Super lang moeten wachten bijna een maand na ontvangst zo teleurgesteld in de kwaliteit zelfs SHEIN wibra en zeeman hebben nog betere kwaliteit. En super duur het is het geld en de wachttijd niet eens... Mehr ansehen
Dutch Glories
Update: na 5 maanden mijn geld teruggekregen, nadat ik elke dag mailtjes en berichtjes heb verstuurd. Zeer slecht bedrijf. Je wordt aan het lijntje gehouden, er wordt niet gereageerd op je mailtjes... Mehr ansehen
In februari een bestelling geplaatst bij dutch glories, maar tot op heden niks ontvangen. Verschillende berichten gestuurd via de mail en via Facebook. Meestal komt hier helemaal geen reactie o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
In januari iets besteld en nooit iets binnen gekregen. Ik moest mailen om aan te geven dat mijn bestelling niet is aangekomen, hierbij heb ik zelfs foto's van mijn bevestigingsmail en van mijn bank af... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Blouse besteld
Blouse besteld. Na 2 maanden een mail gekregen dat er dingen fout waren gegaan,wat mijn bestelling was en de belofte dat het nog zou komen. Daarna nog paar keer gemaild maar nooit meer reactie gehad en nooit mijn blouse ontvangen (inmiddels 5 maanden verder)

Antwort von Dutch Glories
Ik heb begin dit jaar een bestelling…
Ik heb begin dit jaar een bestelling geplaatst, maar deze nog steeds niet binnen en ook geen geld terug op de rekening. Vaak contact gehad en ze beloven van alles, maar komen helemaal niks na.
Koop hier NIKS!

Don’t order by Dutch Glories
Don’t order by Dutch Glories, they still sell product, but don’t send the order and don’t give the money back, i make a order on 15-11-2021 and still didn’t get the order or get my money back. Also the service and contact is very bad, the promise me many times to give my money back and they still heaven’t done this.
Oplichters!
In november 2021 een bestelling geplaatst, maar nooit ontvangen. In juli 2022 kregen wij, als klanten een mail dat alles vertraging had door drukte bla bla bla.
De vraag was toen of ik het pakketje alsnog wilde hebben of me geld terug wilde. Aangegeven dat ik het pakketje alsnog wilde hebben, maar nooit ontvangen.
Begin September een mail gestuurd dat ik me geld terug wilde, maar geen mail meer terug gekregen. Toen las ik vandaag alle reviews en werd het me duidelijk.. Het zijn gewoon oplichters. Ik zie dat hun website ook niet meer bestaat. Zojuist online aangifte gedaan.

Oplichters
Dutch Glories is nog geen ster waardig, dit zijn pure oplichters. Niks bestellen bij deze waardeloze site. December 2021 een jurkje besteld en 9 maanden later nog steeds geen levering.

Antwort von Dutch Glories
Oplichters houden je aan het lijntje…
Oplichters houden je aan het lijntje door zielige emails te sturen. Trap hier niet in!!!! Vieze oplichters ga je geld normaal verdienen ipv mensen geld afhandig te maken. bahbah zielig zooitje daar bij dutch glories

Oplichters!
Ik wacht al een jaar op mijn jasje.
Verschillende mails gestuurd, krijg wel reactie maar loze beloftes worden er gedaan.
Aangifte gedaan voor oplichting!

Iedereen aangifte doen!
Ook wij worden al maanden aan het lijntje gehouden. We zijn ondertussen al bijna een jaar verder; vorig jaar hier besteld en toen na maanden geld terug gekregen en een korting in ruil voor een positieve review. Omdat het toen netjes opgelost was dit gedaan én (DOM) een nieuwe bestelling geplaatst… een half jaar verder en nog steeds niks. Na mijn laatste mail van vandaag ga ik in overleg met ons juridisch adviseur aangifte doen als ze over 2 weken nog steeds niet betaald hebben en mensen; jullie moeten dit ook doen! Bij meerdere klachten kan de politie er iets mee want wat zij doen is pure diefstal!

OPLICHTING!
OPLICHTING!
21 november een bestelling geplaatst. Nooit geleverd. We zijn inmiddels 10 maanden verder en 10 emails verder met va allerlei beloftes... Nog steeds geen bestelling of geld terug ontvangen.
BESTEL HIER DUS NIKS!!

Antwort von Dutch Glories
Koop hier niets! Oplichters!
Begin mei een bestelling geplaatst. Er is van alles beloofd, maar er is nog steeds niets geleverd. Inmiddels na twee maanden de aankoop geannuleerd en nog steeds geen geld terug ontvangen. KOOP HIER NIETS!

Oplichters
Oplichters! Bestelling nooit ontvangen en op m'n verzoek voor terugbetaling komt geen reactie meer.
Nooit iets bestellen dus!
Ik zit sinds 14 december 2021 te!…
Ik zit sinds 14 december 2021 te wachten op de retourbetaling van een bestelling die niet leverbaar was door Dutch Glories. Zeker 5 x de belofte gehad dat ze het bedrag gingen overmaken. Tot nu toe niks ontvangen !!! Dutch Glories is een drama!!!!
Heb nu NIETBEZORGD ingeschakeld.

Antwort von Dutch Glories
Mijn bestelling is niet geleverd en het…
Mijn bestelling is niet geleverd en het lukt me niet om mijn geld terug te krijgen. Beloftes worden niet waargemaakt.

Oplichters
Jammer dat het niet lukt om geen sterren te geven. Blouse besteld in juni, nooit wat gekregen, wel betaald. Tussendoor een keer een uitgebreide excuusmail ontvangen met de verzekering dat het goed zou komen.... inmiddels is de site niet meer actief
Dutch glories. Fraudeurs
2 maart een bestelling gedaan voor €144. Tot op heden geen bestelling ontvangen of geld teruggekregen. Contact gehad met iemand die er heeft gewerkt. Geeft aan dat het bedrijf niet te vertrouwen is! Ik heb aangifte gedaan bij de politie, hopelijk maken ze er een zaak van!

Antwort von Dutch Glories
ZEER SLECHT BEDRIJF ,KOOP HIER NIET!
ZEER SLECHT BEDRIJF ,KOOP HIER NIET!
Al maanden bezig met dit bedrijf .
Vele loze beloftes dat het product steeds later komt, een excuus dat ze op een nieuw systeem zijn over gegaan en het daardoor rommelig is . Ze verzinnen steeds van alles .
Inmiddels al 2,5 maand bezig om mijn retour bedrag gestort te krijgen en je raad het al . Tot op heden niks ontvangen.
En inmiddels reageren ze ook niet meer op e-mails .
Helemaal klaar met dit bedrijf.
Had ik de recensies maar eerder gelezen.
Wel fijn om de tips op trust pilot te lezen
Inmiddels een poging gestart via mollie en niet bezorgd.nl om hopelijk alsnog het geld terug te krijgen.
Het zijn oplichters!!!!
Het zijn oplichters.. BESTEL HIER NIET!!!! Ik ben mijn geld kwijt en heb mijn kleding nooit ontvangen..
Na herhaaldelijk e-mail contact met smoes na smoes nog geen geld of kleding gezien..

Oplichters
Oplichters. Inmiddels ook uitgeschreven bij de KVK zie ik online. Ook de website ligt er al een week uit.
Ik heb mijn bestelling van 12-06 nooit ontvangen. Meerdere keren gemaild, af en toe kreeg ik een reactie van een Raymond. Bestel hier niet!

Koop hier niets!!!
Koop hier niets!!!! Ik heb op 15 april iets besteld en nooit wat ontvangen, en ook geen geld retour gekregen, ondanks meerdere verzoeken! Het zijn oplichters en reageren niet op mails of berichtjes. Ik probeer nu via NietBezorgd mijn geld terug te krijgen. Erg slecht bedrijf!!

SLECHTE SERVICE
Op 7 januari 2022 een bestelling van meer dan €100 gedaan. Tot 4x toe bericht gehad dat mijn bestelling uitgesteld werd wegens problemen bij hun. Uiteindelijk via whatsapp te horen gekregen dat 2 items niet leverbaar waren en dat ik dan iets anders via de website mocht uitzoeken. Dit was in juni (!5 maanden later!), dat hoefde van mij niet en gevraagd voor mijn geld terug.
Tot op heden nog steeds geen geld terug en er is geen communicatie meer.
!NOOIT HIER BESTELLEN! Hopelijk kan Nietbezorgd.nl helpen mijn geld terug te krijgen, want ben bang dat ik dat via Dutch Glories niet meer terug krijg. Stelletje oplichters!
Vandaag online aangifte gedaan in de hoop dat meer mensen dit doen en we op die manier ons geld terug kunnen krijgen. Bij genoeg aangiftes zal de politie het gaan onderzoeken.

Antwort von Dutch Glories
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.