Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.
Unternehmen hat geantwortet
Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... Mehr ansehen
Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.
Unternehmen hat geantwortet
Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient! | Let op: PostNL biedt leveringen nog maar één keer aan. Als je deze dan niet aan kunt nemen gaat je pakket meteen naar een PostNL-punt. Ook bezorgd PostNL brievenbuspakketjes niet meer meteen de volgende dag, maar nog maar twee keer per week. Houd hier rekening mee bij je bestelling!
Vanadiumweg 9A, 3812PX, Amersfoort, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Prima samenwerking met DrukwerkMax.nl. Betrouwbaar, snel, klantgericht en met oog voor detail. De kwaliteit van het drukwerk is uitstekend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit drukwerk.

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Het drukwerk ziet er prima uit en is snel geleverd.

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Mooie T-shirts en de print ziet er geweldig uit. Fijn dat jullie zo'n ruim assortiment duurzame(re) keuze hebben in veel kleuren en maten!

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Wat een super goede drukkerij. Heb hier 2 keer flyers laten drukken en het is sneller dan de verwachte levertijd. De service van het personeel is professioneel en vriendelijke en denkt goed met je mee.
Zeker een aanrader.
Heel erg bedankt en zeer zeker tot de volgende keer

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Goede opvolging vanaf de bestelling tot de levering.
Kwaliteit -prijs - snelheid

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Uitstekende service, snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteit verhouding prima

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Zeer effectief gehandeld bij een probleem veroorzaakt door DHL/

Antwort von DrukwerkMAX.nl
De grondplannen voor ons event waren een schot in de roos. heel handig telkens terug dicht te vouwen en in de broekzak te stoppen. Dit handig exemplaar zorgt er oo voor dat dit naar huis wordt meegenomen en zo blijft het event ook nog even in de huiskamer hangen.

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Zeer overzichtelijke website. Alle benodigde informatie is duidelijk weergegeven. De levering is snel en de prijs-kwaliteitverhouding van het drukwerk is uitstekend.

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Al jarenlang kwaliteit en service waar je op kunt vertrouwen

Antwort von DrukwerkMAX.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.