Vakbekwame, nette lui, leveren degelijk werk af. Laten zich niet kisten, maar denken in oplossingen. Gaan niet weg voordat alles goed afgewerkt (en opgeruimd) is. En zijn dan ook nog zo eerlijk om de... Mehr ansehen
Vandaag hebben de heren een nieuwe houtkachel geplaatst plus nieuw rookkanaal aangebracht en betimmert. Alles is vakkundig uitgevoerd tot in de puntjes TOP mannen. Als men vraagt van wie heeft het a... Mehr ansehen
Afgelopen dinsdag 12 november een binnenpijp voor een pelletkachel laten plaatsen door Dennis en Mirko. Deze heren weten waar ze het over hebben, leveren net werk, ruimen alles weer netjes op. Top, er... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
U wilt een houtkachel kopen ? Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en installeren van houtkachels. Bel of mail ons voor advies!
Nudepark 99a, 6702 DZ, Wageningen, Niederlande
- 026-4723030
- info@dmhoutkachels.nl
- dvsvof.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed en vriendelijk contact
Goed en vriendelijk contact. Netjes gewerkt. Een aanrader
Vakkundig en vriendelijk
De heren zijn vriendelijk, vrolijk en vooral vakbekwaam. Ze legden een nieuw rookkanaal aan, plaatsten netjes mijn kachel en lieten alles weer brandschoon achter. Alles ziet er weer spik en span uit voor een heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Komen op tijd, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Vakbekwaam en professioneel
Vakbekwaam en professioneel; komen afspraken na en komen niet met 'extra kosten'. Werken daarbij netjes en zorgvuldig. Ik ben nooit zo scheutig met aanbevelingen, maar zij zijn het waard.
Nieuwe houtkachel
Op aanraden van anderen hebben we een nieuwe houtkachel uitgezocht in hun showroom en deze door Dennis en Mirko laten installeren. Een verademing om met lui te maken waarbij het hele proces leuk en gezellig is en tegelijkertijd de geleverde diensten professioneel en netjes volgens afspraak. Dat is nog eens prettig! Heel blij dus met de houtkachel en hoe het allemaal gelopen is, en bovendien voor een hele nette prijs!
Prima ervaring met DM
Dennis en Mirko komen al jaren bij ons de schoorsteen vegen. De laatste keer vroegen wij ze om info over een houtkachel.
Vanaf dat moment prima geadviseerd. De installatie liep ook gesmeerd.
Wij zijn blij met de houtkachel en kunnen niet wachten om deze te gaan gebruiken. Kan nog even niet, omdat het stucwerk nog niet droog genoeg is.
Ik raad iedereen aan om met hen in zee te gaan.
vakwerk
Op aanraden van mijn broer bij deze mannen terecht gekomen en ik heb nu ipv een ouderwetse schouw met een haard een mooie nieuwe houtkachel met pijp staan. Ze komen hun afspraken na, werken netjes en professioneel.
Vriendelijke en professionele mensen
Vriendelijke en professionele mensen. De klus is helemaal naar behoren geklaard, en netjes afgeleverd. Ik raad DM kachels aan!
Plaatsing Dik Geurts Houtkachel in onze veranda
Wat zijn wij blij met de plaatsing van onze prachtige Dik Geurts houtkachel door Dennis en Milko van DM Houtkachels! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en professioneel. Ze dachten goed mee over de beste plek in onze veranda en gaven deskundig advies over veiligheid, trek en gebruiksgemak.
De plaatsing is perfect uitgevoerd: strak, stevig en helemaal passend bij de stijl van onze glazen veranda. De kachel staat prachtig, trekt goed en zorgt voor een heerlijke warmte, zonder rook- of geuroverlast. Ook de afwerking van het rookkanaal is netjes en solide.
Dankzij hun vakmanschap kunnen we nu op frisse dagen én avonden extra lang genieten van onze veranda in alle comfort.
We raden DM Houtkachels van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakkennis en goede service!
Heel erg blij met onze kachel
Heel erg blij met onze kachel. Proffesioneel. Mirko en Dennis bedankt! Fijn bedrijf, afspraken worden nagekomen. Deskundig en altijd staan ze open voor vragen. Top!
Gisteren een nieuwe houtkachel (Jacobus…
Gisteren een nieuwe houtkachel (Jacobus 6) laten plaatsen bij ons thuis door DM Houtkachels. Voordien gastvrij ontvangen in de showroom van DM in Wageningen, alwaar ik vriendelijk te woord ben gestaan en duidelijke antwoorden kreeg op mijn vragen.
Bij een eerste huisbezoek bij ons door de medewerkers van DM Houtkachels had een van hen al het rookkanaal geïnspecteerd en vastgesteld dat het sterk aan te raden was om er een flexibele RVS pijp in te laten installeren. Dat hebben we gisteren dan ook laten doen. Voordien hebben ze het bestaande rookkanaal nog geveegd, dit was inbegrepen bij het werk / de offerte. De kachel is snel en vakkundig geïnstalleerd. Is ook een sieraad in onze huiskamer. Vanaf morgen mogen we hem ook stoken (eerst moet beton dat is gebruikt in het rookkanaal bij de installatie nog uitharden). We kregen een stookcursus er gratis bij als extra attentie (adviesprijs anders 150 euro) en ook een gratis digitale vochtmeter. Daarmee kun je testen of het hout droog genoeg is om te stoken. De Jacobus 6 is in andere reviews al als erg goed, zuinig en schoon beoordeeld en daar vertrouwen we dan maar op. We zien dus uit naar de dag van morgen! Het bedrag op de uiteindelijke factuur komt exact overeen met het bedrag op de offerte van een paar weken eerder. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Zoek niet verder, kies DM houtkachels
Na een bezoek aan de concurrent die ons een warrig verhaal vertelde over vooral de onmogelijkheden zagen wij erg op tegen het laten plaatsen van een houtkachel. Toen wij via een tip van een vriendin bij DM kachels terecht kwamen hadden zij een duidelijk verhaal en wilden graag een keer komen kijken om te zien wat er mogelijk was in onze situatie. Toen Dennis en Mirko een paar dagen later kwamen kijken zagen zij juist allemaal mogelijkheden en stelden ons gerust dat het allemaal wel goed zou komen.
Diezelfde middag een offerte gekregen wat ons enorm meeviel. Dus akkoord gegaan. Afgelopen week is de houtkachel geplaatst en hebben zij een flexibele buis in ons bestaande rookkanaal gemonteerd. Het werk is erg netjes en vakkundig uitgevoerd. Daarna een uitgebreide uitleg gekregen. Na een paar dagen mocht de kachel aan en nu is het echt genieten geblazen! De factuur viel goedkoper uit dan de offerte doordat er minder materiaal nodig was dan verwacht en dat vinden wij ook super netjes en eerlijk. We raden iedereen aan om uw kachel te bestellen en te laten plaatsen door DM houtkachels. Vaklui.
Installatie rookgasafvoer buitenom voor milieuvriendelijke tegelkachel
Vakmensen. Recht doorzee. Geen vervelende verassingen. Vakwerk. Werken netjes. Denken mee. Goede prijs.
Onze prachtige nieuwe houtkachel!
Onze prachtige nieuwe houtkachel!
Dennis (later ook met Mirko) en ik doen al meer dan 25 jaar zaken als ik me niet vergis: schoorsteen vegen, kachel onderhoud, advies en gisteren werd bij ons de tweede nieuwe houtkachel door Mirko en Dennis afgeleverd. Plaatsen ging snel en vakkundig - en toen ze vertrokken brandde hij ook al vrolijk!
Kijk eens naar de foto's: het is een Jøtul F 602, een degelijke Noorse gietijzeren kachel. Niet groot, maar hij GEEFT me een warmte! En: hij heeft een mooie vlakke kookplaat en een ruitje waardoor je de vlammen kunt zien :-)
HEERLIJK, zo'n mooie kachel!
groeten Geert van Dijk
Goede en vakkundige installatie
Na lang zoeken en contact met meerdere houthaarddealers, ben ik op aanraden van een collega bij DM terechtgekomen.
Ik was op zoek naar een nieuwe houthaard ter vervanging van mijn oude model, en wilde graag een iets groter exemplaar.
Dit bleek bij andere dealers een uitdaging, maar bij DM was het gelukkig geen probleem.
Dennis en Mirko hebben alles soepel en snel geregeld.
Na een korte inmeet- en opnameafspraak werd de kachel direct besteld.
Binnen enkele weken was deze zelfs al geïnstalleerd.
Het team heeft alles vakkundig uitgevoerd: van het plaatsen van de latei en het wegbreken van stukken muur tot het opnieuw metselen.
Het resultaat is een prachtig geïnstalleerde haard die heerlijk warm wordt en waar we ontzettend blij mee zijn.
Mijn advies: zoek niet verder en neem direct contact op met DM!
DM Houtkachels verzorgde de renovatie…
DM Houtkachels verzorgde de renovatie van onze Morsø houtkachel en de aanpassing van het rookkanaal in ons nieuwe huis. Vandaag werd de houtkachel in ons nieuwe huis geïnstalleerd door Dennis en Mirko. DM Houtkachels is een echte aanrader. Hardwerkende mannen met passie voor hun vak, veel verstand van zaken en een goed gevoel voor serviceverlening. En dan ook nog eens voor een goede prijs. Heb je een klus? Niet over nadenken en Dennis en Mirko inschakelen. Top!
Ouderwets vakmanschap voor een goede prijs
Een kachelpijp in mijn bestaande gemetselde schoorsteen laten plaatsen. De heren geven een snelle service zijn erg prettig in de omgang, vakkundig en geven goudeerlijk advies.
Ik was blij verrast over de prijs.
Goede service, scherpe prijs.
Goede service, scherpe prijs. Volgens Bouwbesluit onze kachelpijp laten aanpassen. We wilden de pijp eveneens 10 cm laten verschuiven. Geen makkelijke opgave, want dit moest tussen de plafonds gebeuren. Maar de heren pakten dit zeer voortvarend op. Aanrader. We kijken uit naar de komst van de houtkachel.
Goede snelle service
Goede snelle service, werken netjes geven goed advies.
goede vaklui…
mooie schowroom veel keus,goede uitleg en na levering vakkundig geplaats en schoon opgeleverd
Zeer goede service
Zeer goede service, aardige gasten met veel kennis van zaken. Al meer dan 10 jaar tevreden klant.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.