Jasper Leeuw Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jasper is een sympathieke man die je goed coacht om bijvoorbeeld een listing op bol.com goed neer te zetten. Hij leert het jou zelf te doen door het geven van goede instructies, denkt mee in jouw prod... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top coach waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Hij heeft mij een half jaar lang begeleid en overal geholpen waar nodig was. Ik heb er echt heel veel aan gehad en zelfs nu helpt hij me nog steeds als... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aan Jasper weet je wat je hebt: een goede coach die samen met jou naar een doel toewerkt. Ik maak de omslag van loondienst naar full-time ondernemen met meerdere bedrijfsactiviteiten en Jasper helpt m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen periode heb ik samen met mijn compagnon voor Bol.com een 1op1 coaching traject gevolgt bij Jasper. We hadden al een 6 figure bol business, in het begin was het voor mij de vraag of coaching... Mehr ansehen

1. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Jasper Leeuw verkoopt zelf sinds 2018 op het platform van Amazon en is daar later het verkopen via Bol.com bij gaan doen. Hij deelt zijn kennis op Youtube en door middel van zijn cursus en coaching op het gebied van Bol en Amazon. Inmiddels zijn er op Youtube meer dan 14.000 mensen geabonneerd en zijn er meer dan 400 mensen geholpen met het verkopen via Bol en Amazon.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ervaring na een jaar DutchAmzMasters

Na een jaar (of zelfs langer) alle coaches te hebben genegeerd en dingen zelf uit te zoeken koos ik er uiteindelijk toch voor om Jasper als coach te kiezen. Ik volgde hem al langer via o.a. Youtube en hij kwam betrouwbaar en oprecht over.

Na een jaar hem als coach te hebben gehad kan ik zeggen dat alles wat ik dacht ook zo blijkt te zijn. Jasper vertelt een eerlijk verhaal en is ook in de begeleiding direct (op een goede manier) en begeleidend in wat je moet doen. Hij doet wat hij zegt en is niet bang om een stapje extra te zetten om je verder te helpen. Daarnaast is de cursus van een goed niveau en is de community erg waardevol. Dus al met al zeker een aanrader.

Betrokken en behulpzaam

Jasper denkt met je mee tijdens alle stappen van het proces. Van aanmelden bij KvK tot aan het draaien van je eerste sales. In het jaar dat ik hem nu ken is de community erg gegroeid wat het van de ene kant fijn maakt omdat je elkaar kan helpen omdat je in hetzelfde schuitje zit. Hij heeft nu een compagnon aangenomen die hem gaat helpen, wat ik verstandig vindt aangezien de groep wellicht te groot wordt voor 1 persoon.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jasper is eerlijk en oprecht

Jasper is eerlijk en oprecht, tevens is hij bereid om met je mee te denken. Hij geeft advies maar geen uitkomst. Dit ervaren wij als zeer prettig. Je wordt gemotiveerd om zelfstandig door te gaan. Zonder Jasper hadden wij deze stap niet durven zetten omdat er toch haken en ogen zijn. Gelukkig heeft de cursus van Jasper ons hier goed doorheen geholpen daarbij zijn de 1 op 1 calls met Jasper ook erg prettig.
Ik adviseer Jasper ten zeerste aan wanneer je wil starten met het verkopen via Amazon of Bol.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijk, direct maar toch begripvol!

Jasper is direct en eerlijk. Hij toont begrip waar nodig maar zal zaken ook niet mooier maken dan dat ze zijn.
Dit ervaar ik zelf als zeer prettig en geeft mij veel motivatie om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen in mijn leerproces.
Hij biedt mij structuur waar nodig, dit is in combinatie met zijn content, cursus en groepscalls een goede fundering voor succes.

20. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jasper is een goede mentor voor de e-commerce

In juni 2023 was ik op zoek naar een goede mentor voor de e-commerce. Jasper kwam ik tegen via Insta en YT en hij kwam op mij heel betrouwbaar en rustig over. Zeker geen bla bla en mooie verhalen. Nee, het tegenovergestelde. Ik heb me toen ingeschreven voor de cursus van Jasper en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Jasper is een uitstekende mentor die goed beschikbaar is en goede ondersteuning biedt. Via de Slack-groep hebben we contact met medestudenten en deze omgeving is erg prettig wanneer je vragen hebt of er even niet meer uitkomt. De inhoud van de cursus is overzichtelijk en het begeleid je door het hele proces.

Daarnaast hebben we 2 keer per maand een groepscoachingssessie van 1 uur met Jasper en dat is heel leerzaam. Ik kan Jasper van harte aanbevelen aan iedereen die de wereld van de e-commerce wilt betreden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Proffesionele houding en denkt mee

Jasper heeft zich in gezet om mee te denken in mijn Amazon avontuur. Door kritische vragen en begripvol te zijn heeft hij mij geholpen mij product online te zetten. Jasper heeft een professionele houding en wil oprecht het beste voor zijn "studenten".

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr