Donskussen.nl Bewertungen 403

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was een misverstand met een retourorder, omdat ik zelf iets niet volledig aangemeld had. Koen heeft mij vervolgens opgebeld en keek mee om het samen op te lossen. Ik houd heel erg van bedrijven die... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het kussen was keurig verpakt en heel snel geleverd. Toen ik mijn keuze had gemaakt werden er vragen gesteld; wat voor soort matras ik had en wat mijn gewicht was. Dit om te controleren of het uitgez... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met mijn kussenvullingen

Snelle levering en goede vullingen voor mijn kussens. Prijs/kwaliteitverhouding is goed

9. März 2026

Antwort von Donskussen.nl

Goedemorgen Bianca, wat fijn dat de binnenkussens goed van pas komen. Veel plezier met je aankoop!

Heerlijk fluffie gansendons dekbed

Heerlijk gansendons dekbed. Ik heb de light versie; nog steeds heel warm. 220 cm lengte is heerlijk. Past in iedere standaard dekbedhoes (bv Ikea) en kan dan helemaal niet meer schuiven. Ook erg fijn.

5. März 2026

Antwort von Donskussen.nl

Goedemiddag Patricia, bedankt voor je review. Wat fijn dat het dekbed goed bevalt. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen

Ik was op zoek naar een specifiek donskussen. Hij was hier te koop als tweedekansje. Heb het besteld en het kussen kwam een dag later al. Zo goed als nieuw. En ik slaap er heerlijk op.

17. Februar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Wat fijn dat je zo geniet van een tweedekansje. Bedankt voor het delen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kende de website niet en was aan het…

Kende de website niet en was aan het begin huiverig, toch besteld en zeer tevreden. Heb na veel twijfelen (ivm hygiëne) een Tweedekans donsdeken gekocht en deze werd/was eerst professioneel gereinigd en kwam aan alsof deze nieuw was. Zeer tevreden over de verzending en zal zeker nogmaals bestellen.

17. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Goedemiddag, bedankt voor je mooie review. Fijn dat het dekbed goed bevalt.

Zeker waar voor je geld

De levering duurde een paar weken, maar dat weet je van tevoren. Mijn dekbed is heerlijk, precies wat ik had verwacht. Heb er lang voor moeten sparen maar ben er ontzettend blij mee!

30. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat tof dat het dekbed goed bevalt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het produkt was in orde

Het produkt was in orde, maar de manier van reviews pushen niet.
Ze doen er duidelijk alles aan om slechte reviews te vermijden. De "tevreden" knop gaat naar trustpilot, de "ontevreden" link naar hun eigen website. Dat hebben ze liever niet dat je dat de wereld vertelt.

23. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Hi Jan, bedankt voor je beoordeling. Vind je dit echt een terechte beoordeling? Het is blijkbaar alles of niks, geen ruimte voor nuance. Je bent blij met het kussen en het is op tijd geleverd, maar alleen de manier van reviews vragen staat je niet aan. Dat klopt, we ontvangen graag feedback van klanten. Of ze nou tevreden zijn of niet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige kwaliteit en super service

Buiten dat het heerlijke kussens zijn (Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig) en de gewatteerde hoes met rits ook van een hogere kwaliteit dan ik verwachtte, was de geboden service ook van topkwaliteit. Helemaal dik tevreden!

21. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Wat leuk om te lezen Ellie, fijn dat je zo tevreden bent met het dons & natuurlatex kussen. Bedankt voor je review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijn dik kussen (medium)

Fijn dik kussen heb de medium variant gekozen. Is nog best stevig.
Had dit kussen gekocht omdat ik een zijslaper ben en vaak nekklachten heb.
Kussen slaapt stevig. Enige nadeel is dat mijn hoofdafdruk (deuk) erin blijft wanneer je je omdraait. Kussen vult zichzelf dus niet direct op.

21. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Hi Cindy, fijn dat het Driekamer eendendons Premium kussen goed bevalt. Het kussen zakt altijd wat in inderdaad. Ik raad aan om het kussen dagelijks op de kloppen en bij het raam te laten luchten.

Erg fijn kussen

Erg fijn kussen. Ik ben een buikslaper en heb weinig tot geen tijd nodig gehad om te wennen.

17. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Hi Sjaak, wat fijn dat het Tukker 100% ganzendons kussen goed bevalt. Bedankt voor het delen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was een probleem met een kussen, na telefonisch contact is het professioneel opgelost.
Goede service.

19. Dezember 2025

Antwort von Donskussen.nl

Hi Esther, wat tof dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Bedankt daarvoor!

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed. Snelle levering.

5. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Hi Willeke, fijn dat het donzen dekbed goed bevalt. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies voor n heerlijk, betaalbaar donsdekbed!

We hadden een ander donsdekbed op t oog maar door n email van donskussen.nl.nl werden we geadviseerd een andere keuze te maken. Dit omdat de veertjes door t tijk zouden komen van onze 1e keus! Het prijsverschil werd gedeeld. Dat noemen wij nog eens service!

3. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Bedankt voor je beoordeling. Bedankt voor het delen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit aan een correcte prijs.

Enkele jaren geleden kochten we al een vierseizoenen dekbed bij donskussen.nl. Aangezien we hier zo tevreden over waren kochten we nu nog een extra zomerdekbed. Je krijgt kwaliteit aan een zeer correcte prijs en de levering loopt steeds correct en snel.

13. Januar 2026

Antwort von Donskussen.nl

Goedemorgen Wilfried, wat ontzettend fijn dat het dekbed en de service goed bevallen. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr