Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn doel om gezonder te leven omtrent voeding is samen met Demi behaald. Demi legt alles op een duidelijk manier uit. Je kan haar altijd vragen stellen en helpt je waar nodig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb bij demi coaching gedaan en ze heeft mij echt veel dingen geleerd hoe ik het beste mijn trainingen en voeding kan aanpakken Dankjewel voor alles 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb bij Demi 3 maanden lang personal coaching gehad. Ze werkt met een hele fijne en makkelijke app waar alles duidelijk n wordt beschreven zoals de workouts en eetschema’s. Het eetschema zorgt ervo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu al ruim een half jaar klaar met de coaching, maar heb me nog nooit zo goed gevoeld! Ik merk dat ik echt veel heb geleerd wat ik zelf door heb kunnen pakken na de coaching waardoor ik progressie ble... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Fitnessprogramm

Vom Unternehmen geschrieben

DVT coaching is een online fitness coaching bedrijf, waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Demi helpt vrouwen online met doelen omtrent voeding en sport. Denk hierbij met doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Dit niet alleen, maar mentale gezondheid staat altijd op één dus ook hier werken wij aan. Je werkt dus niet alleen voor jouw doelstellingen, maar ook met jouw relatie met voeding, sport en jezelf! Samen werken wij aan een balans en succes voor langer termijn, geen quick fix maar blijvend resultaat.

4.8

1 Stern

Gezondere levensstijl

6. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu al ruim een half jaar klaar met de…

Nu al ruim een half jaar klaar met de coaching, maar heb me nog nooit zo goed gevoeld! Ik merk dat ik echt veel heb geleerd wat ik zelf door heb kunnen pakken na de coaching waardoor ik progressie bleef maken

30. Dezember 2025

DVT is fantastisch ❤️

ik ben heel erg blij dat ik de coaching bij DVT ben aangegaan. Ik kom van ernstig ondergewicht door een eetstoornis. Demi heeft me laten inzien dat voeding niet eng hoeft te zijn. Demi heeft me zowel fysiek als mentaal enorm geholpen! Ze is niet iemand die het alleen voor het geld doen maar ze is echt oprecht voor je, Het voelt als een vriendin ipv een coach en dat maakt DVT echt geweldig!

26. September 2025

Deze

Deze dames begeleiden je bij elke stap naar je doel ongeacht wat dit ook is, vetverlies,meer spier of bijvoorbeeld mentaal. Zonder ze was ik niet beland waar ik nu ben. Daarbij kan je ze bijna 24/7 een berichtje sturen en natuurlijk antwoord krijgen.

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ervaring bij Demi!

Ik heb een 12 maanden traject bij Demi gevolgd. Ik heb ervoor al meerdere voedingsplannen geprobeerd, maar had altijd het gevoel dat het allemaal niet goed werkte en ik het niet goed kon volhouden. De maaltijden waren altijd heel droog en niet smakelijk. Demi heeft voor mij geweldige maaltijden opgesteld! Ik eet heel graag zoet en ben ook een super moeilijke eter. Ze heeft met alles rekening gehouden en maaltijden opgesteld die lekker waren. Ik hield zo alles ook echt vol. Ze antwoordt altijd super snel. Ik kon al mijn vragen aan haar stellen en ze legde alles super goed uit. Ik vond het contact echt heel aangenaam. Het voelde ook heel persoonlijk, wat bij veel online trainers toch minder is. Ze maakt ook elke week een video als antwoord op de check-in. Ook checkt zij zelf een keer per week in om te horen hoe het met mij gaat. Vond ik echt heel fijn! Kort gezegd: Demi is een super trainer en ben zo blij dat ik het traject met haar ben aangegaan! Ze heeft me ook handvaten gegeven om zelf verder aan de slag te gaan zonder dat ik het gevoel heb dat het me allemaal weer niet gaat lukken. Nu heb ik er echt vertrouwen in!

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Demi heeft me super goed geholpen…

Demi heeft me super goed geholpen afgelopen maanden om mijn doelen te behalen. Training & voedingsplan op maat gekregen wat echt goed werkte! Ik kan iedereen aanbevelen om een traject bij Demi te starten ❤️

21. Juli 2025

Lieve Demi,

Lieve Demi,

M’n laatste check in alweer .. deze 6 maanden zijn zo voorbij gevlogen.. 😓

Ik wil je ontzettend bedanken voor de afgelopen coaching maanden. Ik heb zo veel van je geleerd ❤️ zonder jou was ik niet op dit punt gekomen. Ik voel me een stuk zekerder en veel lekkerder in m’n vel. Je hebt me geïnspireerd met allemaal lekkere en voedzame recepten en dat ‘afvallen’ echt niet saai en moeilijk hoeft te zijn 😍 !
Ook met oefeningen ben ik echt voorruit gegaan. Ik ga de aankomende maanden alles hetzelfde aanhouden als hoe ik het tijdens mijn coaching traject heb gedaan want dit werkt gewoon heel goed voor mij.
Ik hoop ooit nog coaching te kunnen nemen bij jou !!

Heel veel succes nog met de andere en ‘nieuwe’ coaching klanten 😘🫶

xxx

11. Juli 2025

Super fijne begeleiding!

Periode van een half jaar coaching gevolgd bij Demi. Ze is super betrokken en denkt echt mee naar passende trainingen en voedingsschema. Ook heb ik zelf nu heel veel tools gekregen om mijn traject verder zelf op te pakken. Ik weet nu wat voor mij werkt en waar ik op moet letten.
Echt super fijne coaching, had het bij niemand anders willen volgen!

10. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coaching bij Demi is zeker een aanrader!

Ik raad de coaching bij Demi zeker aan! Vanaf begin af aan een goed trainingsschema gekregen en een fijn eetschema met verschillende maaltijden. De app is super fijn, daarin kun je je voeding en trainingen makkelijk bijhouden. Demi staat altijd voor je klaar als je vragen hebt, de communicatie is super fijn. Ik ben Demi heel erg dankbaar voor de kennis over fitness en voeding die zij mij gegeven heeft waardoor ik nu zelf verder kan gaan om mijn doelen te behalen.

19. Juni 2025

Top coaching!

Demi is een superlieve meid en doet haar coaching heel goed samen met Alyssa! Geven goede tips en tricks mee waar je heel je leven echt wat aan hebt, zowel fysiek als mentaal. Je kan met je struggles altijd terecht en je wordt er echt mee geholpen. Fijne check-ins en goede communicatie ❤️

20. Mai 2025

Hele fijne coach

Mijn 9 maanden coaching zit erop. Demi heeft oprecht naar me geluisterd en heeft mij gegeven waar ik op dat moment behoefte aan had. Naast afvallen wilde ik ook heel graag mentaal beter in mijn vel zitten. Demi heeft ervoor gezorgd dat dit allebei is gelukt. De heeft geduld met mij gehad ook als het weer even minder ging en ze hielp me om het weer op te pakken. Ze is lief, heeft begrip en staat altijd klaar om te luisteren of te helpen. Als je een goede coach zoekt. She is the one!! 🩷

9. Mai 2025

Een hele fijne coach!

Demi heeft me de afgelopen maanden echt geholpen met mn trainingen en voeding. Na heel lang struggelen hebben we samen toch weer mijn gewicht omhoog gekregen. Ze heeft al die maanden mij heel fijn begeleid en is altijd heel betrokken geweest. Als ik vragen had kon ik het altijd bij dr kwijt en hielp ze mij op de beste manier. Ik zou Demi echt aanraden als coach, omdat ze heel fijn in de omgang is en echt kijkt naar hoe jij bent als persoon! 🫶🏻

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoek je een realistische coach? Demi is the one!

Een coachingtraject bij Demi is een echte aanrader. Ze heeft echt heel veel kennis over sport en voeding, mindset en hoe een lichaam eigenlijk in elkaar zit. Ik heb een traject van een half jaar mogen volgen bij Demi, helaas kan ik door omstandigheden niet verder gaan want eigenlijk was ik nog helemaal niet klaar met leren van haar kennis.
De afgelopen 6 maanden hebben me niet gebracht waar ik (onrealistisch) op gehoopt dat qua fysiek, maar dat ligt niet bij Demi, dit ligt bij mijn eigen mindset en angst om meer te eten. De afgelopen 6 maanden hebben me wél gebracht dat ik NU eindelijk voorzichtig stukje bij beetje de knop wil omzetten en dat ik geloof dat ik dit kan; dat ik tegen mijn negatieve stem in durf te gaan en dat ik me mentaal dus sterker voel dan ooit in jaren. Dat heb ik allemaal geleerd van en door Demi, en dat mijn mindset dus positiever en sterker is geworden is me meer waard dan wat dan ook.

21. April 2025

Top coach!

Ik heb 6 maanden coaching gevolgd bij Demi. Demi is een eerlijke en oprechte coach en ik hou daarvan! Ik struggelde al 2,5 jaar met een goeie balans vinden tussen voeding en sporten en Demi heeft dat bij mij kunnen bereiken in minder dan 6 maanden tijd. Ze heeft een handige app waar je maaltijden, trainingschema’s, filmpjes, tips en van alles in kan vinden wat super makkelijk werkt. Ik ben Demi heel dankbaar, zonder haar had ik mijn progressie niet kunnen bereiken! Ik heb me altijd gehoord en vertouwd gevoeld! Wil je je doelen samen met iemand bereiken die net zo enthousiast is als jij? Dan is Demi daar de geschikte persoon voor!

11. April 2025

Demi is een topper!

Ik wilde altijd al graag afvallen maar nooit had ik een stok achter de deur. Demi kwam op mijn pad en heeft mij geholpen om af te vallen. Eindelijk is het gelukt en met blijvend resultaat!! Demi is daarbij een topper die dag en nacht voor je klaar staat en altijd geïnteresseerd is in hoe het met je gaat of waar je tegen aanloopt. Ik zou Demi een ieder aanraden!

30. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Demi is een hele fijne coach

Demi is een hele fijne coach! Ze denkt overal in mee. Van voeding en training tot kleine tips omtrent onregelmatig werken etc. Door Demi voel ik mij minder schuldig als ik een keer een mindere dag heb. Relatie met voeding is al veel beter. Trainingsplannen zijn ook fijn! Al met al een hele fijne coach en heb direct verlengd!

12. Januar 2025

Fantastische eerlijke Coach!

Ik train eigenlijk al jaren in de gym en sinds 2 jaar doe ik ook aan crossfit, toch was ik nog niet tevreden en steeds weer zoekende naar juiste voeding/trainingen.
Toen kwam Demi op mijn instagram voorbij, ik begon haar te volgen en ze inspireerde mij enorm! Daarna een kennismakingsgesprek ingepland en al snel was mijn knop om.
Demi is een lieve en duidelijke coach, zegt waar het op staat en helpt echt waar nodig legt ook uit waarom iets wel of niet helpt.

Ik heb nu 5 maanden coaching van Demi en heb echt progessie gemaakt waar ik enorm blij mee ben, dus ik blijf nog lekker onder begeleiding van Demi samen door knallen!❤️

10. Januar 2025

Top coach!

Demi is een eerlijke en een oprechte coach die al haar kennis en eigen ervaringen meeneemt in alle trajecten om de meiden zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Hierin is niks gek of raar en kan je alles met haar bespreken en delen en denkt ze mee in aanpassingen/oplossingen, zover dat mogelijk is!

Tijdens mijn eigen traject bij Demi kwam ik terecht bij een darmtherapeut ivm klachten, waardoor ik veel aanpassingen moest maken in het dagelijksleven. Ook hierin was Demi begripvol en dacht ze mee in mogelijkheden en aanpassingen.

Al met al raad ik Demi zeker aan als jij een goeie coach zoekt waarmee je je doelen op de juiste manier wil behalen!

10. Januar 2025

Topcoach!!!

Topcoach!!!! Door Demi heb ik geleerd om te trainen tot falen! Mezelf elke keer gepusht!
Naast mijn trainingen heb ik mijn voeding ook aangepast door Demi!
In het begin durfde ik niet hoog in kcal te gaan, zij heeft deze angst weggehaald.
Als je niet aan je macro’s komt, geen spiergroei. Dankjewel voor de topcoaching! Zo blij dat ik dit ben aangegaan bij jou :)

25. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr