jeg bestilte to topnøglesæt i bato proff kvalitet men modtager bato basic kvalitet. de vil gerne bytte til rette kvalitet men så er prisen bare en anden. de har nu fjernet mærket proff men billedet... Mehr ansehen
Jeg har handlet mye verktøy på nett hos Dorch & Danola, for det meste Festool. Og jeg har vært like fornøyd hver gang. At jeg bor i Norge har heller ikke vært noe stort problem, transport og toll har... Mehr ansehen
Superhurtig levering og nøjagtigt hvad jeg bestilte. Hvis jeg skal anfægte noget er det, at den bestilte sømpistol står beskrevet som en dykkerpistol, hvad det absolut ikke er. Nu vidste jeg godt hv... Mehr ansehen
Fik en aldeles kompetent sælger i røret, og fik leveret pakken dagen efter. Super service. Har efterhånden handlet der mange gange, og jeg er lige tilfreds hver gang. Et besøg i butikken i Odense er... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kom indenfor i et af Danmarks billigste værktøjsmagasiner. På www.dorchdanola.dk sælger vi kvalitets varer fra byggemarked og håndværker sortimentet til faste lave priser. Vi er godkendte af e-handelsfonden og sælger alle de kendte mærker som Festool, Makita, Milwaukee, Metabo, Bosch, Jet og mange flere. Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Så kom og gør en god handel i vores håndværkerbutik i Odense eller gør brug af et af de gode tilbud online. Om Dorch & Danola Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.
Ove Gjeddes Vej 7, 5220, Odense, Dänemark
- info@dorchdanola.dk
- dorchdanola.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har handlet med Dorch og Danola…
Jeg har handlet med Dorch og Danola igennem en del år. Der er altid en god og høflig, faglig og hurtig betjening. Dette gælder uanset om du handler i webshoppen eller du kommer fysisk i deres fine butik i Odense. Jeg kan varmt anbefale dem også selv om deres priser til tider er lidt højere end andre steder. Her er du sikker på god service og så har de eget værksted til reparationer. 👍👍👍😁😁
Kanon service!
Jeg har flere gange handlet hos Dorch & Danola, og de formår altid at imponere mig med deres service. Det er og bliver helt sikkert mit go-to sted for high-end værktøj 👌
Jeg kan absolut kun give Dorch & Danola mine bedste og varmeste anbefalinger med på vejen
Super website og hurtig levering uden…
Super website og hurtig levering uden problemer - 10 ud af 10 herfra 👍🏼😁
D&D må have pakket varen før min…
D&D må have pakket varen før min bestilling. Jeg havde akkurat lige klikket på "betal", da varen var på vej.
Varelevering.
God info om varelevering , trods lang leveringstid grundet toldregler .
Top kvalitet og kunde support
Jeg er som bruger super glad for at der findes en - Dorch & Danola - de har stort set altid det stykke værktøj du skal bruge og så bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten.
Jeg giver 5 stjerner fordi der absolut ikke er noget at gå galt med i kvaliteten og deres pakke og sende ud af huset tid.
I får de varmeste hilsner her fra med godtcarbejde drenge og piger O er i en klasse for jer selv
Har desværre oplevet problemer med samme produkt ad to omgange, men reklamation er foregået smertefrit begge gange med god og hurtig respons på mail.
Kan varmt anbefales.
Der var god service og hurtig levering…
Der var god service og hurtig levering .Jeg bestilte varen mandag og kunne hente den allerede onsdag .Det var i tiptop .
Nemt og hurtig levering
Bliver altid rådgivet på den bedste…
Bliver altid rådgivet på den bedste måde, er jeg i tvivl om hvad jeg skal vælge i en given situation, har de næsten altid en ekspert på området, der kan give god vejledning og rådgivning.
Alt foregik eksemplarisk
Alt foregik eksemplarisk, manglende dog på ordrebekræftelsen at få den endelige leveringsdato. Kan anbefale firmaet.
Fungerer bare
Ordre opfyldt. Rimelig hurtig ekspedition selvom det er ferietid.
Hurtig levering, havde den dagen efter😃
Ringede og spurgte om de kunne sende samme dag, send mig en mail når du har bestilt, så tager jeg mig af det hurtigst muligt, var svaret.
Og på de tilbagemeldinger man får, kunne jeg se, at de tog sig af det inden for 10 minutter. Virkelig god service.
God vare, mangelfuld kundeservice
Tidslinje:
Jeg skrev i starten af maj til Dorch & Danola og forespurgte om forventet leveringstid på en Record Power Afretter- tykkelseshøvl da jeg skulle skifte mine gamle maskiner i min hobbyvirksomhed, og fik at vide, at forventet levering var 3 uger. Den 20. maj bestilte jeg maskinen og fik en ordrebekræftelse
Jeg skrev umiddelbart efter og spurgte om leveringen forventedes at holde, da jeg skulle sælge mine gamle maskiner og skulle være sikker på, at jeg ikke stod uden i for lang tid. Jeg fik at vide, at forventet levering til Danmark var 20. juni 2024.
Derefter hørte jeg ikke yderligere men skrev i starten af juli og spurgte til forventet levering, og fik at vide at jeg nok skulle forvente yderligere 10 dage. Da jeg igen ikke hørte yderligere skrev jeg igen og fik at vide at den ville være i Danmark i løbet af uge 29. Jeg sendte svar på dette og udtrykte min frustration over den lange ventetid og hørte ikke yderligere før jeg fik fakturaen fredag i uge 30 og modtog maskinen mandag i uge 31
Jeg har derfor skullet vente 3 gange så lang tid som forventet, og har skullet udskyde og sige nej til bestillinger fordi jeg ikke havde det udstyr jeg havde regnet med.
Det kan selvfølgelig skyldes mange ting, herunder leverandøren, men jeg er virkelig skuffet over at have bestilt et stykke udstyr til næsten 30.000 kr, og jeg kun har hørt noget, når jeg selv har rykket, der er ikke blevet svaret på min sidste henvendelse og generelt har Dorch & Danola ved denne ordre slet ikke levet op til den oplevelse jeg plejer at have med dem
Det er svært når der ikke er mange andre der sælger det samme udstyr, men jeg har ikke meget tillid til at skulle lægge så dyr en bestilling ved Dorch & Danola igen
Ordrenummer: 10517352

Antwort von Dorch & Danola A/S
Lige så gode service som der plejer at…
Lige så gode service som der plejer at være hos jer
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside. Hurtig levering. Da noget gik galt med betalingen, var de meget hjælpsomme ved tlf.
God kundeservice
Jeg bestilte en boremaskine til en god fødselsdagspris hos D&D.
Ved en fejl fik jeg leveret en anden og mindre model end den bestilte boremaskine.
D&D var dog hurtige til at rette fejlen og opgraderede endda den leverede boremaskine med en tilhørende kuffert.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.