Firma szybko przysłała pełnowartościowy towar w ramach reklamacji ! Nie poniosłem żadnych kosztów reklamacji. Firma szybko odpowiedziała na e-maila z moją reklamacją i napisała jak usunąć usterkę. Gdy... Mehr ansehen
Obsługa i dostawa zadowalające.Jednak nie przestrzegacie rozmiarów, ja zamówiłam pas ××l a otrzymałam ×l,zawiodłam się i teraz liczę że w użytkowaniu się trochę rozciągnie.
Tisztelt Úgyintéző Vásároltam Önöktől 1 medált! Azonban a medált túl kicsinek találtam, és a szöveg nehezen olvasható! NEM FELEL MEG AZ ELVÁRÁSAIMNAK! Éppen ezért visszaküldöm, és kérem a vételár v... Mehr ansehen
We make online shopping easier! International distributor of impulse goods.
1 Maja 54, 82-300, Elblag, Polen
- +48556151032
- info@droplead.co
- droplead.co
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bardzo dobry towar i super szybka…
Bardzo dobry towar i super szybka wysyłka.
Faptul k,cum au ajuns le am și folosit…
Faptul k,cum au ajuns le am și folosit și sunt grozave sunt totul ce îmi trebuia și de acea recomand și altor pescari
przsyłka na czas bardzo miły kurier
Zcela perfektní !
Obsługa sklepu oraz dostawa była Super
Obsługa sklepu oraz dostawa była Super, natomiast produktu ocenić jeszcze nie mogę ponieważ jeszcze go nie używałem.
Nie spodziewałem się tak szybkiej…
Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji swojego zamówienie, super szybko.
Tovar sa neshoduje ma iba2 magneti namieto3 je kratší a magneti niesu na to mieste ako vo vydeu
Tovar sa neshoduje má iba 2 magneti namieto3 je kratší a magneti niesu na to mieste ako vo vydeu
Super hit mega
Firma super ,szybka wysyłka.
Firma super ,szybka wysyłka.
Zawiodł kurier firma szybko zareagowała i sprzet dotarł w ciągu nastepnych dwoch dni.
Jestem bardzo zadowolona!
Przyszło szybko ,działa cóż chcieć…
Przyszl szybko ,działa cóż chcieć więcej
Polecam
Takie reklamy produktów mi się nie podobają ale zaryzykowałem i się opłaciło pas grzeje i nie muszę używać plastrów rozgrzewających.
Rychle vyřizení aj rychlá doprava
Jest ok
Bardzo dobre urządzenie.godne polecenia.jestem zadowolony
Szybka obsługa klienta i naprawdę ten…
Szybka obsługa klienta i naprawdę ten produkt polecam wszystkim którzy uwielbiają śpiew u nuzyke
Zamówienie
Zamówienie, dostawa wszystko na termin. Jeden minus to że jeden produkt przyszedł nie kompletny ale to prawdopodobnie wina producenta przy pakowaniu. Napisał em to w opinii i wierzę że ta drobna część zostanie mi dosłana.
Most rendeltem előszőr önöktől.A TERMÉK…
Most rendeltem előszőr önöktől.A TERMÉK FENOMENÁLIS.Végre gond és fájdalom nélkül vágtam le a körmöm.Minden tiszteletem a kitalálójának. Köszönöm.
Polecam wszystkim
Artykuły zgodne z opisem,ekspresowa dostawa,firma godna polecenia.
Ogólnie wszystko załatwione pomyślnie
Super dostawa
Dostawa bardzo szybka. Produkt odpowiednio zapakowany. Polecam firmę. Polecam dostawcę.