Persone serie, competenti e cosa indispensabile Presenti!!
So very awesome and I really like it, Outstanding bonuses, daily monthly and b-day Quick and easy redemptions join ASAP ����
Cashback miał wejść rano, tymczasem w kasie do 5:05 nadal było zero. support poprosił o ticket, choć opis promocji mówił automatic cashback. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd.
Ustawiłem alert czasu gry, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę. Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu cashier go zignorował. Zgłoszenie #49379 wisi bez zmian.
- #1 der 1 besten Unternehmen in Spielkasino
- #1 der 1 besten Unternehmen in Wettbüro
- #1 der 1 besten Unternehmen in Buchmacher
- #1 der 1 besten Unternehmen in Spielbank
- #1 der 5 besten Unternehmen in Glücksspielanbieter
- #1 der 5 besten Unternehmen in Online-Casino oder -Buchmacher
Roy Casino | Bitcoin Casino Instant Withdraw
Schweiz
- dynastyspectrum.site
Das sollten Sie wissen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Tygodniow
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł, ale panel kasy pozwolił wpisać 104 zł. Dobrze, że sprawdziłem to testowo, bo funkcja kontroli wygląda dziurawo. Sprawdzone o 4:30
Błąd przy wpłacie za każdym razem moją…
Błąd przy wpłacie za każdym razem moją kartą.
Zmiana limitu depozytu nie miała…
Zmiana limitu depozytu nie miała godziny, tylko mętny komunikat w profilu. Przy kasynie to za mało, bo timing ma znaczenie. Case #37226 ma status open i zero treści.
Wagering po Rainbow Riches nie miał…
Wagering po Rainbow Riches nie miał sensu na pierwszy rzut oka. Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski. Kolejny refresh o 22:50 nic nie dał.
Gra na małym ekranie urwała rundę bez…
Gra na małym ekranie urwała rundę bez komunikatu. Lobby wróciło normalnie, tylko saldo i historia nie pasowały do siebie lol Wróciłem do tego o 23:40, bez zmiany.
Konto nagle stanęło w złej walucie po…
Konto nagle stanęło w złej walucie po aktualizacji, a saldo wyglądało zupełnie inaczej, zanim zrozumiałem, co się stało. Średnia zabawa w środku sesji.
Cashback miał wejść rano
rachunek za prąd wrócił jako nowa…
rachunek za prąd wrócił jako nowa prośba KYC, chociaż sprawa miała approved. W kasie wypłata dalej nie drgnęła. Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu. super.
Free spiny widziałem w lobby
Free spiny widziałem w lobby, po loginie licznik pokazał zero. Timer promocji działał dalej, a czat wkleił ogólny regulamin lol Kolejny refresh o 1:40 nic nie dał.
KYC cofnęło mnie do tego samego…
KYC cofnęło mnie do tego samego dokumentu: zdjęcie karty. Przy wypłacie nie ma jasnej informacji, czy brakuje pliku czy decyzji. Na tanim Androidzie cashout wyglądał równie źle.
Mail od supportu przyszedł po nocy
Mail od supportu przyszedł po nocy, ale ignorował ID rundy slotu. Pytałem o brak w historii gry, dostałem akapit o depozytach i link do FAQ 15 bez zmian.
Runda slotu zawiesiła się na starym…
Runda slotu zawiesiła się na starym Samsungu; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd.
minimum wyskoczylo dopiero przy…
minimum wyskoczylo dopiero przy wyplacie.
Runda slotu zawiesiła się na małym…
Runda slotu zawiesiła się na małym ekranie; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał no pięknie Sprawdzałem ponownie O 10:56.
Grałem w Gonzo’s Quest
Grałem w Gonzo’s Quest, a licznik wagering prawie nic nie doliczył. Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry. Wróciłem do tego o 12:49, bez zmiany. serio?
Ustawiłem alert czasu gry
darmowe spiny zablokowane na najniższej…
darmowe spiny zablokowane na najniższej stawce
Really like this platform
Really like this platform. Really like th discount deals and the game selection
So very awesome and I really like it
Don't know much.