Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super lang moeten wachten bijna een maand na ontvangst zo teleurgesteld in de kwaliteit zelfs SHEIN wibra en zeeman hebben nog betere kwaliteit. En super duur het is het geld en de wachttijd niet eens... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Update: na 5 maanden mijn geld teruggekregen, nadat ik elke dag mailtjes en berichtjes heb verstuurd. Zeer slecht bedrijf. Je wordt aan het lijntje gehouden, er wordt niet gereageerd op je mailtjes... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In februari een bestelling geplaatst bij dutch glories, maar tot op heden niks ontvangen. Verschillende berichten gestuurd via de mail en via Facebook. Meestal komt hier helemaal geen reactie o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In januari iets besteld en nooit iets binnen gekregen. Ik moest mailen om aan te geven dat mijn bestelling niet is aangekomen, hierbij heb ik zelfs foto's van mijn bevestigingsmail en van mijn bank af... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super slecht

Super slecht. In november bestelling gedaan nog steeds niks ontvangen. Wordt elke keer met een maand verlengd. Als ik mijn geld terug eis beloven ze dat het deze keer echt 100 procent goed gaat. Vervolgens zou ik een waardebon krijgen met extra tegoed voor het lange wachten. Nog steeds niet gehad. Geen reactie op mijn mailtjes op een enkele keer na. Super slecht tijd en moeite niet waard.

10. April 2022

Beste Anoniem,

Graag nemen we jouw klacht in behandeling. Wil je jouw gegevens toesturen naar info@dutch-glories.nl? We kijken uit naar jouw reactie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Van het kastje naar de muur

Een artikel besteld in de maand januari. Deze is tot op heden niet geleverd. Inmiddels al ruim 8 mailtjes gestuurd waarin ik heb aangegeven dat ik mijn geld retour wil. Hier wordt of geen gehoor aan gegeven/zinloze antwoorden als we gaan het uitzoeken en mailen u voor 00.00 vanavond terug.
Koop hier dus NOOIT iets!! Je bent 100% zeker je geld kwijt!

Onderstaande reactie van dutch glories is niet betrouwbaar. Er is al veel eenzijdig mail contact geweest waar men niet op reageert. Ook nog steeds geen geld retour gekregen.

9. April 2022

Beste klant,

Wat vervelend dat je een klacht hebt over onze webshop. Graag komen wij samen tot een oplossing. Wil je ons jouw gegevens toesturen via info@dutch-glories.nl? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

oplichters!

oplichters zijn het, wacht al een half jaar op geld terug voor een product wat ze zelf niet konden leveren. (Sinds november) Eerst 2 x zeggen dat het opnieuw binnen komt en ze het versturen vervolgens hoor je niks, daarna zeggen ze je krijgt een tegoed bon terwijl ik m’n geld terug wil, daarna zeggen ze 4 april maken ze het geld over!!!! (Nou hey raad eens? Was te verwachten! Nog steeds niks op m’n rekening, diep en diep triest he! Vind je ook niet?)
Bestel never nooit bij deze webshop, een gewaarschuwd mens telt voor 2. Reageren niet op mail & social media.
komen hun afspraken niet na!!!!

8. April 2022

En nog maar een review

En nog maar een review. Deze mensen beloven en beloven….komen niets maar dan ook niets na!

Als antwoord op jullie antwoord: lees al mijn mails nog maar eens terug!

4. April 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, heldere informatie

28. März 2022

Hi Gizem,

Fijn te horen, bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Begon slecht, goed opgelost

Op 01-03 bestelling geplaatst en niks meer gehoord over mijn bestelling. Een aantal mails gestuurd maar hier kreeg ik geen antwoord op. Toen maar op fb messenger berichten gestuurd, uiteindelijk de helft van mijn bestelling ontvangen en de rest zou nageleverd worden. Inmiddels heb ik mijn resterende items geannuleerd en de ontvangen items geretourneerd. Het heeft veel tijd en geduld gekost om dit te kunnen regelen. Uiteindelijk ben ik heel vriendelijk geholpen en heeft de medewerker snelle service geleverd. Binnen een paar minuten had ze me een bewijs van terugbetaling geleverd en nog een tegoedbon geregeld. Het heeft even geduurd maar de aanhouder wint!

28. März 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Begin dit jaar iets besteld

Begin dit jaar iets besteld, hierna een paar keer een mail ontvangen dat het pakket vertraagd was. Contact proberen te zoeken, echter ging dit wat moeizaam. Inmiddels is er vandaag contact geweest, en heb ik mijn geld kunnen terugkrijgen. Dit ging vlot.

27. März 2022

Beste Iris,

We zien dat 1 van onze medewerkers jou heeft geholpen en jullie samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Bedankt voor je begrip en geduld, dit waarderen wij ten zeerste. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf, bestel hier niet!

Zeer slecht bedrijf. Je wordt aan het lijntje gehouden, er wordt niet gereageerd op je mailtjes/ berichtjes. Producten worden niet geleverd, maar wel continu nieuwe producten geüpload. Vorige keer zijn ze failliet gegaan om precies dezelfde redenen waardoor ze er nu weer op afstevenen, beloftes niet waarmaken. Nog eenmaal iets besteld omdat ze het met ‘oude’ klanten goed wilden maken, wederom mijn geld verspild. Schandalig.

21. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Walgelijk hoe ze met klanten omgaan

Walgelijk hoe ze met klanten omgaan. Ik wacht al 4 maanden voor een terug betaling. Steeds houden ze mij aan het lijntje en de ene keer reageren ze wel en de andere keer niet. Loze beloftes… Nog steeds wacht ik op mijn geld!

21. März 2022

Ontzettend slecht

Ontzettend slecht. In oktober een jasje besteld. Alles was vertraagd. In januari een mail gehad dat in januari alles zou worden verstuurd... rara na weer een maand stilte in maand een nieuwe mail dat we binnen twee weken de bestelde artikelen zouden krijgen en rara weer niks super slecht!! Niks bestellen hier nooit weer

20. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld, betaald maar niks ontvangen

Besteld, betaald maar tot op heden niks ontvangen! Loze beloften en geen of nauwelijks antwoorden op mijn mails/berichtjes! Met die smoesjes over drukte op de klantenservice ben ik helemaal klaar! Ik ga aangifte doen

17. März 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het duurde even maar na een mailtje 2…

Het duurde even maar na een mailtje 2 van mijn drie bestellingen ontvangen. Ik verwacht er nog een die komt de 24 ste als het goed is. Moet eerlijk zeggen dat ze het tot nu toe keurig hebben afgehandeld. Dus ik zeg eerlijk ze zijn in mijn ogen betrouwbaar. En reageren wel wat laat. Maar heb het ontvangen. En ben er blij mee.

Hele slechte ervaring

In november iets besteld, nooit iets geleverd gekregen. Eerst zou ik mijn geld voor 1 februari terugkrijgen, toen voor 1 maart. Nog steeds niets terug gekregen.. niet aan beginnen!

Ik hoef trouwens geen reactie van jullie met “stuur een mailtje met je gegevens” want ik heb al meerdere keren op mails gereageerd waarbij dit keer op keer gevraagd wordt en hier wordt toch nooit écht wat mee gedaan.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring met deze webwinkel. November een bestelling gedaan. Niet op voorraad. Zou pas in Januari weer binnen komen. Geld terug gevraagd. En je raad het al. Ook nog niet terug gekregen.

Beste mevrouw van der Gugten,

Wat vervelend te horen dat er geen contact is geweest over jouw pakket/retourbetaling. Momenteel hebben wij een behoorlijke drukte en hebben wij helaas nog niet alle openstaande berichten kunnen verwerken. Indien jouw levering niet is verzonden zullen wij overgaan tot een annulering. Wij werken op dit moment alle achterstallige kwesties z.s.m. weg, wellicht ben je dus inmiddels geholpen.

Zo niet, neem dan even contact met ons op via info@dutch-glories.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne en goede service!

10. März 2022

Beste Kim,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat leuk te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met jouw bestelling en zien je hopelijk snel terug in onze shop!

Waardeloze service

Waardeloze service! beloven van alles maar komen niks na. Eind november wat besteld en ik wacht nu nog steeds op mijn product. meerdere malen mail/social contact gehad maar komen niks na. NOOOOIT MEER HIER BESTELLEN! WAARDELOOS!!!!

9. März 2022

Beste Nao,

Wat vervelend te horen dat je een klacht hebt over onze webshop. Helaas hebben wij momenteel wat achterstallige orders en e-mail berichten waardoor niet elke klant de juiste service heeft ervaren. Dit betreuren wij ten zeerste.

Indien je nog niet bent geholpen kan je jouw gegegevens toesturen via info@dutch-glories.nl. Inkomende e-mails verwerken wij weer binnen 2 werkdagen, de achterstallige e-mails proberen wij z.s.m. te beantwoorden.

In afwachting van jouw reactie!

Dutch Glories

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr