Super lang moeten wachten bijna een maand na ontvangst zo teleurgesteld in de kwaliteit zelfs SHEIN wibra en zeeman hebben nog betere kwaliteit. En super duur het is het geld en de wachttijd niet eens... Mehr ansehen
Dutch Glories
Update: na 5 maanden mijn geld teruggekregen, nadat ik elke dag mailtjes en berichtjes heb verstuurd. Zeer slecht bedrijf. Je wordt aan het lijntje gehouden, er wordt niet gereageerd op je mailtjes... Mehr ansehen
In februari een bestelling geplaatst bij dutch glories, maar tot op heden niks ontvangen. Verschillende berichten gestuurd via de mail en via Facebook. Meestal komt hier helemaal geen reactie o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In januari iets besteld en nooit iets binnen gekregen. Ik moest mailen om aan te geven dat mijn bestelling niet is aangekomen, hierbij heb ik zelfs foto's van mijn bevestigingsmail en van mijn bank af... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Koop hier nooit iets!!!
Koop hier nooit iets!!!! Wacht al lang op een bestelling. Op emails en berichten via messenger worden niet gereageerd. Ja de reactie die ik kreeg is geblokkeerd worden op de pagina op facebook.

Waarschuwing, niets kopen aub
Na veel beloftes en vertraging heb ik geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
November 2021 een bestelling gedaan en geannuleerd, omdat ze na 2 maanden nog niks hadden geleverd.
Ondanks meermaals een toezegging op een restitutie van mijn bestelling, helaas tot op heden alleen leugens en nog geen geld terug.
Koop hier niks, dit zijn oplichters. Heb jij ook een vervelende ervaring? Meld of rapporteer dit dan bij autoriteiten zodat de oplichting gestopt kan worden.
Update 04-07 : Dutch Glories schrijft onder mijn review dat het is opgelost. Dat is helaas wederom een leugen.

Erg slecht
Erg slecht, wacht sinds november al op een pakketje, contact is zeer minimaal en reageren vrijwel niet. NOG STEEDS NIKS OPGELOST ZOALS ZE ZEGGEN IN DE REACTIE!!!!

Oplichters!!!
Volgens mij al meer dan een halfjaar geleden 2 jumpsuits besteld. Voel me dom dat ik überhaupt bij zo’n site iets besteld heb, maar daar had ik op dat moment niet goed bij nagedacht. Inmiddels verschillende mails gestuurd en elke keer kreeg ik een nieuwe datum wanneer ze bij mij zouden binnen komen. Net weer een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil, maar kan denk ik wel fluiten naar die €80. Als ik mijn geld binnen een paar dagen niet terug heb doe ik aangifte, wat een oplichters!!!😡😡😡😡

Antwort von Dutch Glories
Als het er te mooi om waar te zijn uitziet, is het vaak ook te mooi om waar te zijn.
Zoals veel reviews hieronder, eenzelfde verhaal: 19 april jurkjes besteld voor een bruiloft half mei. Van te voren ook geen reviews gezien, helaas! De order zou eind april verzonden worden. Dit is niet gebeurd. Inmiddels meerdere malen via Facebook/ Instagram en mail contact gehad. Ik zou uiterlijk 23 mei verzendinformatie ontvangen. Vriendelijke reacties via de klantenservice, maar lijken achteraf allemaal zoethoudertjes. De verzendinformatie niet gekregen en inmiddels volledige radiostilte. Bestel hier niet, want het lijkt er erg veel op dat je je geld kwijt bent!
Update 13 juni: hieronder wordt aangegeven dat er contact is geweest met de klantenservice en dat alles opgelost zou zijn. Er is geen bevestiging van annulering door Dutch Gloríes verstuurd terwijl ik die 9 juni zou ontvangen. Er is nog geen geld teruggestort en er wordt wederom niet gereageerd op berichten. Dit is dus zeker nog niet naar tevredenheid opgelost!

Antwort von Dutch Glories
BESTEL HIER NIET! WAARDELOOS!
Ze zijn die ene ster nog niet eens waard…
Eind april bestelling geplaatst en helaas alle slechte recensies te laat gezien anders had ik hier nooit besteld.
Kreeg maar niks te horen dus gemaild om een update, geven ze aan dat alles uitverkocht is en opnieuw geproduceerd moet worden door de leverancier. Levering duurt een maand ipv de beloofde 1-5 werkdagen.
Uiterlijk 23 mei zou ik de verzenddetails krijgen, wederom niks.
Het is zogenaamd te laat om de bestelling te kunnen annuleren omdat dit al verwerkt is, maar leveren doen ze maar niet…
Kortom echt niet aan te raden!! Ruim 1,5 maand verder en nog steeds niet ontvangen
Op de mail antwoorden ze niet maar via hier wel?! Nou er is helemaal niets opgelost, dit antwoorden ze alleen maar om “goed” over te komen…

Bestel hier niet
Bestel hier niet.
Ze lichten je op waar je bij staat. Maken het zogenaamd goed met coupons en troggelen zo nog meer geld af.

OPLICHTEND BEDRIJF
Slecht bedrijf! Bestel hier nooit!
Eind maart een jurkje besteld. Tot op heden nog niks ontvangen van Dutch glories.
Ondertussen al bijna 10 mails verstuurd, waar je geen reactie op krijgt. Als ze wel een reactie sturen is het minimaal 2 weken later.
Telkens werd mij een nieuwe datum gegeven wanneer mijn jurkje binnen zou zijn.
In mijn laatste mail heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wil, omdat dit geen normale manier is van omgaan met je klanten. Hierop kreeg ik als antwoord dat dat niet meer mogelijk is ivm dat het al is verwerkt in het distributiecentrum en het logistiek niet meer haalbaar is. Op 30 juni zou ik dan mijn order moeten ontvangen.
Aangezien 30 juni nog 24 dagen weg is lijkt het mij sterk dat ik mijn order niet meer kan annuleren.
Voor iedereen die erover denkt om hier te bestellen: DOE HET NIET! JE WORDT OPGELICHT DOOR DIT BEDRIJF!
Bestel hier niet!!
22 april een bestelling geplaatst. Deze werd steeds vertraagd. 11 mei de bestelling geannuleerd. Ze beloofde binnen 14 dagen mijn geld terug te storten, dit is niet gebeurd. Daarna opnieuw gemaild, toen werd toegezegd dat ik mijn geld uiterlijk 6 juni terug zou krijgen. Nog steeds geen geld terug... Weer opnieuw gemaild en zeggen ze dat ik 7 juli mijn geld terug krijg. Hier geloof ik natuurlijk niks van.
Tot nu toe nog niks mogen ontvangen…
Tot nu toe nog niks mogen ontvangen helaas,
heb eind april bestelling geplaatst en betaald.
De bestelde jurk was voor een huwelijk bedoeld welke inmiddels al een tijdje achter de rug is....
Ik hoop dat er nog geluid terug komt😒
Hier niets bestellen!!
Hier niets bestellen!!! Je wordt opgelicht! Ongeveer 2 weken na mijn bestelling een mail gestuurd over de te verwachten levering, want na de bestelling geplaatst en betaald te hebben, heb ik er niks meer van vernomen.
Ik kreeg excuses en de bestelling werd verstuurd, ook kreeg ik een leveringsdatum te horen.
Nogmaals gemaild want op de genoemde datum nog niks ontvangen.
Leveringsproblemen; de jurk werd zsm verstuurd aan het van de maand.
Ik heb mijn bestelling geannuleerd want de gelegenheid waarvoor ik de jurk nodig had was dan al lang geweest. Dit was geen probleem en ik kon het geld binnen 14 dagen terug verwachten.
We zijn nu 1,5 maand verder na deze laatste mail. Er wordt niet meer gereageerd en ik heb mijn geld nog steeds niet terug!!
Bestel hier NIET
Het is dat je een ster moet aanklikken. In januari een bestelling geplaatst, nu is het begin juni en niets gezien. Begin mei gevraagd om geld terug, ook niet gelukt. De positieve reviews zijn nep, de kleding komt van Ali. Bestel hier niet!!!!! Het zijn echt oplichters.
Slecht slecht slecht, niet bestellen!!!
Begin april bestelling geplaatst, eerst was het al onderweg maar bleef onderweg daarna moest het bijgemaakt worden en zou ik de 2 jurken uiterlijk eind mei ontvangen. Het is nu begin juni maar nog steeds niets. Eerste 2 mails werd op gereageerd maar daarna niet mee, herhaaldelijk aangegeven dat ik mijn geld van de 2 jurken terug wil als de bestelling niet uiterlijk 31 mei in mijn bezit is maar krijg nergens meer een reactie op. Niet bestellen want je bent je geld kwijt en krijgt er niets voor terug.
Sabine
Totaal anders dan op foto en geen reactie op geld terug
Blouse besteld, netjes binnen 3-5 werkdagen binnen. Totaal anders dan op de foto! Geen reactie wanneer ik vraag om retourbon of mijn geld.
NOOIT EN TE NIMMER HIER BESTELLEN
NOOIT EN TE NIMMER HIER BESTELLEN! In eerste instantie 1,5 maand gewacht tot ik m’n bestelling zou krijgen (terwijl op de website stond dat het 3 tot 5 werkdagen zou duren), 3 x een mail met ‘uiterlijke’ datum ontvangen, reageren op mijn mailtjes doen ze niet meer, dus vandaag aangifte tegen ze gedaan. Helaas zag ik pas na m’n bestelling alle beoordelingen over Dutch Glories en kwam ik er ook naderhand pas achter dat alles van AliExpress vandaan komt. Inmiddels op m’n social media kanalen m’n volgers gewaarschuwd, maar doe het hier ook nog graag om anderen te behoeden.
16 maart bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen
16 maart een bestelling geplaatst, nu nog steeds niks binnen. Veel loze en valse beloftes gedaan. Veel geduld gehad. Dit is niet netjes van hun. En heb nu al een aantal keer aangeven dat ik mijn geld terug wil en het voor vrijdag op de rekening terug wil hebben, uit frustratie betaalverzoek terug gestuurd.
Hopelijk gaan ze in zien dat dit gewoon niet netjes is. En ook de valse beloftes steeds is gewoon niet netjes.
Wat een rot bedrijf
Wat een rot bedrijf. Mail contact krijg je niet. In maart wat besteld waarvan ik maar 1 item binnen gehad heb. Nu 2 maanden en vele mailtjes verder krijg je gewoon geen gehoor. Gewoon m’n geld kwijt dus.
Ik heb in November 2021 een bestelling…
Ik heb op 13-11-2021 een bestelling geplaats en tot op de dag van vandaag 31-05-2022 mijn bestelling nog niet ontvangen na meerdere mailtjes dat ik mijn geld terug wil elke keer beloftes maken die niet nagekomen worden. op 18-05-2022 werd mij beloofd dat ik 23-05-2022 een update zou krijgen daar wacht ik dus nog steeds op. Dus mensen Wees gewaarschuwd en bestel hier niks wat je bent je geld kwijt!!!!
Prima!
Prima!
Ondanks de wat mindere recensies toch een bestelling geplaatst. Op mijn vragen per mail kreeg ik snel een antwoord en mijn bestelling was op tijd binnen. Mooie jurk was het ook!
Nooit iets ontvangen
Ik heb in maart iets besteld, nooit iets ontvangen. Elke paar weken werd er gezegd dat de bestelling later zou komen. Maar tot op heden is het er nog niet. Ik kon kiezen voor geld retour maar ook dat maken ze niet in orde. Ik zou nu weer 2 weken moeten wachten voor ik mn geld retour zou kunnen krijgen. Ik geloof er niet meer in. Bestel hier niets !
Update: na het plaatsen van deze recensie heb ik eindelijk mijn geld terug gestort gekregen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.