Das sagen Bewerter
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dreaks leverer sjældne danskernes "dream-sneaks" til Danmark absolut bedste priser.
Kontaktinformationen
Margrethegårdsvej 71, 6200, 6200, Dänemark
- 51687939
- info@dreaks.dk
- dreaks.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Wracam po przerwie
Miałam tu konto już rok temu, wtedy trochę przeginałam z graniem i sama się zablokowałam na jakiś czas. Teraz wróciłam bardziej na luzie, wpłacam małe kwoty po 30–40 zł, ustawiam limity i tak jest dużo lepiej. Kasyno nic mi nie utrudniało powrotu, po prostu odblokowałam się w panelu i działa. Gry zostały podobne, doszło tylko parę nowych slotów, wypłata na kartę dalej około dnia roboczego. Podoba mi się, że jak napisałam o limicie depozytu, to support nie namawiał na więcej, tylko od razu go ustawił. Tak powinno to wyglądać.
Najpierw zla, potem dobra opinia
Na początku byłam wkurzona na to kasyno, bo po rejestracji nie dostałam od razu darmowych spinów, które gdzieś widziałam w reklamie. Napisałam do supportu w nerwach, a okazało się, że po prostu nie potwierdziłam maila. Jak tylko to zrobiłam, spiny się pojawiły i w sumie muszę przyznać, że wszystko zadziałało jak należy, tylko ja za szybko oceniłam. Po paru dniach grania udało mi się wyjść 100 zł na plus i bez problemu to wypłaciłam. Teraz już wiem, żeby najpierw sprawdzić regulamin, a dopiero potem się złościć. Kasyno samo w sobie jest w porządku, jak się ogarnia te kroki.
Szybka wypłata aż się zdziwiłam
Szczerze myślałam, że będą problemy z wypłatą jak wszędzie, ale tu pierwszy raz miałam przelew na konto bankowe po niecałej godzinie od zlecenia. Kwota mała, 230 zł, więc może dlatego, ale i tak na plus. Same gry typowe, parę fajnych slotów, reszta taka sama jak w innych kasynach. Nie jestem jakąś wielką fanką hazardu, wchodzę raz na tydzień, poklikać pół godzinki i wyjść. Jak na moje potrzeby całkowicie wystarcza, byle dalej nie kombinowali przy wypłatach.
Miłe zaskoczenie po nocnej sesji
Grałam wczoraj w nocy na telefonie, bo nie mogłam spać i serio myślałam, że tylko przepalę ten pierwszy mały depozyt 80 zł. A tu nagle free spiny z bonusu coś oddały, skończyłam na plus 150 zł. Interfejs prosty, nic mi się nie zacinało, nawet przy słabszym wifi. Wypłata na Blik przyszła po około dwóch godzinach, więc nie ekspres, ale też nie czekałam wieczność. Support na czacie trochę szablonowy, ale odpowiedzieli od razu, więc ok. Jak na spontaniczny nocny hazardzik wyszło całkiem przyjemnie, bez nerwów.
Sprawdzilam wyplate, jest ok
Długo się zbierałam, żeby w ogóle wypłacić, bo zawsze jak coś wygrywałam to grałam dalej aż do zera. W końcu postanowiłam być mądrzejsza, ustawiłam sobie cel 200 zł i jak tyle nabiłam, to koniec. Zleciłam wypłatę na konto, poprosili mnie o dokument do weryfikacji, wysłałam skan i bałam się, że coś będzie nie tak, ale po godzinie miałam zatwierdzone konto, a następnego ranka pieniądze. Czuję taką dziwną ulgę, że to kasyno faktycznie wypłaca, a nie tylko ładnie wygląda. Teraz jak znowu trafię coś większego, to już wiem, że warto kliknąć cashout zamiast się nakręcać.
W sumie lepsze niz sie spodziewalam
Weszłam z linku od koleżanki, która wiecznie coś gra na telefonie, myślałam że to kolejny syf gdzie tylko się przegrywa. Zrobiłam mały test, wpłaciłam 40 zł, pograłam na niskich stawkach i ku mojemu zdziwieniu utrzymywałam się długo w okolicach depozytu, ani nie zjechało od razu, ani nie wystrzeliło. Na koniec zostałam z 70 zł i zleciłam wypłatę, bardziej z ciekawości czy w ogóle dojdzie. Przyszła po kilku godzinach. Nie powiem że to jakieś super miejsce życia, ale jak mam wybierać między tym a nudnym serialem, to czasem wybieram sloty.
Maly depo, duzo emocji
Wpłaciłam tylko 25 zł, bo więcej mi szkoda i bawiłam się prawie godzinę, więc jak za tę kasę to naprawdę nieźle. Raz byłam już na 80 zł, potem spadło znowu do 30, taki rollercoaster, ale śmiałam się sama do siebie. Na końcu zostawiłam 40 zł i wypłaciłam, żeby mieć poczucie że nie przegrałam wszystkiego. System wypłaty zadziałał poprawnie, trochę się bałam że mi zablokują konto za małą kwotę, ale nie, normalnie przeszło. Fajne doświadczenie, lepsze niż zdrapka z kiosku moim zdaniem.
Na telefonie dziala dobrze
Gram tylko na starym Samsungu i tu plus bo strona chodzi płynnie, nic nie wywala, automaty się nie tną, mogę w kolejce w sklepie spokojnie grać i nikt nie widzi co dokładnie klikam.
jest git
Sprawdzony, grałem kilka razy, wypłata przyszła, bez kombinacji.
Spoko jak na pierwszy raz
Pierwsze moje online casino w życiu, więc byłem trochę zestresowany, że coś źle kliknę albo stracę kasę przy wypłacie. Zrobiłem mały depo 50 zł, wziąłem bonus, kompletnie nie ogarniałem warunków obrotu, ale mimo tego udało mi się wypłacić 120 zł po paru godzinach grania na slotach. Weryfikacja konta zajęła im jakieś 30 minut, prosili tylko o dowód, nic dziwnego. Sam panel jest trochę chaotyczny, ale da się przyzwyczaić. Ogólnie uczciwie, nie zjadło mi pieniędzy przy cashoucie, więc mam lepsze zdanie niż się spodziewałem.
Ok ale troche zamieszania z obrotem
Rejestrowałem się na szybko w pracy i od razu wziąłem bonus, bez czytania regulaminu, jak zwykle. Potem dopiero ogarnąłem, że ten cały wagering x35 nie jest od wygranej tylko od bonusu i depozytu razem, więc trzeba było długo klikać. Na początku byłem wkurzony, że mi nie chcą wypłacić, ale pani na czacie wszystko wytłumaczyła spokojnie, pokazała gdzie mam to napisane i w sumie to moja wina, że nie czytam. Jak już przewinąłem ten obrót, to wypłata przeszła bez problemu. Także plus za cierpliwy support, minus za skomplikowane warunki, ale widać że nie kręcą na siłę.
Fajnie ze jest Blik
Dla mnie najważniejsze że mogę wpłacić i wypłacić Blikiem, nie lubię podawać karty. Tutaj poszło gładko, kasa przyszła tego samego dnia, więc zostaję.
Niby przegrana ale jestem zadowolony
Skończyłem dziś granie na minusie jakieś 90 zł, więc w teorii powinienem być zły, ale szczerze to nie jestem. Miałem budżet 200 zł na wieczór, ustawiłem sobie limit i jak się kasa skończyła, to system po prostu nie pozwolił dalej grać, więc nie popłynąłem jak kiedyś. Same gry ok, fajne dźwięki, niektóre sloty mnie irytowały, że długo nic nie dawały, ale to wiadomo, losowość i tyle. Podoba mi się, że mogę kontrolować ile wydaję, a nie że kasyno na siłę pcha nowe bonusy i spam. Taki spokojniejszy hazard, jak ktoś ogarnie głowę.
czasem denerwuje ale ogolnie ok
Bywają dni, że automaty w ogóle nic nie dają i wtedy mam ochotę wyłączyć konto, ale wiem że to bardziej mój nastrój niż wina kasyna. Statystycznie i tak częściej tu wygrywałem małe kwoty niż w innych, gdzie gram. Wypłaty nie są błyskawiczne, zwykle czekam pół dnia, ale zawsze dochodzą, więc ostatecznie jestem zadowolony. Mógłby być lepszy wybór gier stołowych, bo ruletka szybko mi się nudzi, ale i tak częściej siedzę na slotach, więc przeżyję. Taki solidny średniak, ale w pozytywnym sensie.
Od kumpla wyszlo dobrze
Kumpel mnie namówił, bo mówił że wygrał tu na jakimś slocie 700 zł, więc podszedłem trochę sceptycznie, bo pewnie raz w życiu mu się udało. Wpłaciłem stówkę, bez oczekiwań, bardziej żeby zobaczyć co to w ogóle jest. Skończyło się tak, że wygrałem tylko 60 zł na plus, czyli żadna wielka historia, ale zaskoczyło mnie, że te pieniądze faktycznie lądują na koncie, a nie że trzeba milion dokumentów i tydzień czekania. U nich poszło wszystko w jedno popołudnie, więc chyba kumplowi będę musiał postawić piwo za polecenie.
Jakos tak normalnie (w dobrym sensie)
Nie wiem co napisać wielkiego, bo tu wszystko jest po prostu normalne. Depozyt kartą wchodzi od razu, wypłata na ten sam bank idzie u mnie 4–5 godzin, ani szybko, ani wolno. Bonus dostałam automatycznie, trzeba było go trochę długo obracać, ale info było na stronie, bez gwiazdek. Zdarzyło mi się wygrać 150 zł, raz przegrać całą stówkę w 10 minut, więc emocje jak to w kasynie… ale nie czuję się oszukana. Jakbym miała podsumować jednym słowem to: uczciwie. I to dla mnie wystarcza, bo nie oczekuję cudów.
troche mialem obawy ale git
Ja ogólnie nie ufam takim stronom, bo się naczytałem o oszustwach, ale tutaj zrobiłem najpierw mały depo, pograłem, potem od razu wypłata żeby sprawdzić. Nie wygralem dużo, chyba 30 zł na plus, ale bardziej chodziło o test. Kasa wróciła na konto, więc teraz już się mniej boję. Może nie będę codziennie siedział, ale raz na jakiś czas mogę tu coś postawić, przynajmniej wiem że nie zniknie w czarnej dziurze.
Dejlig
Dejlig, nem og hurtigt. Jeg skrev med ejeren som hjalp og guidede mig hvilket var rigtigt dejligt. da jeg så bestilte dem gik der måske lidt over en lille uges tid også havde jeg skoene. Med gls tracking og det hele, så jeg kunne følge forløbet. Mega lækkert. Tak!
Hurtig levering + fantastisk service
Hurtig levering + fantastisk service
100% et kig værd!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.