Elendig opplegg! Fikk beskjed via linken om at pizzaen var levert uten at den var det. Måtte da ringe og spørre om hvor det ble av pizzaen. Fikk beskjed om at den var på vei. Så gikk det 20 minutter o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bestilte kebabpizza fra avdelingen på Gjøvik. Trist, smakløs, og MINIMALT med kebabsaus på pizza'en. Kontaktet kundeservice og klaget. Fikk rabattkode på medium pizza som måtte benyttes innen 30 da... Mehr ansehen
Når man bestiller pizza for levering 15 timer frem i tid, så forventer man presis levering. Levering 33 minutter for sent. Gjelder Dominos Kolbotn. Ingen orientering om forsinket levering. Forhåndsbet... Mehr ansehen
Je commande une pizza à emporter.. à Lisieux..au moment où je viens la chercher… une employée qui faisait le ménage à grandes eaux sans gants.. une heure avant la fermeture de 14 h..🙄.. Bref… me dem... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
i 1960 åpnet Domino's Pizza sin første restaurant i byen Ypsilanti i Michigan i USA. Siden den gang har kjeden vokst til åha restauranter i 77 land og består i dag av mer enn 13.000 enheter. Domino's visjon er å levere kvalitetspizza til en rimelig pris.
Kontaktinformationen
Sørkedalsveien 9, 0369, Norwegen
- dominos.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Ukens pizza dominos 100kr rabatt svindel
Bestilte dominos pizza hos dominos Sandviken i Bergen. Der de hadde ukens pizza med 100kr rabatt ved bestilling i app. Jeg la til ukens pizza i handlekurven, appen la ikke inn rabatten så prøvde jeg igjen men så når den ble betalt så fikk jeg ikke de 100kr i rabatt, når jeg da går bort for å hente pizza og viser kvitteringen, så får jeg beskjed om at det var synd og ikke noe de kunne gjøre noe med.
Hadde jeg no fått en rabattkupong ved neste kjøp, eller en eller annen form for hjelp så hadde jeg ikke hatt en sånn opplevelse med dominos før. På tide og endre litt holdninger og bli mer behjelpelig med kunder?
Order a large pizza but only been…
Order a large pizza but only been deliver a medium size pizza, very disappointed and very poor service
Should deserve less than 1 star
Kald pizza - ikke kjøp der
Kommer mye senere enn de sier vedrørende levering, får kald pizza og den holder på å dette fra hverandre. Og de nekter å gi penger tilbake, tilbyr 50 % på neste levering - for en dårlig kundeservice.
Dårlig pizza
svært dårlig og uspiselig migthy meat fra Metro avdelingen. skam dere
kjøpte en medium maythi meat hos metro avd. lørenskog. er fast kunde der. har vært godt fornøyet, men denne gangen gikk det dårlig. Deigete bunn smakløs. maten måtte kastes. Dårlig håndverk av ungt personalet. Skam dere.
Pizza? Er dette pizza??
Pizza? Dette er ikke pizza. En grandis blir jo delikatesse kontra dette.. Hellstrøm????
Flott pizza og
Oslo sentrum v\XXL/Bislet/Majorstuen
Oslo sentrum v\XXL: Manglende kvittering en hel uke
Bislett: Så tregt der, må vente så lenge og det er ikke lenger aktuelt
Majorstuen: De ansatte er mer opptatt av å spille musikk enn å betjene kunder som kommer inn døra
Pizza'n er bra, men jeg har besøkt en Domino's for siste gang
Har opplevd en del feil med…
Har opplevd en del feil med bestillinger og uutholdelig lang ventetid. Kundeservicen er bra, og de vil alltid rette opp i feil selv om det kanskje ikke gjør helt opp for det. Maten er god! 3,5 stjerner
Dominos Moholt.
Dominos Moholt.
Særdeles dårlig kundeservice!
Studentene som jobbet der er borte og erstattet. Billigere arbeidskraft?
Har personell som er sufe, motvillige og i tillegg en arroganse og totalt misforstått kundeserviceholdning.
Hver gang det kommer kunder snur de ryggen til istedenfor å ta imot kundene og si at det desverre ikke er helt klart ennå. Appen der vi pleier å bestille ga opplysning om at nå er pizzaen ferdig.
22 minutter tok det å vente mens de som jobber der ikke snakker til kundene eller tar imot deg. De står med ryggen til.
Uhøflig og arrogant. Aldri mer Dominos Moholt! Styr langt unna.
Elendig mannskap på dette stedet.
Bedriften jeg leder kommer heller aldri til å bestille mer fra dette stedet. Maken til arroganse skal man lete etter.
Virkelig ringe service
Virkelig ringe service, vi har ventet i over en time til kold mad, vil have mine penge tilbage
Dreadful pizza
Dreadful pizza
Zero customer service
Thought I was trying to get a free pizza
Keep the £12
Never again will I buy domino’s
Not that desperate for a free pizza
Den værste pizzaen jeg har smakt
Den værste pizzaen jeg har smakt. Jeg digga dominos før. Men nå har jeg bestilt dominos pizza på grorud 2 ganger å den har vært seig å smakløs hvergang. Dette var dråpen for meg. Har hørt flere har sagt at de som lager pizzaen på grorud gir faen i hvordan pizzaen lages. Frekke å serviceløse ansatte. Æsj. Møkka sted!
Bestilte 2 medium pizza (margarita og…
Bestilte 2 medium pizza (margarita og den med ost og bacon) og en cheesybread.
Det var ingen tomatsaus på noen av pizzaene, ingen krydderolje som gir den gode smaken, å bacon smakte absolutt ingenting… dere har bare blitt dårligere å dårligere.. elsket pizzaen deres før… men dere kan ikke ha kjærlighet for maten.. får heller ikke noe respons på klagene mine.. dette lover ikke bra. Dere vil gå under hvis det fortsetter slik…
For the second time (Taunton branch)…
For the second time (Taunton branch) our order was undelivered with the company telling us it apparently had been. Really appalling.
Bestilte en pizza med cola og de ga meg…
Bestilte en pizza med cola og de ga meg en sprite..
Ringte de og sa det, og de sa ‘den er grei’ og la på
Pizza was very nice however since when…
Pizza was very nice however since when do dominoes charge for delivery? £2 for about 200 yards. If we had not been disabled we would have collected it ourselves
Dette smakte forferdelig
Dette smakte forferdelig. Betale 300kr for en pizza som smarker så dårlig 😮
Styr unna denne
Styr unna denne. Bestilte pizza med biffkjøtt, men det var bare noen tynne kebabslintrer på pizzaen. Skjønner ikke at Hellstrøm vil legge navn til dette.
Pizza'en var ikke mye å skryte av
Pizza'en var ikke mye å skryte av. Lite tomatsaus, bunnen var innsausa i fett, kantene var myke. Frister ikke å bestille pizza herfra igjen. Leveransetiden var derimot bra.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.