Dr. Smriti Agrawaal Bewertungen 51

4.5

It's a experience working with Dr.Smriti Agarwal . Iam able to reduce weight without going to gym. Her diet plans is very good and easy to follow. Her regular follow ups daily motivates us to achieve... Mehr ansehen

It was such a nice journey with Dr Smriti . She gives you a diet chart according to your daily routine which doesn't require much effort but still you lose good weight by eating a lot. Much suggeste... Mehr ansehen

Great experience ever because I never thought that i can lose my weight without doing exercise aur gym . Thanks Dr.Smriti Agarwal for making this true..

1. Gewichtsabnahme-Coaching
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Gesundheitsberater
  4. Ernährungsberater

Über Dr. Smriti Agrawaal

Hi. I am Dr. Smriti Agrawaal.

I am a certified Nutritionist and Weight Loss expert.

I figured out my passion early as an inheritance. My father, he is quite a health freak. Learning from him was like a ritual for me while growing up. Therefore, I pursued Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery for my graduation degree (BAMS).

After my graduation, I got married. Life suddenly changed. It happens after marriage for most of women. You know what I am talking about. I was juggling all around while trying to lose weight and get fit. This was the time I grew more confident and discovered other benefits like glowing skin, better hairs and on-time periods.

My journey thus far, helping hundreds of women losing weight and gaining confidence to accomplish greater things in life, has been so amazing and fulfilling.

Click on Free Training to Learn how to lose up to 21 kgs weight without starving or going to gym or any supplements in 90 days or less using my easy to follow technique in 2022 for FREE.

Talk to you soon.

4.5

Hervorragend

Great

It was great experience to having a balance nd effective diet plan from dr. Smriti agrawal..thank u😊

16. Januar 2023

Great Experience:-

THANKU Dr.Smiriti mam,Not only I have lost my excess weight, I have got my confidence & energy back. Thank you mam for teaching me the Art of Losing Weight with the well planned & easy to follow diets.

30. Januar 2023

She is an excellent dietician

She is an excellent dietician. If you follow her regularly you will get great results within few months oy there is no weakness and reduction in health issues she is good and you can go for her

1. März 2022

Her detox water is awesome

She is a great dietician... she helps and advises everyone.... impressesd with her selflessness nature... perfect in her work... her detox water works great... while taking detox water I feel so light and fresh..

29. September 2022

Loss 10 kg Weight in just 2 months

I had lost 10 kg weight in just 2 months,Not only loose weight but also feel other health benefits. Get rid off from Obesity, heavyness of stomach ,acnes from face.Home made,chip detox water cleaned internal organs.Body shape improved,Waist size decreased by 5 inches.
Mam guided us from morning to night through out month less than 1 visit fees of allopathic doctors.
Thank you mam.

31. Oktober 2021