DoorHouse Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet. Priserne i butikken er markant højere end i deres egne reklamer for præcis de samme varer. Jeg har haft fire aftaler, og de er ikke mødt op én eneste gang. Ej... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte cenova sildebens laminatgulv til stuen og det spiller bare! Sindssyg kvalitet til en virkelig god pris! Det kan virkelig anbefales hvis du vil have et slidstærkt kvalitets gulv for næste... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde super dialog med Adam hos DoorHouse. Først afdækning om deres produkt var tilsvarende det gulv vi allerede havde, herefter meget fint service med godt tilbud og hurtig levering. Har ikke opl... Mehr ansehen

1. Baustoffhandel
  2. Fachhandel für Bodenbeläge
  3. Holzhandlung
  4. Farbenfachgeschäft
  5. Werkzeuggeschäft
  6. Lieferant für Holz- und Laminatböden

Vom Unternehmen geschrieben

DoorHouse er et dansk byggemarked, der tilbyder et udvalg af laminatgulve, værktøj, maling, trævarer og andre relaterede produkter til både private og erhvervskunder. Virksomheden fokuserer på at levere høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

75 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Billig

Billig, nem at bestille og hurtig levering.

21. März 2023

Kære Hans

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer.

De ting du nævner er nemlig vigtige for os:
1. Vi vil være billige
2. Det skal være nemt at bestille
3. Og vi forsøger altid at sende samme dag, som vi modtager ordren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor tilfreds jeg er med varen kan jeg…

Jeg tillader mig at omskrive anmeldelsen af door house hvor jeg bestilte online produkter, jeg havde ikke modtaget produktet og blev i tvivl om firmaet da jeg ikke fik en mail om at det f.eks kunne være i restordre, men det viste sig at de rent faktisk havde prøvet flere gange at få fat i mig telefonisk for at fortælle at varen ville være forsinket. Jeg modtog da også varen dagen efter jeg havde talt med dem, og kan det var fine gode varer, og at jeg bestemt gerne vil handle der igen, de var flinke og har fortalt de nu har lavet et system så der bliver fulgt op på hver eneste bestilling, hvilket viser de er et seriøst firma. Jeg er glad for deres personlige henvendelse og håndtering af sagen.
Chrisstine

9. März 2023

Antwort von DoorHouse

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du er glad for produkterne og vores service.

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden :-)

Venlige hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bar malingen ud for mig

De bar malingen ud for mig. Jeg haltede så de hjalp mig

15. März 2023

Kære Tage
Mange tak for den dejlige anmeldelse. Så dejligt at høre, at også vores chauffører gør alt hvad de kan for vores søde kunder.

Kære Lars

Tusind tak for de fem stjerner.

Det er meget vigtigt for os at produkterne leveres dagen efter, hvis muligt. Jeg er meget glad for at høre, at du også havde en god oplevelse.

Kvalitet

Hurtig levering, gode varer

2. März 2023

Kære Finn
Tusind tak for din anmeldelse.

At have en god oplevelse, når du bestiller hos DoorHouse er vigtigt for os. Vi er meget glade for at høre, at det er det, du har haft.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og gode priser!

Jeg købte maling online ved Doorhouse og havde overset noget ved min bestilling, som de var så søde at ringe og gøre mig opmærksom på, og fik den bedste service jeg længe har oplevet og tilmed super hurtig levering lige til døren.

Virkelig en god oplevelse og samtidig virkelig gode priser på kvalitetsmaling.

Den bedste anbefaling herfra.

16. Februar 2023

Kære Henriette

Tusind tak for den skønne anmeldelse og for anbefalingen.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for vores service, levering, priser og malingen. Det varmer.

Vi er super glade for at læse, at der er blevet taget god hånd om din bestilling.

Ha' en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode varer til gode priser!

8. Dezember 2020

Kære Mirko

Vi er meget glade for de rosende ord. Tusind tak for din anmeldelse.

Service i høj kvalitet

Service i høj kvalitet, efter en grundig vejledning fik jeg købte de fineste fliser til mit badeværelse :-) Kan klart anbefalde at man køre forbi doorhouse hvis man skal lave badeværelse

9. Juli 2020

Kære Jørgen
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du er glad for vejledningen og fliserne.

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden :-)

Venlige hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik bestilt mine metro fliser hos…

Fik bestilt mine metro fliser hos DoorHouse. De hjalp mig også med at sætte fliserne op. Super service og smukt resultat!

12. November 2019

Kære Viktor
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne dejlige anmeldelse. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at leve op til de fem stjerner.

Vi bliver så glade, når vi kan hjælpe vores dejlige kunder med at nå i mål med projektet.

Jeg glæder mig til at se dig i webshoppen igen i fremtiden.

Høflige hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej tak.

Respekterer ikke et "Nej Tak til Reklamer skilt".

Ingen anelse om hvordan deres service er, men det er nok til at jeg fravælger dem i fremtiden.

16. September 2019

Hej Saga,

Mange tak for din Trustpilot besked.

Jeg er smadder ked af at høre du har modtaget et af vores reklamer. Vi respekterer selvfølgelig dit "nej tak til reklame" sticker på din postkasse.

Vi har desværre ikke 100% kontrol over dette, da det er nemlig uddelingsfirmaet der står for dette. Vi vil sørge at kontakte dem og bede dem om at holde ekstra øje med disse stickers på postkasserne.

Hvis du har andre spørgsmål kan du kontakte os på info@doorhouse.dk, eller komme forbi butikken og tale med os i Glostrup, Hovedvejen 206 i hverdagene mellem 8:00-17:00.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Louis
Doorhouses kundecenter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hos Doorhouse!

Altid en fornøjelse at handle hos Doorhouse. At komme i kontakt med dem var uden problem - brugte både deres facebook side samt telefon opkald. Fik den rådgivning jeg havde brug for ifm. maling af min nye bolig - ikke sidste gang jeg gøre brug for af. De varmeste anbefalinger herfra <3

10. August 2019

Kære Junior
Mange tak for din vidunderlige anmeldelse, den er vi superglade for!
Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse når du handler hos os

Jeg glæder mig til, at vi ses på webshoppen igen i fremtiden! :-)

Adam

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr