Kupiłam tusz w promocji 50 zł taniej, okazał się 4 lata po terminie, złożyłam reklamację żądając wymiany na świeży. Po 2 tygodniach zwrócili kasę, spoko ale ja chciałam tusz. Niestety promocje tylko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Złożyłam zamówienie przez aplikację, zamówienie dotarło do mnie tylko z próbkami, brakuje zamówionego produktu. Zrobiłam zgłoszenie i oczywiście odpowiedź była,ze reklamacja nieuznana . Monitoring po... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zamówiłam dwa produkty tzn podklad lancome oraz tusz do rzęs na kwotę 273 zł. Paczka była pusta, oczywiście od razu zgłosiłam sprawę do douglas natomiast firma twierdzi ze wszystko było spakowane . J... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zamówienie pszyszło niekompletne natomiast po wymianie korespondencji z działem Obsługi zostało wszystko naprostowane i to co zamówiłam jednak do mnie dotrze wiec mogę powiedzieć że dział obsługi mają... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfumeria Douglas: perfumy, makijaż, kosmetyki pielęgnacyjne, kosmetyki do pielęgnacji włosów- 13.000 oryginalnych produktów. Bezpieczne zakupy online.
Vereinigte Staaten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
obsługa klienta
najwyższy czas aby Panie z Douglasa przestały oceniać swoich klientów i faktycznie konstruktywnie wyrażały opinie. Klient powinien poczuć się zaopiekowany, a nie wprowadzany w zakłopotanie czy wręcz wyszydzony za nieumiejętny makijaż lub jego brak. Pracownik jak sama nazwa wskazuje to nadal osoba zatrudniona która ma pracodawcę. Praca w Douglasie nie jest klasą samą w sobie. Klasę trzeba reprezentować sobą. Ogromna w tym rola management'u i wdrożenia odpowiednich szkoleń aby reprezentować sobą poziom, który ten sklep kiedyś sobą reprezentował.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Kupiłem produkty przez internet. Zapłaciłem. Douglas wysłał mi e-mail, że anulowali zamówienie. Pieniędzy nie zwrócili. Mając potwierdzenia zaksięgowania pieniędzy i druk z banku dzwoniłem, byłem w punkcie stacjonarnym i napisałem e-mail. Zero konkretnej odpowiedzi. Beznadziejny Douglasie wartość zakupów tylko u mnie to 500zł. Czytając komentarze na tej i innych stronach trzeba będzie poczynić kroki aby Waszą patologie zgłosić do odpowiedziach miejsc.
Edit:
Co do Państwa odpowiedzi. Jest kpiną co piszecie. Typowa odpowiedź PR. Napisałem Wam e-mail, dzwoniłem i byłem w sklepie stacjonarnym. Zajmijcie się lepiej zamówieniami bo tu szybciej odpowiadacie niż w korespondencji zamówień.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Tragedia z tym sklepem na początku czerwca zamówiłam kosmetyki nie dotarły,jest 11.07 zwrotu pieniędzy brakZdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
kosmetyk przyszedl uszkodozny. Nie ma mozliwosci wyslania nowego. Odeslany, nie dostalam zwrotu pieniedzy ani zadnej informacji. Ostatnie zakupy w tym sklepie
Zamówiłam perfumy,ktorę do mine nie dotarły.I po próbach kontaktu telefonicznego(Brak odpowiedzi)I emailiowego zastanawiam się Jak idzydkać wpłacone pieniadze?Nie wspomnę już o tym że perfumy miały być prezentem.Po 2 tygodniach nikt do mnie nie odezwał się?

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Zakupiłam perfumy za które zapłaciłam po przekierowaniu przez aplikację. Opłata została pobrana ale potwierdzenia zakupu nie otrzymałam. W koszyku nadal były perfumy tak jakbym ich nie opłaciła. Po kontakcie drogą mailową i przesłaniu potwierdzenia wpłaty otrzymałam wiadomość, że nastąpił błąd autoryzacji i pieniądze mi zwrócono. Następnego dnia sytuacja dokładnie się powtórzyła (choć wówczas zamawiałam już przez stronę internetową).
Generalnie odradzam zakupy w tym sklepie i usuwam z niego swoje konto. W dzisiejszych czasach ten sklep to jakaś kpina.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Zrobiłam zakupy w sklepie internetowym!! Nie otrzymałam potwierdzenia zakupów i nie otrzymałam potwierdzenia zakupów z poprzedniego zakupy 23 kwietnia.W infolinii tylko radzą, żeby wysłać maila z prośbą o podanie potwierdzenia zakupów.Nie kupię niczego więcej w sklepie internetowym!! Uważam,że to brak podejścia do klienta i zwykle lekceważenie.Nie polecam zakupów.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Zamówiłam olejki do skórek z Indigo- porażka. Nie były zapakowane oryginalnie na dodatek to nie olejek, który zakupiłam u kosmetyczki (był gęsty) a pachnąca woda. Więcej nie zamówię.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Produkty dolaczone do zamowienia w ramach prezentu (akcja z kodem rabatowym „BW21” Beauty Weekend obowiazujaca do 6.3.2023) dotarly przeterminowane. Ciesze sie, ze odkrylam to jeszcze przed nalozeniem ich na twarz. Widzac komentarze na fb uswiadomilam sobie, ze nie jestem jedyna osoba, ktora otrzymala przeterminowane kosmetyki wiec nie byla to jednostkowa wpadka. Poza data, ich wyglad rowniez pozostawial wiele do zyczenia. Nie wierze, ze doreczenie produktow, ktore sa juz niezdatne do sprzedazy to przypadek, poniewaz w miejscach kodu kreskowego maja ogromne czarne skreslenia narysowane markerem, ciezko to przeoczyc. Stracilam zaufanie do promocji widniejacych na stronie Douglas oraz do polityki firmy.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Poirytowanie, jakie wywołuje u mnie myśl o zakupach online, sięga zenitu. Zamowilam produkty, które do mnie nie dotarły z powodu problemów niewiadomych, anulowano transakcje.. Obiecano mi rekompensatę, na którą czekam już miesiąc i chyba nie ma szans na powodzenie. Maile, które otrzymuje to w większości automat. Jestem zawiedziona wszystkim, co oferuje Douglas. Poziom asortymentu, jaki sie tam znajduje nijak się ma do jakosci doświadczenia uzytkownika oferowanego w on-line..Jestem rozczarowana i wybieram konkurencję.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Nie polecam firmy douglas. Na początku grudnia zamówiłam paczkę - prezent na święta dwóch sztuk produktu. Przyszła jedna sztuka, a po kontakcie z firmą dowiedziałam się, że wina leży po stronie firmy kurierskiej. Po wysłaniu przeze mnie zdjęć otrzymanej paczki dostałam zdjęcia z monitoringu pakowania paczki, które nomen omen nie przypominały paczki, którą dostałam. Ponadto dowiedziałam się, że reklamacja nie została uznana. Po niespełna 1,5 miesiąca użerania się z firmą douglas (pomijając fakt zostania na święta bez prezentu) postanowiono uznać mi reklamację i wysłać produkt ponownie. Podałam dane do wysyłki, lecz nawet nie raczono wpisać tam mojego numeru telefonu do kontaktu z kurierem, który później nie zastał mnie w domu i gdyby nie moje zaangażowanie zwrócono by paczkę do nadawcy. Dodam jeszcze, że panie na infolinii widać bardzo zmęczone podobnymi telefonami wchodziły w zdanie nie pozwalając mi skończyć. Brak profesjonalizmu, ogromne rozczarowanie i nigdy więcej zakupów w firmie Douglas.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Chciałam kupić kolorówkę Chantecaille na stronie.Cienie,pomadki nie mają nazw.Produkty partnerów nie wysyłają do paczkomatów i nie dają próbek.Pomadka za 300zł i cienie ponad 300zł.Bronzer Goa wcześniej kosztował prawie 500zł a teraz wiedzę,że został wyprzedany niby po cenie po 269zł. To jest tragikomedia jak Douglas traktuje klienta i jawne oszustwo...

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Szkoda, że nie przeczytałam opinii o e-sklepie Douglas wcześniej, bo nie zamówiłabym niczego. Do zamówienia o wartości 400 zł miał być dołączony prezent, niestety nie był. Pisałam do obsługi klienta kilka razy, odpowiadają po dwóch dniach lakonicznie i bez efektu, za każdym razem odpowiada ktoś inny, mam zamiar nagłośnić tę sprawę i napisać do partnera czyli firmy Babor, kto przywłaszcza sobie obiecane prezenty? Czy w ogóle mają tego świadomość, nie polecam tego sklepu i wśród znajomych będę odradzała zakupy online w Douglas

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Daję jedną gwiazdkę bo nie mogę dać zero. Przysłano mi nie te kosmetyki, które zamówiłam i na dodatek sklep stacjonarny nie zaakceptował zwrotu „bo akurat system nie działa i nie wiem kiedy zadziała” oraz „a ma Pani wydrukowaną fakturę, bo bez niej nie przyjmę”. Koszmar.

Antwort von Douglas Polska Sp. z o.o.
Otrzymałam od Douglas paczkę, którą otworzono w transporcie. Zapłaciłam za krem korygujący Nivea 64 zł, balsam do ust Mokosh 39 zł oraz cienie Yves Saint Laurent za 278 zł.
W paczce nie było cieni.
To za co ja zapłaciłam.
Paczka była źle zabezpieczona.
Beata Świętnicka
391,73
391,73 PLN
2022‐12‐17 08:29
DGLPL0008233203
Douglas Polska Sp. z o.o.
00‐351 Warszawa ul. Zajęcza 4
INNA P24
0644399 #
160C09346C002164F3EA93D1A50A39B21BEFB3D4
EAZ 1901849
Jestem zawiedziona, tym jak konsultanci, którzy reprezentują Douglas traktują swoich klientów rozłączając się w czasie rozmowy, lub w ogóle nie odbierając.
Brak produktu.brak informacji kiedy będzie.Patologia
Złożyłam zamówienie w sklepie on-line. Paczka najprawdopodobniej została zagubiona. Niestety sprzedawca zupełnie nie jest zainteresowany wyjaśnieniem sytuacji. Szkoda:(
I’ve bought a voucher worth of 400 zl on a popular service douglas.pl I’ve bought a perfume worth of 365 zl (there is only 1 single use of the voucher). Their delivery time is 3 days. After 6 days I’ve received an email my order was cancelled and I received another voucher instead worth of 365 zl (it was a price of the product I haven’t received) of course without any proper/improper explanation. Which means, I’ve spent more than I’ve received and I’ve got nothing, the delivery time was terminated and all I have is a voucher with the price lower than the voucher I’ve initially bought
Po otwarciu przesyłki, wszystko było porozrzucane. Była tylko jedna próbka kremu, a powinny być jeszcze dwie próbki perfum męskich. Całe opakowanie od przesyłki pachniało w środku tymi perfumami,a butelka perfum jest uszkodzona ponieważ po naciśnięciu nie wydobywają się perfumy. Brakowało folii z oryginalnego opakowania kartonowego perfum. Zobaczymy jak Douglas rozstrzygnie reklamację bo podobno trzeba się upominać żeby dostać odpowiedź. Konsultantki w telefonicznym centrum obsługi klienta są uprzejme.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.