DreamZ Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, keurig verpakt. Gisteren ontvangen en gelijk in gebruik genomen. Uitstekend doorgeslapen en wakker geworden zonder stijve nek wat mij niet vaak gebeurt. Hopelijk blijft dit zo maar wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn ondersteunend kussen voor nek en schouders. En voelt tegelijkertijd zacht en comfortabel aan. Nekklachten zijn een stuk minder, vulling kan desgewenst eruit gehaald worden voor een wat platter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnelle verzending en kussen ligt heerlijk! Perfecte hoogte en ook super zacht. Eerder al diverse kussens gehad waarbij het probleem altijd is hoe zachter, hoe meer het inzakt. Dit kussen heeft da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eergisteren besteld, gisteren binnen gekregen en vannacht heerlijk geslapen. Oprecht top kussens! Ik ga er bij de mijne wat vulling uithalen want ik hou van een iets dunner kussen en die mogelijkheid... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een top kussen !

Ik ben echt tevreden over dit kussen. De levering was erg snel! Het is een lekker groot (50x70 cm) kussen en voelt stevig aan, wat voor mij zorgt voor goede ondersteuning tijdens het slapen. Sinds ik dit kussen gebruik, lig ik een stuk comfortabeler en word ik minder vaak wakker met een stijve nek.

Ook het dubbelzijdige ontwerp is ideaal. De koele kant is erg prettig tijdens warmere nachten, terwijl de zachte kant juist weer comfortabel en warm aanvoelt als het kouder is.
Al met al een fijn en kwalitatief kussen dat gewoon doet wat het belooft. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar comfort en goede ondersteuning!

6. April 2026

Een droomkussen

Al een zeer lange tijd opzoek naar het beste kussen voor mij .
Zelf al bij een speciaalzaak meerdere kussens naar huis meegekregen om te proberen er was er voor mij geen bij die bij mijn paste zonder pijn wakker te worden .
Nu bij Dreamz kussen pijnloos wakker worden wat een droom .
Zeer aan te raden voor mensen met reumatische klachten .
Een zeer tevrede klant.

Jose

2. April 2026

Wat een top kussen!!!

Wat een top kussen!!!
Al allerlei kussens geprobeert,
Maar ik werd elke morgen wakker met nekpijn.....
Vannacht voor het eerst op mijn "koude" Dreamz geslapen en opgestaan zonder nekpijn wat een heerlijkheid is dat
Een echte aanrader!!!

1. April 2026

Lekker slapen…

Ik heb het kussen “The One” enkele weken geleden gekocht en mijn eerste indruk is overwegend positief, vooral voor mensen die het ’s nachts snel te warm krijgen.

Wat meteen opvalt, is het verkoelende effect. Zodra je gaat liggen, voelt het kussen fris aan en dat blijft verrassend lang zo. Tijdens warme nachten zorgt dit echt voor meer comfort en een betere nachtrust. Ik merk dat ik minder vaak wakker word door warmte, wat voor mij een groot pluspunt is.

Het kussen biedt daarnaast een goede ondersteuning voor hoofd en nek. Het is niet te zacht, maar ook niet te hard. De vorm blijft goed behouden en zakt niet snel in, zelfs na meerdere nachten gebruik.

31. März 2026

Fijn kussen

Fijn kussen. Ik word minder vaak wakker dus daardoor beter uitgerust.
Ik heb de indruk dat ik minder last heb van mijn apneu. Levering keurig op tijd!

29. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn nieuwe Dreamz kussen.

Heerlijk geslapen op mijn nieuwe kussen! Het voordeel vind ik dat je het kussen kan aanpassen naar eigen wens en zo jouw eigen kussen kan creëren wat bij jouw slaapwensen past.
Ik ben er super blij mee!

29. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr