Driverz ApS Bewertungen 71

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forløb hos Driverz med både lærerige køretimer og underholdende teoritimer. Jeg har haft fornøjelsen af at have Torben som kørelærer, og det har været en virkelig god oplevelse. Han er utro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes at driverz har været rigtig gode, det har været en god og hyggelig undervisnin samtidig var det også læringsfyldt. Jeg vil klart anbefale dem hvis du kigger efter en god køre skole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan lyde mærkeligt, at jeg anmelder køreskolen, når jeg ikke engan g har taget kørekort der! Men sagen er, at jeg flere gange har talt i telefon med en Lars fra Driverz i Horsens - og han var bare... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt forløb ved Stig, som har haft tålmodighed og oplært mig godt og forklaret tingene ned til mindste detalje for mig, da jeg har synes både teori og kørsel har været svært. Pr... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

I køreskolen Driverz, kan du forvente en behagelig og professionel oplevelse, fra start til slut. Vi har kun erfarne og tålmodige kørelærere i køreskolen. Undervisningen vil give dig en forståelse for færdselsregler, og du vil lære at køre bilen, så du bliver en både dygtig, og sikker billist. Vores dejlige teorilokaler er placeret centralt i byen, så det er let for dig at komme til undervisning på cykel, bus eller tog. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i køreskolen Driverz.dk

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fremragende kørelærer

Jeg havde en god oplevelse med Driverz. Specielt min kørelærer Torben gjorde hele oplevelsen god, da han er super tålmodig og hjælpsom. Det eneste dårlige ved, at bestå køreprøven, er at man ikke længere skal køre med Torben.

19. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe fornøjelse at køre med Stig

Jeg har været utrolig taknemmelig for at køre sammen med Stig fra DriverZ og kan varmt anbefales hvis man gerne vil have en god oplevelse. Derudover er køretimerne meget fleksible og kan sagtens ligge ude for skoletiden.

Hvis du vil være 100 procent sikker på at du kan køre bil med selvtillid, så får du det i hvert fald her.

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug uden problemer.

Tak for denne gang!
- Otto Würtz

29. Januar 2024

Super fed køreskole

Super fed køreskole og Kørelærer 👌🏻 bestod både teori og køreprøve i første hug.

Ka varmt anbefale at ta sit kort her.

Lars ka sit kram og er total hyggelig.
Han driller en del hvis man laver fejl hvilket gør det sjover og nemmer at lære.

Takker og bukker for en fed tid hos jer

Ses i trafikken 😉

16. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole i hele byen

Bedste køreskole i hele byen. Bestået første gang + den sjoveste kørelærer så bliver det ikke bedre

13. November 2023

Hej Adam,

Det er vi glade for du synes 👏🏻
Vi gør meget ud af det personlige og det skal være lidt sjovt at tage kørekort.

Mvh Team Driverz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I fortjener også 5 stjerner på jeres…

I fortjener også 5 stjerner på jeres Facebook side, men man kan ikke lave et opslag derinde. Jeg kan helt klart anbefale driverz. Du kan være sikker på du får det hele med. Gode snakke under køretimer samt god humor og de får dig til at føle dig tryg . Tak for et fantastisk forløb!

6. November 2023

Bedste køreskole

Bedste køreskole, samt bedste kørelærer (Lars Rosbak). Stor anbefaling herfra:)

25. Oktober 2023

Hej André,

Mange tak skal du have 👍
Det er vi glade for at høre. Dejligt du har fået det maksimale ud af forløbet.

Mvh Torben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hoppede på er lynhold hvor jeg…

Jeg hoppede på er lynhold hvor jeg havde teori ved en anden køreskole, og havde Torben som min kørelærer. Nu sidder jeg med bestået køreprøve på under 2 måneder!

Torben vil jeg varmt anbefale da han er rigtig god til at se dig som elev, udfordre dig på de rigtige ting, og har et godt humør som gør det hele til en god oplevelse med mestringsfølelse. Super anbefaling herfra ☺️

17. Oktober 2023

Største anbefaling af Torben

Jeg har haft teori ved en anden køreskole, og har så kørt med Torben ved siden af. Kører stadig med Torben inden min køreprøve, og kan kun anbefale kan på det kraftigste til alle usikre og nervøse fremtidige bilister.

Hos ham findes der ingen dumme spørgsmål og ingen fejl der ikke kan rettes op på. Han har et super stort overskud, han har han en fantastisk evne til at forklare en tingene på lige den måde man forstår, og se er han bare så meget nede på jorden. Han kan bare rumme en uanset ens nervøsitet og udfordringer, og han har klart gjort mine ture på vejen, i hans meget lækre bil, mere trygge.

2. Oktober 2023

Hej Linda,

Mange tak din flotte anmeldelse. Den betyder meget for os.
Vi gør os altid umage og prøver at få forløbet til at være bedst mulig 👏🏻🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige bestået køreprøven og må…

Jeg har lige bestået køreprøven og må være ærlig at sige, Driverz kan kun anbefales. Jeg havde Lars som kørelærer og det kan siges med stor tilfredshed. Han er sjov, meget nede på jorden og er god til at tale om det gode og det knap så gode, så man til slut kan nå frem til et godt resultat. Alt i alt en god oplevelse 5/5.

2. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige bestået køreprøven og havde…

Har lige bestået køreprøven og havde det bedste og sjoveste forløb sammen med Lars
Han har været utrolig god til at lære mig at køre bil hurtigt og på en god måde
Kan varmt anbefale at tage kørekort hos ham hvis du vil have dit kærekort hurtigt og billigt
Tak for et fedt forløb

20. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varm anbefaling til Lars som kørelærer

Jeg har været meget glad for min oplevelse med Driverz, jeg kontaktede Lars og spurgte om der var plads på et af holdene og 10 minutter senere var jeg tilmeldt. Der har været stor fleksibilitet fra Lars' side af og han har været god til at huske mig på ting, og med en bestået teori og køreprøve første gang kan man vidst ikke klage.
Jeg kan varmt anbefale Lars som kørelærer

19. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stoppede pga utilfredshed.vil ikke…

Min søn stoppede pga utilfredshed.vil bestemt ikke anbefale.

11. September 2023

Hey Emina,
Vi er kede af han er stoppet grundet utilfredshed, og håber i har henvendt jer til os omkring tvisten så vi kan gøre noget ved det.
Dialog fungere altid bedst.

Kørekort med Torben fra Driverz.dk! En superhelt

Kørekort med Torben fra Driverz.dk
En utrolig god, tryghedsskabende og kompetent kørelærer. Torben fra Driverz kan helt klart anbefales at køres med, han formår at få eleven til at slappe af og fokusere på det vigtige (nemlig at lære at køre bil). Hvis man laver fejl både små og store, så tager Torben det meget stille og roligt samt giver en grundig forklaring på hvad fejlen var og hvad der skal fokuseres på næste gang.

Jeg har gået på andre køreskoler i Århus og det er ikke gået godt, da tidligere kørelærer har det med at stresse, råbe og skabe et generelt utrygt læringsmiljø. Hos Driverz især med Torben derimod, findes der ingen dumme spørgsmål, ingen fejl der ikke kan rettes op på samt ingen dårlige elever/kører. Rolig sind, stort overskud og så har han en overnaturlig evne til at skabe tryghed selv hos den mest stressede elev. Så er du enten nervøs, let stresset eller blot afskrækket fra tidligere kørelærer, så SKAL Torben fra Driverz være din næste kørelærer.

Jeg tog mit forløb andet sted først, endte med en dumpet køreprøve, derefter tog jeg blot 3 ekstra lektioner hos Torben og fik kørekortet i hus. Tak for alt Torben. Århus og ikke mindst Danmark, mangler flere kørelærer som dig.

20. Juni 2023

Hej Kevan,

Tusinde tak for din anmeldelse 🙏🏻
Den rører os meget og vi er glade for du vil dele dit forløb med andre.

Favnende og fleksibelt forløb

Jeg startede op på et lynhold, da jeg ville erhverve mig kørekortet hurtigst muligt, ifm. min mands sygdomsforløb og heraf tilknytning til Rigshospitalet, så jeg kunne stå for transporten. Undervejs i forløbet blev min mand så skidt, og endte med at dø af hans sygdom, så jeg kunne ikke fortsætte med kørekortet og måtte sætte det på hold i knap et halvt år. Jeg havde indledningsvist en dialog med Lars omkring opstart igen, hvilken var rigtig behagelig og derefter kontaktede Stig mig selv og var initiativtagende på opstart i anden omgang. I det øjemed blev jeg mødt med en grundlæggende tålmodighed, rummelighed og stor empati af Stig. Det var en sej kamp alt taget i betragtning, men Stig havde fuldstændigt overblik over forløbet, og satte benhårdt ind på at sætte mig op til succes, så jeg kunne bestå køreprøven i første omgang. Jeg vil for evigt være ham taknemmelig for hans tilgang og måde at møde mig på. Forløbet var fleksibelt, og med en ligeledes behagelig og dygtig teoriunderviser. Jeg vil klart anbefale alle at tage kørekort hos Driverz.

23. März 2023

"Du bestemmer farten"

"Du bestemmer farten" er sloganet hos Driverz, og det motto kunne ikke have passet bedre til mit forløb.

Jeg startede med at tage mit kørekort hos en anden køreskole, men da min kørelærer blev sygemeldt, skiftede jeg til Driverz, hvor jeg fik Torben som min nye kørelærer, og det kunne ikke have været bedre.

Torben er rar, rolig og rummelig, som er de kvaliteter, der i mine øjne udgør den perfekte kørelærer. Han møder folk i øjenhøjde, og han ser ens potentiale på de dage, hvor man tvivler allermest.

Jeg er meget god til at overtænke, men Torben har lært mig vigtigheden af at trykke på "pyt-knappen" og se fremad i stedet for tilbage. Han har lært mig, at alting har en læringskurve, og at jeg ikke skal være perfekt, men blot gøre mit bedste.

Vigtigst af alt har han lært mig, at jeg kan alt, hvis bare jeg tror på mig selv, og det var derfor, jeg i dag bestod køreprøven i 1. forsøg.

Hos Driverz handler det ikke kun om at køre bil, det handler også om at have sig selv med, og det er derfor, at jeg giver Driverz og Torben mine allervarmeste anbefalinger.

24. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr