Drivetrafik, er det bedste sted at tage kørekort, med fremragende lærere. Jeg havde Lasse som kørelærer, og han var helt perfekt. Han sikrede mig at jeg bestod i første hug. Øzkan var min Teorilærer o... Mehr ansehen
Det har været et mega godt forløb søde kørelærer og teorilærer Jeg havde Lasse som kørelærer han kan helt klart anbefales han ved hvad han laver og er en mega sjov kørelærer som du helt sikkert ka... Mehr ansehen
Teori forløbet gik super fint. Fik dog en uheldig kørelære som ikke lærte mig noget specielt, og sad på telefonen det meste af tiden. Han blev dog fyret, og så fik jeg en kørelære som rettede op på de... Mehr ansehen
Kæmpe stor ros til drivetrafik og til Ole👏🏻bedre kørerlærer kunne ikke ønskes. Ønsker du få trailer kørekort, med stor forståelse, god sikkerhed, og over kort tid, samt en lærer der har styr på sit... Mehr ansehen
Hold-an Vej 20c, 2750, Ballerup, Dänemark
- Info@drivetrafik.dk
- drivetrafik.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Kompetente kørerlærer og hurtig kursus…
Kompetente kørerlærer og hurtig kursus gang. Du er i gode hænder her, tog mc kørekort.
Jørgen Storgaard
Jørgen Storgaard
Jeg bestod i første forsøg, takket været min kørelærer, der vidste hvad han lavede.
10/10
Drive Trafik
Det var en vanvittig god oplevelse at gå på Drive Trafik køreskole, jeg havde Bertil både på mit teori hold men også som kørerlærer. Jeg kunne ikke have haft en bedre måde at få mit kørekort på. Jeg var oppe til køreprøve en torsdag og var den bedste af de forrige 27 som sagkyndige havde haft oppe den uge. Helt igennem gennemført metode med Bertil, kan 100% anbefales.
En yderst fornøjelige og lærerige…
En yderst fornøjelige og lærerige køretimer med en rigtig hyggelig og kompetent kørelære
Kan klart anbefales
Tak til Køreskolen og Bertil
Jeg bliver nødt til at anerkende og give en kæmpe ros til køreskolen og ikke mindst Bertil som kørelærer.
Min søn som har en del udfordringer i sit liv har netop bestået både den teoretiske og bil prøven. Begge dele i første forsøg. Det var aldrig sket uden sin fantastiske kørelærer Bertil. Allerede fra første dag tages vi imod af en imødekommende og professionel person med en positiv fremtoning. Forløbet bliver forklaret på en forståelig og tydelig måde og det har givet en masse ro til en ung mand der kæmper med lidt forskellige ting i livet. Jeg har sjældent set så meget lys og glæde i min drengs øjne når han kom hjem fra køretimerne. Som jeg har forstået det har det været med den største dedikation og professionalisme i indlæringen hvor det unge menneske har været sat i fokus. Undervisningen kan jeg forstå har været helt i top og der har altid været en god stemning hvor der også har været plads til grim og hygge. Som min søn selv en dag sagde da han kom hjem fra en køretime. Bertil er klart den bedste voksne jeg er blevet undervist af i alle sammenhænge. Er slet ikke nervøs og det er mega fedt og jeg glæder mig til næste gang. Sådan noget varmer mit mor hjerte og det er dejligt at der findes så dygtige lærere og undervisere med så stærke og professionelle pædagogiske evner. Så ubegrænset stjerner. Men også en stor tak til køreskolen for alt hjælp og for at stille en så dygtig underviser til rådighed for vores søn. Det kan i med rette selv give jer et klap på skulderen for.
Drivetrafik var en super fed oplevelse
Drivetrafik var en super fed oplevelse. Jeg kørte med Bertil, som er det sødeste menneske. Han er nem at snakke med, tålmodig og virkelig god til at lære. Jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem, og han sørgede altid for, at jeg forstod tingene. Kan klart anbefales!
Super tålmodig hjælpsomme og skønne…
Super tålmodig hjælpsomme og skønne Kørelære.
Altid klar til og hjælpe og får planlægning til og gå op med arbejde.
Jeg havde Bertil som kørelære
Jeg havde Bertil som kørelære. Han var top professionel og havde altid en plan for en. Han gjorde hverdagen overskuelig selvom man havde mange andre ting at se til, hvilket var virkeligt rart. Jeg er rigtig glad for at komme hurtigt igennem og få mit kørekort. Jeg anbefaler Drivetrafik fordi de har styr på deres arbejde.
Tak for hjælpen
Jeg har nu fået mit kørekort. Tak for hjælpen med det.
Det gik fint. Jeg kørte med John
Blev færdig med kørekortet idag takket…
Blev færdig med kørekortet idag takket være den bedste kørelærer nogensinde Øzkan kan helt klart anbefale ham Han er Brandvarm
KÆMPE anbefaling herfra
KÆMPE anbefaling herfra ! Jeg havde øzkan fra start til slut og har virkelig været glad for det☺️ Jeg kæmper med angst til dagligt, og har været meget nervøs for at tage et kørekort og hvem min kørelærer skulle være, men øzkan har vist sig at være mere end man kunne drømme om. Han har været så god i mod mig når angsten har drillet. Og så er han skide sjov, dog er jeg selvfølgelig sjovere.
JEG ANBEFALER
Dejligt forløb
Dejligt forløb, er lige bestået og meget tilfreds og heldig med min kørelærer Øzkan - super dygtig
- Kæmpe anbefaling
Forløbet startet dårligt med at jeg fik…
Forløbet startet dårligt med at jeg fik en kørelærer som aldrig kontant mig, men så kontant Øzkan mig og det er jeg glad for fordi jeg synes at det var rigtige kørelærer for mig. Derfor giver jeg 5 stjerner
mc forløb
Super fint mc forløb, intet at sætte en finger på.
Dårlig oplevelse med din nuværende kørelærer? Skift til Jonas!
Hvis du er midt i dit kørekortforløb og overvejer at skifte kørelærer eller køreskole på grund af en dårlig oplevelse, så skal du vælge Jonas!
Jeg havde selv en rigtig dårlig oplevelse med min tidligere kørelærer, hvilket gjorde mig ekstremt nervøs bag rattet.
Da Jonas tog over, ændrede alt sig.
Han har en rolig og tålmodig tilgang, forklarer tingene stille og tydeligt og gentager gerne instrukserne, indtil de sidder fast. Han sørger for, at du får masser af øvelse i de ting, du har svært ved, så du kan gå til køreprøven med selvtillid og et “you got this”-mindset.
Det bedste ved Jonas er, at han har en klar plan fra start. Alle dine kørelektioner bliver booket på forhånd, og den praktiske prøve bliver bestilt i god tid. Typisk på et tidspunkt, hvor du har de bedste forudsætninger for at bestå. Man mærker tydeligt, at han brænder for sit arbejde og virkelig ønsker, at du får dit kørekort, uden at spilde unødig tid og penge.
Jeg bestod min praktiske prøve i første hug og gik fra at være nervøs til rolig.
Hvis du vil have en kørelærer, der støtter dig hele vejen, er (mega sjov) og giver dig selvtilliden tilbage, så vælg Jonas! Jeg ønsker ikke, at andre ender i et dårligt match og prøver at “holde ud”, som jeg gjorde. Skift så hurtigt som muligt, så du kan få en sjov og positiv oplevelse.
Bertil er den bedste Kørelære!!
Jeg har lige taget mit kørekort til alm bil m. manuel gear.
Jeg blev anbefalet drive igennem min kæreste og mine kollegaer.
Alle havde taget deres kørekort hos drive trafik i Ballerup.
Jeg havde Bertil til teori og valgte ham også til at være min Kørelære, da Bertil er virkelig god til at lære fra sig. Hvorfor og hvordan vi gør tingene på vejen.
Jeg bestod min teoriprøve i første hug og også min køreprøve;) takket være Bertil!
Bertil er rigtig god til at lære en rigtig mange ting og derfor gjorde det nemmere at komme til en køreprøve eller teoriprøve og føle sig 100% sikker i det man laver.
Bertils elever består altid første gang og det kan jeg skrive under på!! :))
10/10 oplevelse jeg havde, lidt ærgeligt det allerede er slut:(
Fantastisk kørelærer
Fantastisk kørelærer, gennem et langt forløb med nervøsitet, støttede Øzkan mig hele vejen. Nu er jeg bestået!
Jeg har lige taget mit mc kort hos…
Jeg har lige taget mit mc kort hos drive i Ballerup.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.
Alle aftaler blev overholdt.
Der var en super fin flexibelitet i forhold til at finde tider.
Kørelærerne jeg har haft kontakt med har alle være kompetente.
Så. Skal du have kørekort er drive stedet du skal ha vende dig til😊
Super venlige kørelærere:) De er…
Tak til min super venlige kørelærer Omer for at hjælpe mig med at bestå min køreprøve. Han har været flexible ift. planlægning af køretimer. Derudover er køretimerne super lærerige. Jeg bestod i første omgang uden extra køretimer. Omer er den bedste og kan 100% anbefales:)
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse. Søde mennesker alle sammen. Jeg lærte alt jeg skulle bruge til at bestå min køreprøve. Tak til Øzkan min kørelærer som har givet mig en fantastisk oplevelse:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.