Domo Elektro Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe Airfryer van Domo gekocht en zeer tevreden van. Mooi toestel, voorlopig gebruikt voor het maken van een quiche, stukje vis en groentjes. Prima resultaat, kijk uit naar nieuwe gerechten. Een te... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Domo koffiezet 4 in 1 gekocht.. 2 weken oud en gewoon vuilbak ingekieperd.. letterlijk rommel…gebeld en problemen gemeld en antwoord .. u gebruikt het verkeerd…( achterlijk antwoord want zelfs een d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De DO742K Volautomatische espressomachine met melk opschuimen nu 3 weken in gebruik. Dit is een prima, heel compacte machine voor 1@2 persoons huishoudens. We hopen er heel lang plezier van te hebbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J'ai passé commande d'un gaufrier DOMO sur le site DOMO-Elektro et l'ai reçu il y a 2 semaines très mal emballé (seulement dans son carton d'origine) et bien sûr abîmé (fendu sur le dessus et sur un... Mehr ansehen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Deli fryer

Sinds ik de een deli fryer van domo heb gekocht wil ik nooit meer iets anders. Ik was al een tijdje op zoek naar een gezondere manier van frituren en deze friteuse is echt perfect. Mijn snacks zijn lekker krokant, maar met veel minder vet. Ik gebruik het bijna dagelijks en ben telkens opnieuw verbaasd over de resultaten.

14. November 2024

Antwort von Domo Elektro

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat de Deli Fryer aan uw verwachtingen voldoet en dat u er dagelijks plezier van heeft. Het is enorm fijn dat u een gezondere manier van frituren heeft gevonden, zonder in te boeten op smaak en krokantheid! Veel plezier met uw nieuwe deli fryer! Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pizzamaker van DOMO is top kwaliteit

Pizzamaker van DOMO is top kwaliteit, nooit geen problemen mee gehad. Heb deze al een jaar en nog nooit zo tevreden geweest!!!

14. November 2024

Antwort von Domo Elektro

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u zo tevreden bent met de pizzamaker van Domo. Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Pure oplichting

Pure oplichting! Ik vind dit zo erg! Het bedrijf neemt mensen aan om sterren te geven voor hun producten. Iedereen die voor dit bedrijf werkt verkoopt dus zijn ziel voor geld. Mijn advies koop gewoon nooit iets van domo want het is geen eerlijk bedrijf. Ik kon veel geld verdienen bij dit bedrijf echter mijn ziel is al verkocht en noet voor geld. Ik weiger mee te werken aan oplichters

21. Oktober 2024

Antwort von Domo Elektro

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad en willen graag duidelijk maken dat ons bedrijf zich enorm inzet voor klanttevredenheid. Onze klantenreviews zijn altijd op basis van echte ervaringen. Als u verdere vragen heeft of onduidelijkheden wilt bespreken, mag u steeds contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Domo steelstofzuiger, na paar maand stuk kapot

We hebben nog geen jaar onze steelstofzuiger DO219SV en hebben hem amper gebruikt, (was 2de toestel) en wieletje aan voet is afgebroken terwijl we zo voorzichtig zijn.
Gezien het toestel nog in garantie was, contact opgenomen met Domo Elektro, maar helaas valt dit niet onder de garantie en moet ik nieuwe voet kopen, wat de helft van toestel kost.
Alleen de garantie van deze voet kan je enkel maar in hun handleiding vinden die je dus pas kan zien na aankoop.
Ze geven toe dat dit moest beter gecommuniceerd worden, maar geven geen andere voet.
Dus na eigenlijk een paar maand toestel defect!
En kan er niks meer met doen. Jammer, heel slechte service.
Niet duurzaam en weigeren te helpen, nieuwe te geven of te herstellen.
Zo zo teleurgesteld.

18. September 2024

Antwort von Domo Elektro

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent in de service en de schade aan uw steelstofzuiger. Neem contact op met info@linea2000.be dan zorgen onze servicemedewerkers ervoor dat je verder wordt geholpen. Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, ook na jaren gebruik!

Onze broodbakmachine (B3957) deed het na jaren gebruik niet meer. De aandrijfriem bleek volledig versleten, maar kon ik eenvoudig bestellen. De vertanding op de motorpoelie was echter ook ernstig beschadigd, waarschijnlijk door het slippen van de versleten aandrijfriem.
De poelie kon ik op de gebruikelijke onderdelensites niet bestellen. Ik heb op de site van domo de vraag gesteld of ik die wellicht bij hen kon bestellen. Ik had heel snel een berichtje terug dat dit helaas geen nabestelbaar artikel is, maar dat ze voor mij een poelie uit een teruggezonden apparaat hadden “gerecupereerd” en mij dat kosteloos zullen toesturen. Kijk, dát is nou service!
Dankjewel Charis!
Ewald

26. Juli 2024

Antwort von Domo Elektro

Bedankt voor deze fijne review! We zijn blij te horen dat we je hebben kunnen helpen met de poelie voor je broodbakmachine. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met onze service! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Veel bakplezier! Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Attenzione ai prodotti DOMO

Attenzione ai prodotti DOMO, ho acquistato una gelatiera non funzionante, e l'azienda mi ha informato che non offrono alcuna garanzia sui loro prodotti nonostante l'azienda sia tedesca e dovrebbe agire secondo il diritto europeo.
Fate molta attenzione, vendono prodotti cinesi di pessima qualità, e dopo che hanno incassato i soldi non avrete alcuna assistenza. Azienda fuorilegge e non corretta.
Nota: L'azienda ha risposto qui su trustpilot per dare una parvenza di serietà, in privato mi ha confermato di non offrire alcuna assistenza e di non concedere alcuna garanzia sui prodotti, mi hanno inviato i loro contatti dell'ufficio legale e mi hanno consigliato (vista la mia insistenza per ottenere la garanzia sperando desistessero dal portare avanti questa truffa) di scrivere ai loro legali. Fate attenzione e state lontani da questa azienda.

17. Juni 2024

Antwort von Domo Elektro

La ringraziamo per il suo feedback. Prendiamo molto sul serio le sue osservazioni e ci dispiace che abbia avuto un'esperienza negativa con i nostri prodotti e servizi. Vorremmo esaminare la situazione e cercare una soluzione insieme. Può contattarci via email all'indirizzo info@linea2000.be. Cordiali saluti, Domo Elektro

ijsmachine Domo ice dream grnius

We kochten een ijsmachine Domo ice cream genius. Eerst werkte de toets vd hardheid vh ijs niet, s anderdaags werkte de start/stoptoets niet, dag drie werkte de uurteller in de yoghurtfunctie niet en liep de machine vast.
Ze werd hersteld en t is van de regen in de drup. Nu loopt ze standvastig vast.
Dus weer hetzelfde verhaal : opsturen naar de hersteldienst.
Machine hebben we in de drie maand ze vijf keer kunnen gebruiken.

12. Februar 2024

Antwort von Domo Elektro

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zoveel problemen heeft gehad met de ijsmachine en dat de herstellingen niet naar behoren zijn uitgevoerd. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Om de situatie verder te onderzoeken en tot een oplossing te komen, kunt u ons bereiken via info@linea2000.be. We staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn contact en goede service

keukenmachine aangekocht, nu is de ontgrendelingsknop gebroken.
Contact gezocht, maar deze was niet los verkrijgbaar.
Later nog bericht gekregen dat er van een defect retourartikel een ontgrendelingsknop beschikbaar was en of ik deze opgestuurd wilde krijgen.
Deze is kosteloos verzonden.

4. Februar 2024

Antwort von Domo Elektro

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met de ontgrendelingsknop voor uw keukenmachine en dat u tevreden bent met de oplossing. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor u klaar. Veel plezier met uw keukenmachine! Met vriendelijke groeten, Domo Elektro

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Robotstofzuiger met dweilsysteem DO7296S

Ik had de afstandsbediening van onze robotstofzuiger op de grond laten vallen en die is kapot gesprongen. Klantendienst van domo gecontacteerd. Binnen de dag duidelijk antwoord gehad en verder geholpen. Was het maar overal zo! Heel behulpzame mensen daar.

11. Januar 2024

Antwort von Domo Elektro

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen met de afstandsbediening van uw robotstofzuiger. Als u in de toekomst nog vragen hebt, staan we altijd voor u klaar. Veel plezier met uw robotstofzuiger!

DOMO Volautomatische espressomachine

Via de webshop van DOMO heb ik een nieuwe volautomatische espressomachine (DO718K) besteld. De espresso's, lungo's en americano's zijn heerlijk en het volume ervan is vlot in te stellen. Het is zelfs mogelijk om met één druk op de knop mijn favoriete koffie te zetten, net zoals ik hem graag heb. Er is weinig onderhoud nodig en alles is gemakkelijk te reinigen. Via de klantendienst heb ik toen ook enkele vraagjes gesteld waarmee ze me goed hebben verdergeholpen. Bovendien werd het pakketje ook snel geleverd. Een echte aanrader, net zoals vele andere producten van het merk!

27. Dezember 2023

Barista at home

Wij zijn heel tevreden over onze volautomatische espressomachine van Domo! Die zorgt voor een heerlijk kopje espresso/lungo/americano tegen een faire prijs. Een gevoel van kleine luxe bij de start van de dag!
We bestelden de ontkalkzakjes en die werden vlot en snel geleverd! Dank je wel!

1. Dezember 2023

De Domo Waffle Genius

De Domo Waffle Genius is een fantastisch keukenapparaat. Het gebruiksgemak en de eenvoudige reiniging maken het wafel bakken zeer aangenaam. Dankzij de instelbare temperatuurregeling krijg je altijd perfect gebakken wafels. De platen met antiaanbaklaag zijn een groot pluspunt, ze zorgen voor een moeiteloze verwijdering van de wafels en een eenvoudige schoonmaak. Dit product is een absolute aanrader voor elke wafelliefhebber!

11. Dezember 2023

Domo DO237SV

Domo DO237SV - Willed Broom Dacuum Cleaner - 450W - Push Reservoir 0.45L - Removable Filters - Hand Vacuum Cleaner

⭐⭐⭐⭐⭐
Good price and bagless.
The cats do not run away in panic and look for a good hiding place when the Domo DO237SV is switched on.
BIG MINUS for the following:

Still haven't managed to get hold of extra filter: DO237SV-F (unfortunately, the plastic filter comes with the cotton filter IF you manage to order.

To BeNeLux, France and Germany is the contries Domo Elektro sends to..

Email reply now from Belgium and you can have it sent to Sweden
€17.95 + shipping €17 = €34.95 / SEK 416.73 2023-09-08
So I make one myself when the first one is kaputski.

8. August 2023

Veel te lange baktijd.

Domo DO9250W wafelijzer gekocht na het lezen van zeer goede commentaar op een website. Toestel heeft 10 min. nodig om wafels te bakken, die dan nog allerminst knapperig zijn.

31. August 2023

DO 1950 S…

In april een nieuwe snijmachine gekocht , verschillende pogingen gedaan om een reserve mes te bestellen . Altijd hetzelfde antwoord : niet voorradig . Op uw e-mails wordt niet geantwoord , het contactformulier is hopeloos . Koop nooit nog iets van het merk DOMO .

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Domo steelstofzuiger 22,2 Lithium…

Domo steelstofzuiger 22,2 Lithium aangekocht. Na kort gebruik breekt er een stukje kunststof in de borstel; die wordt door domo vervangen. Weinig later zelfde probleem met de nieuwe borstel. Nu weigert Domo ons verder te helpen niettegenstaande garantie nog altijd niet voorbij is.

1. Mai 2023

Slechte support

Steelstofzuiger gekocht, filter is ondertussen verzadigd en ik probeer al bijna een jaar deze te bestellen in de webshop maar is nooit voorradig…. Telkens duwen ze de leverdatum een maand of 3 vooruit …..
Resultaat zal zijn dat het toestel uiteindelijk defect zal geraken doordat de filter verstopt is. Ik koop dan ook NOOIT meer een product van Domo.

1. Mai 2022

Contact

Ik begrijp niet waarom deze firma een contactformulier heeft, ze antwoorden toch niet. Eens de kassa gerinkeld heeft ...
Geen probleem, op een ander bakken ze ook brood.

31. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr