jeg bestilte to topnøglesæt i bato proff kvalitet men modtager bato basic kvalitet. de vil gerne bytte til rette kvalitet men så er prisen bare en anden. de har nu fjernet mærket proff men billedet... Mehr ansehen
Jeg har handlet mye verktøy på nett hos Dorch & Danola, for det meste Festool. Og jeg har vært like fornøyd hver gang. At jeg bor i Norge har heller ikke vært noe stort problem, transport og toll har... Mehr ansehen
Superhurtig levering og nøjagtigt hvad jeg bestilte. Hvis jeg skal anfægte noget er det, at den bestilte sømpistol står beskrevet som en dykkerpistol, hvad det absolut ikke er. Nu vidste jeg godt hv... Mehr ansehen
Fik en aldeles kompetent sælger i røret, og fik leveret pakken dagen efter. Super service. Har efterhånden handlet der mange gange, og jeg er lige tilfreds hver gang. Et besøg i butikken i Odense er... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kom indenfor i et af Danmarks billigste værktøjsmagasiner. På www.dorchdanola.dk sælger vi kvalitets varer fra byggemarked og håndværker sortimentet til faste lave priser. Vi er godkendte af e-handelsfonden og sælger alle de kendte mærker som Festool, Makita, Milwaukee, Metabo, Bosch, Jet og mange flere. Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Så kom og gør en god handel i vores håndværkerbutik i Odense eller gør brug af et af de gode tilbud online. Om Dorch & Danola Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.
Ove Gjeddes Vej 7, 5220, Odense, Dänemark
- info@dorchdanola.dk
- dorchdanola.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kundeservice helt i top
Kundeservice helt i top
Bestilte en vare der var lidt leveringstid på, efter et stykke tid, finde jeg en anden vare jeg gerne vil købe, skriver til Dorce & Danola om det er muligt at få vare nr 2 med på samme forsendelse, det var ikke noget problem. Så tak for den gode oplevelse
Det burde have været 6⭐️ ud af 5
Update
Er blevet kontaktet af D&D og sammen er vi blevet enige om en god løsning 👍
Som alle kan være tilfredse med.
Det burde have været 6⭐️ ud af 5, hurtig service i forhold til bestilling og levering, prisen var også den bedste jeg kunne finde på nettet, har flere bestillinger hos D&D som er kørt snore lige.
Men jeg bestiller en DeWalt borehammer og i beskrivelsen står der den leveres med TStak kasse, jeg modtager en maskinen i en papkasse og skriver straks til D&D at der mangler noget, desværre svare de så ikke på mails på trods af jeg har prøvet flere.
Øv øv at betale for noget som man så ikke får.
Mvh
Thomas
Ja da 10517142

Antwort von Dorch & Danola A/S
Stort udvalg og faglig vejledning
Hurtig levering, ikke noget at sætte en finger på og som vanligt til en rigtig god pris
Jeg købte en milwaukee græstrimmer…
Jeg købte en milwaukee græstrimmer billigt som vidste sig at være en udgået model. Skærmen kunne ikke skrues på da jeg ikke kunne løsne trådhovedet og få den ned over. Måske derfor at modellen er taget af markedet andre steder, hovedet sad så godt fast at der knækkede noget plastik af i mit forsøg på at løsne det med det tilhørende værktøj.
Jeg har nu måtte modificeret skærmen for at kunne bruge den..
Gode priser og hurtig leverance
Gode priser og hurtig leverance. Har brugt dem flere gange og er aldrig blevet skuffet
Hurtig reaktion
Hurtig reaktion. Under 1 døgn efter bestilling kunne jeg hente varen på udleveringssted.
Nem bestilling i webshoppen og hurtig…
Nem bestilling i webshoppen og hurtig levering.
Kort sagt - Thumbs up :)
Hurtig levering og hurtigt svar på…
Hurtig levering og hurtigt svar på spørgsmål om produkt og leveringstid.
i har leveret hurtig og rigtigt værktøj…
i har leveret hurtig og rigtigt værktøj hver eneste gang jeg har handlet hos jer.
Fik en aldeles kompetent sælger i…
Et besøg i butikken i Odense er vildt. Det har jeg gjort to gange, og får jeg valgmuligheden mellen at tage fra Nordjylland til butikken i Odense, eller tage til en koncert med Taylor Swift, eller en vigtig fodboldkamp mellem Danmark og Spanien, så vil jeg vil jeg klart vælge turen til butikken. Her er der da noget man kan glædes, blive inspireret og imponeret over.
Informativt website med gode…
Informativt website med gode beskrivelser og udmærkede fotos, der gør det let at dykke ned i detaljer om produkterne. Websiden kunne være optimeret lidt bedre i forhold til smartphone-skærme. Der skal lidt sidelæns scrolling til, men siderne fryser ikke mens man navigerer rundt.
Fair priser og hurtig levering
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, i en for mig presset situation pga tyveri af værktøjer under en renovering.
Venlig, imødekommende og forstående kundesupport - Og så endda på syngende fynsk :-)
Tak for hjælpen med hurtig levering af nyt værktøj.
Rigtig stort udvalg og fine priser.
Kanon hurtig levering
Kanon hurtig levering
Alt gik som det skulle
Der er ikke noget og komme efter så selvfølgelig 5 stjerner.
Leveringsproblematik
Pris og produktet er rigtigt fint, men at betale 300kr for fragt med danske fragtmænd, hvorfor først at modtage leveringstidspunkt på dagen, hvor man jo er på arbejde er et problem.
Efter to dage sker der stadigvæk intet, hvor jeg selv må kontakte jer samt danske fragtmænd.
Der bliver det så sagt den først kan leveres en halv uge efter… med mindre jeg selv vil betale 75kr ekstra for levering igen.
Jeg måtte derfor selv køre ud efter min pakke (40 min hver vej)
I skal kraftigt overveje at anvende andre en den ene fragtmulighed, og så selv være mere opsøgende i at sikre at pakken er leveret eller ej. Kan ikke passe man selv skal være formidler mellem jer og jeres fragtfirma
Stort sortiment
Stort sortiment, rimelige priser og hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.