Helles kursus er ikke pengene værd. Hun kan ikke levere det hun lover. Hun er inkompetent og meget arrogant, når hun først har fået penge ud af folk.
At deltage i forløbet hos Helle gjorde underværker for mig. Jeg genfandt troen på mig selv igen og fandt retningen for det næste skridt i mit arbejdsliv. Værktøjerne vi fik og tilliden til mig selv,... Mehr ansehen
Du skal være klar og villig til at arbejde med dig selv og dine indsigter. Helle åbner og hjælper med værktøjskassen, som er redskaber, som du skal bruge for at komme videre. De andre medlemmer i grup... Mehr ansehen
Jeg har netop deltaget i den online Nytårskur hos Helle fra DrømmeJob.dk, og det var en fantastisk inspirerende oplevelse. Helle formår at kombinere en ekstremt professionel tilgang med en nærv... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jeg hjælper dig der er ambitiøse karrierejsende til at lykkes med at brænde igennem til dit Drømmejob, så du undgår at spilde deres tid. Det betyder at du genfinder din arbejdsglæde, energi og skaber fokus på det, der er vigtigt for dig, hvor du er i din karriere nu. Opnå din egen succes gennem et Karriere Coaching Program hos mig.
Dänemark
- drommejob.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
BrugBrug ikke penge på disse kurser fra drommejob.dk ikke penge på disse kurser fra…
Brug ikke penge på disse kurser fra drommejob.dk
Brug ikke penge på disse kurser. det er gammel vin på nye flasker. der er ingen nye værktøjer eller ideer det er bare CV og netværk. drommejob.dk kurser er ikke pengene værd
Jeg har fået et nyt liv❤️
Jeg har fået et nyt liv.
Efter at have deltaget på 6 ugers coaching forløb “Brænd i gennem og bliv den bedste jobkandidat” - sidder jeg nu i mit drømmejob og jeg har masser af overskud til mig selv, min familie, mine venner og mine hobbies.
Det har været en fantastisk rejse og det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv.
Jeg kan varmt anbefale drømmejob.dk
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DET HER ER SIMPELTHEN FOR GODT TIL IKKE…
DET HER ER SIMPELTHEN FOR GODT TIL IKKE AT DELE MED JER ALLE.
Hvis i gerne vil have et nyt job eller hvis i gerne vil i arbejde igen, uden nødvendigvis at skulle skrive den ene ansøgning efter den anden, så kan i på dette forløb få værktøjerne til det.
PÅ 4 UGER OG 1 DAG ER JEG GÅET FRA AT VÆRE ARBEJDSSØGENDE TIL AT HAVE EN UNDERSKREVET KONTRAKT PÅ MIT DRØMMEJOB.
Der udover jeg er blevet meget klogere på mig selv, på hvad der driver mig, hvad jeg brænder for, hvad der gør mig glad og giver mig energi.
I bliver medlem af en lukket facebook gruppe hvor der er mulighed for læring, sparring og personlig udvikling og I får adgang til ugentlige online læringsmoduler om forskellige emner, alt sammen noget det har givet mig værktøjerne og støtten til at bryde indtil flere af mine komfortzoner og score mit drømmejob på rekordtid.
Det eneste det kræver er, engagement, lyst og mod til at gøre noget godt for dig selv.
Det er en meget lille investering og udbyttet kan være livsændrende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.