Oplichting
Hetzelfde meegemaakt als de andere reviewers. Begin mei een bestelling gedaan. Eerst bericht gehad dat ze het erg druk hebben, en levering later komt. Via TikTok pagina ook een bericht gestuurd, zag dat de pagina nu ineens SEEK heet, en kreeg de volgende reactie. Zware oplichting dus. Want je kan niet zomaar een social media pagina overnemen lijkt me.
Geachte mevrouw,
Wij willen u graag informeren dat SEEK recent de social media kanalen en online platforms van het voormalige bedrijf DJP heeft overgenomen. DJP, een dames gym wear merk, heeft echter op 8 juni 2025 officieel faillissement verklaard.
Als nieuwe eigenaar van de social media kanalen hebben wij helaas geen invloed op de eerdere bedrijfsvoering van DJP of op de producten die bij hen zijn aangeschaft. Voor vragen met betrekking tot het faillissement, bestellingen of overige zaken, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met DJP via het e-mailadres djpcollab@gmail (bestaat overigens ook niet). Zij kunnen u voorzien van de juiste uitleg en verdere ondersteuning.
Wij willen u vriendelijk verzoeken om ons niet verder te benaderen voor zaken die verband houden met het voormalige bedrijf, aangezien wij deze niet kunnen behandelen.