Droomkachels Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een genoegen om met Droomkachels zaken te doen. Vriendelijk, meedenkend en flexibel en de afspraken worden goed nagekomen. De installatie van de kachel is perfect gegaan! Netjes en secuur. Res... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij ons een houtkachel geplaatst na volle tevredenheid! (Dik Geurts 650 instyle)De plaatsing werd zeer professioneel uitgevoerd, waarbij alles netjes werd afgedekt om beschadiging van de omgeving te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Matthijs is goed bereikbaar, reageert snel en levert alles conform afspraak! Omdat wij voor het eerst een houtkachel kochten wilden we toch even fysiek een kachel uitzoeken. Dit kan bij zijn leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Droomkachels een houtkachel gekocht van Dik Geurts. Met Matthijs ideeën uitgewisseld en een mooi voorstel ontvangen. Ook voor de schuine wand heeft hij een oplossing op maat verzorgd. De installat... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Kaminöfen

Vom Unternehmen geschrieben

Sinds 2011 zijn wij dagelijks bezig om in ieder huis te zorgen voor extra warmte en sfeer door het leveren van houtkachels. Door houtkachels te leveren die aansluiten op de wensen en mogelijkheden van de klanten, helpen wij bij het realiseren van een droom die zorgt voor veel warmte.

Droomkachels | Advies en Installatie

Vom Unternehmen geschrieben

Droomkachels is DE-gecertificeerd
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we nu officieel DE-gecertificeerd zijn. Het behalen van het DE keurmerk is een prestatie waar we bijzonder trots op zijn. Wij zetten ons constant in om mee te gaan met de tijd. Het DE keurmerk is een erkenning van onze deskundigheid en ervaring op het gebied van kachels en haarden. Het toont aan dat we weten wat we doen en dat we kunnen voldoen aan de strenge kwaliteits- en milieunormen.

DE-certificering

Gegarandeerde kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit
Droomkachels beschikt over een Duurzame Energie (DE) certificering waarmee aangetoond wordt aangetoond dat wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om kachels te plaatsen volgens de geldende richtlijnen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitstekend!

Vriendelijke eigenaar met verstand van zaken, die de tijd en moeite neemt om de juiste haard met je uit te zoeken. Zeer tevreden met Droomkachels!

23. Mai 2019

goede, persoonlijke service

Twee maanden geleden is mijn houtkachel geplaatst via droomkachels.nl. Een zeer persoonlijke, snelle en goede service van Matthijs heeft ertoe geleid dat de houtkachel nu prachtig in mijn woonkamer staat. Een aanrader voor eenieder, met een goede aftersale. Kortom een zeer fijne ervaring bij droomkachels.

20. Mai 2019

Wat een service

Wat een service! Droomkachels heeft het waargemaakt. Van begin tot eind geholpen met alles. Prettig contact en een mooie oplevering.

24. April 2019

Wat een sfeer

Wat een sfeer! Onze inbouwhaard van Spartherm zorgt voor erg veel sfeer en warmte. Het eindresultaat is precies zoals we verwacht, en stiekem gehoopt, hadden. Bedankt voor de super begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden.

27. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig eindresultaat heeft…

Wat een geweldig eindresultaat heeft Droomkachels bij ons thuis opgeleverd! Eerst hebben wij de showroom bezocht om ons te oriënteren op de mogelijkheden en heeft Matthijs ons daar uitstekend bij geholpen. Na een bezoek van de installateur heeft hij een offerte gemaakt voor de DRU Metro 80XT. Deze hebben wij in de showroom doorgenomen. Wij vonden het erg fijn dat er de tijd voor ons werd genomen. De installateurs hebben hun werk perfect uitgevoerd en hebben een strak geheel opgeleverd. Nogmaals bedankt voor alle inspanningen!

19. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geadviseerd en geholpen door Droomkachels

Onze keuze was gevallen op een gashaard. Op basis van foto’s heeft Matthijs ons een richtprijs opgegeven. Vervolgens is er bij ons thuis ingemeten en hebben wij een definitieve offerte ontvangen. Deze viel zelfs wat lager uit dan verwacht en wij zijn akkoord gegaan.
De installatie zelf is professioneel uitgevoerd en wij genieten dagelijks van onze haard.

25. Februar 2019

Goede service, uitstekende kwaliteit

Bij ons is de Dik Geurts Vidar Triple geïnstalleerd door Droomkachels. Het proces vanaf de aanvraag tot en met de oplevering was perfect. Matthijs heeft ons voorzien van de juiste informatie en de installateur is zeer netjes te werk gegaan. Wij zijn zeker tevreden en raden Droomkachels aan als je kwaliteit wilt.

10. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een bedrijf dat ons uit de brand heeft geholpen bij de installatie!

Wij hadden een houtkachel bij een andere leverancier gekocht. Hadden een rookkanaal laten aanleggen door een erkend schoorsteenvegersbedrijf... De installatie van de houtkachel zou een fluitje van een cent zijn, en makkelijk zelf te doen volgens het bedrijf waar wij de houtkachel hadden gekocht.... Dit bleek anders. De plafondplaat met de nisbus bleken niet geschikt voor de kachelpijp die bij onze houtkachel geleverd was.... Het bedrijf dat de houtkachel geleverd had kon (of wilde) ons niet verder helpen. Het bedrijf dat het rookkanaal geplaatst had, kon ( of wilde) ons ook niet verder helpen. Ook twee andere leveranciers die wij benaderde gaven aan dat wij een probleem hadden, maar konden/wilde ons niet helpen. Toen via de mail droomkachels benaderd! Hier kregen wij direct antwoord en er werd naar een oplossing gezocht. Gistermiddag kwamen de monteurs en hebben de houtkachel voor ons aan kunnen sluiten zodat wij kunnen genieten van onze houtkachel. Dikke pluim voor Droomkachels!!!

8. Dezember 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Van droomwens naar droomkachel

In onze zoektocht heeft droomkachels ons zeer goed begeleid om onze wens tegen een scherpe prijs snel gerealiseerd te krijgen. We zijn erg blij met twee prachtige kachels, die voor sfeer en een behagelijke warmte zorgen.

15. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vakkundig geholpen en netjes afgeleverd

Goede service via de telefoon en via de email gehad.
Op basis van het advies van de medewerker de juiste houtkachel gevonden voor in onze woonkamer.
De kachel werd netjes en op tijd geleverd. Werd zelfs gezamenlijk naar binnen getild met hulp van de chauffeur.
De installateur belde voor een afspraak, dit contact verliep ook erg soepel en snel. Hij heeft op de afgesproken dag in nog diezelfde week de kachel vakkundig geplaatst.
Heel blij met deze aankoop!

7. November 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr