Heb nu in het verleden drie keer levende have besteld bij Dutchreef. Het voordeel van Dutchreef dat ze het bij je thuis leveren, helaas is de uitval groot in all drie gevallen, vooral in de laatste en... Mehr ansehen
Top ervaring met Dutch Reefs. Nol denkt echt met je mee, geeft goed advies en reageert snel op vragen. Alles is naar mijn wensen gegaan en de prijs/kwaliteit is gewoon sterk. Producten werken perfect.... Mehr ansehen
Vanwege aanschaf nieuw aquarium wil ik graag met Alkatronic, Mastertronic en Dosetronic gaan starten. Nol heeft mij uitleg gegeven a.d.v. het systeem dat in de winkel draait. De spullen gekocht (lange... Mehr ansehen
Allereerst heb ik een product besteld via de website. Na zelf contact opgenomen te hebben waarom het langer duurt dan aangegeven blijkt het niet meer leverbaar. (Website niet up to date) ze bieden een... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Uw specialist op het gebied van zeewateraquariums
Baarnsche Dijk 6 B10, 3741LR, Baarn, Niederlande
- 0640675356
- info@dutchreef.nl
- dutchreef.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
ATI stratons gekocht waarvan een na…
ATI stratons gekocht waarvan een na paar maanden mankement begon te vertonen ... ze gingen het oplossen . Ik heb verlichting teruggestuurd met de hoop dat het gemaakt ging worden maar het kwam in slechtere staat terug dan het was , volgens mij hadden ze geen hammer bij de hand dus hebben ze maar mijn verlichting genomen . Ik koop nog van Dutchreef nog van Ati nog iets .

Antwort von Dutch Reef
Ervaren mensen ze gaan helemaal in om…
Ervaren mensen ze gaan helemaal in om je te helpen en ze hebben veel ervaring en kunnen je altijd advies geven, top bedrijf!
Met Dutch Reef kom je verder
Hoi , ik ben Jeanne Karmen en mijn passie is zoutwater aquariums . Voor het eerst wat besteld via Dutch Reef en voor mij zijn ze een volle 10. Top prijs ,product levering ja super. Daar word ik blij van.
Prima info
Prima info, uitleg en verwerking vd bestelling.
Graag de volgende keer een seintje als er plots een pallet van 400kg voor de deur staat
Was op zoek naar een nieuw zeeaquarium…
Was op zoek naar een nieuw zeeaquarium paar keer gebeld voor advies heel leuk te woord gestaan.
Uit eindelijk uitgekomen op een Waterbox X60.2 met een noten kast .
Zeer snel geleverd en advies was helemaal goed echt een heel mooi afgewerkte bak .
Wat ik ook heel goed vond is dat je bij zo een best behoorlijke uitgave niet ook nog eens zoals bij andere winkels hoge bezorgkosten moet betalen .
0 op 10 voor service
Ik heb al bij vele webshops besteld voor zeeaquarium benodigdheden, maar bij deze webshop heb ik geen goede ervaring. Eerst vraag je om je bestelling woensdag te leveren laten niets van hun horen. Zelf dan maar gemaild, krijg je te horen dat het voor donderdag zal zijn. Oké, kan ik nog mee leven (alhoewel dat je dan iets moet laten weten). Ondertussen zijn we woensdagavond nog altijd geen info gekregen over de bestelling of track & track gekregen. Mail ik weer en beloven ze me deze donderdagochtend te bezorgen. Donderdag hele voormiddag gewacht geen track & track gezien. Weer gemaild nu gewoon geen antwoordt meer. Sorry maar alles behalve service vind ik dat...

Antwort von Dutch Reef
Goede service top zaak .
Top zaak snelle levering
Dutch reef heeft mijn bestelling snel verwerkt
Dutch reef heeft mijn bestelling snel en goed verwerkt, alleen jammer dat de levering op zich liet wachten. De levering kwam drie dagen later dan afgesproken maar dit lag aan het leveringsbedrijf en niet aan Dutch reef.
Vriendelijke en proffesionele service
Vriendelijke en proffesionele service, goede kwaliteit producten.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, helaas zat een langere levertijd op de afschuimer, maar een prima voorstel gekregen en keurig opgelost . Nette prijzen en betrouwbaar shop!!!
Top 1 best shop
Een nette winkel goed advies ,
Een nette winkel goed advies ,
Scherpe prijzen en behulpzaam .
Mooie koralen en mithrax krab
Mooie koralen en mithrax krab. Helaas is de krab al dood. Vreselijk balen dus...
Net bedrijf levert volgens afspraak …
Net bedrijf levert volgens afspraak
netjes verpakt en warmgehouden
Prachtig koraal
Prachtig koraal, goed en snel geleverd en goede prijs kwaliteits verhouding.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.