DoldAdress.se Bewertungen 157

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade bekymmer med fakturering men fick hjälp av både Ida & Filip som båda hjälpte mig att se över mitt ärende. Toppbetyg på kundservice. När det gäller själva tjänsten så är detta något som... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har premiär ett tag och haft tålamod med detta ett par år men nu har jag tröttnat. Eftersom dem inte håller eller står för vad det säger att det skall skydda en för. Jag har googlat mitt namn och... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett seriöst intryck, ett gott bemötande är exakt vad som framhävs i kontakten med dem! Man hinner knappt maila, och så har man svaret i inkorgen. De följer upp, inger en riktig trygghetskänsla, där ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fy tusan vilken bra tjänst! Sorgligt att den behövs. Enkla steg vid registrering/borttagning av uppgifter. Du som kund kontaktar resp webbplats själv utifrån en lista och därefter är det bara att luta... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Outstanding

Inte lönt att leta efter annan leverantör. Doldadress är ett givet val.

20. August 2025

Hejsan Johan!

Kul att höra att du väljer oss på Doldadress, tack för att du är kund hos oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt bra och seriös tjänst!

En väldigt bra och seriös tjänst!
Extra Plus för deras kundtjänst också!

19. August 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tusen tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar både vår tjänst och vår kundtjänst. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig lika bra service framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra tjänst som ger trygghet

Bra tjänst som ger trygghet! Väldigt enkelt och smidigt.

19. August 2025

Hej Magnus!

Tack så mycket för din fina recension. Att våra kunder upplever att tjänsten ger trygghet, är enkel och smidig är verkligen något vi eftersträvar, kul att höra att du tycker vi har lyckats med det :)

Trevlig eftermiddag!
Önskar,

Toppklass!

Toppklass, det är helt sjukt smidigt. Underbart att få kunna bli dold och privat på internet.
Rekommenderar starkt!!!

18. August 2025

Hej där!

Toppklass-kommentar från en toppklassanvändare! 😍 Så härligt att höra att du tycker det är smidigt och att du känner dig tryggare och mer privat online ,precis det vi strävar efter! 🙌

Tack för rekommendationen! 💛

Perfekt

Perfekt! Äntligen kan jag känna mig trygg kring mina uppgifter på nätet

18. August 2025

Hej Leo!

Tack för din recension, vad skönt att höra att du äntligen kan känna dig trygg.

Ha en riktigt härlig tisdag i solen!

Bra tjänst

Bra tjänst, värd pengarna!

14. März 2025

Hej Noah,

Tack för din recension, härligt att höra att du tycker vi levererar en bra tjänst som är värd pengarna. Det gläder oss.

Ha det så gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt smidigt att bli kund

Väldigt smidigt att bli kund. Genomtänkta flöden och bra användarvänlighe. Alarm kommer på majlen i sin ordning imponerande 👍

14. August 2025

Hej Karl!

Tack för dina fina ord! Så kul att höra att det varit smidigt att komma igång och att våra flöden och larm fungerar väl för dig, och att du upplever användarupplevelsen genomtänkt, det är precis det vi vill leverera till våra kunder💛

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så fult att ta betalt för något som är…

Så fult att ta betalt för något som är gratis.
Mycket smidigare att dölja sina uppgifter när man gör det själv. Och det är gratis.

15. August 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du kontaktar oss och för din feedback.

Du har helt rätt i att det går att dölja sina uppgifter på upplysningssajter själv genom att följa våra guider, därför har vi gjort dem öppna och tillgängliga för alla, helt gratis, på vår hemsida. Så bra, eller hur? 😄

För våra kunder erbjuder vi däremot mer: vi avindexerar länkar på Google, har adresslarm, övervakar dataläckor och din synlighet på upplysningssajter, med mera. Kika gärna här om du vill läsa mer: https://www.doldadress.se/tjanster

Jag vet inte om du är kund hos oss eftersom du skriver anonymt, men oavsett är du alltid varmt välkommen att kontakta oss om du behöver support eller har fler frågor om våra tjänster: https://www.doldadress.se/support

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Funkar inte

Frågade kundtjänst om hjälp när jag skaffade denna tjänst förut och fick ingen hjälp. På deras hemsida ska man göra allt jobb själv och det funkar endast på vissa sidor att man blir incognito. Jag lyste upp som en Julgran på nätet. 😄 och det trots att jag gjorde som dom sa.
Nu erbjuder dom halva priset. Men vad hjälper det.
Pengarna tillbaka tack.

8. August 2024

Hej Stefan!

Tack för att du delar din feedback till oss.

Jag ser att du kontaktade oss i supporten igår kväll, och vi gjorde vårt bästa för att återkomma så snart som möjligt , kika gärna i din mejlinkorg, vi svarade dig idag innan lunch, kanske har mejlet hamnat i skräppost? Vi vill även informera om att ditt konto inte längre är aktivt.

Om du fortfarande är synlig på nätet kan det bero på att du inte har skickat in de rekommenderade länkarna via Mina sidor. Länkar från upplysningssajter avindexeras automatiskt när du blir kund hos oss, men vi rekommenderar alltid att du även går igenom och skickar in de rekommenderade länkarna manuellt med ett klick.

Anledningen till att vi inte avindexerar alla länkar direkt är att vi vill ge våra kunder flexibilitet, alla vill inte nödvändigtvis ta bort all information, och det respekterar vi.

Vår tjänst hjälper dig att bli dold på upplysningssajternas hemsidor. Du har helt rätt i att vissa moment behöver följas på egen hand, till exempel avregistrering från MrKoll och andra upplysningssajter, och därför erbjuder vi guider kostnadsfritt på vår hemsida. Alla kan ta del av dem, även utan att vara kund.

För våra kunder ingår dessutom övervakning av din synlighet på upplysningssajternas hemsidor. Vi varnar dig direkt om du blir återpublicerad, så att du slipper hålla koll själv.

Tveka inte att höra av dig till supporten igen om du har några frågor eller funderingar. Vi förstår att vår tjänst inte passar alla , och det är förstås helt okej.

Vi önskar dig allt gott framöver!

Vänligen,
Teamet på DoldAdress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För mycket jobb för kunden för att…

För mycket jobb för kunden för att detta ska vara värt att betala för. Idén är bra men fungerar inte tillräckligt bra i praktiken.

6. August 2025

Hej Pelle,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, det uppskattar vi verkligen.

Vi erbjuder en tjänst som vi är stolta över och som hjälper många av våra kunder att värna om sin personliga integritet på nätet. Samtidigt har vi full förståelse för att den inte passar alla, och det är förstås helt okej.

Den enda delen som kräver att kunden själv agerar är att begära borttagning från upplysningssajterna, detta eftersom det krävs att man själv gör denna begäran. Det är också därför vi har skapat guider på vår hemsida, så att alla, oavsett om man är kund eller inte, kan göra detta helt gratis.

Som kund hos oss hjälper vi till med mycket mer än så, vi avindexerar personlig information från Google, som länkar, artiklar, bilder eller andra uppgifter våra kunder vill få bort. Vi sköter hela processen åt dig, från start till mål.

Och när det gäller upplysningssajterna: även om vi inte kan automatisera själva borttagningen, så övervakar vi våra kunders synlighet löpande. Vissa sajter återpublicerar nämligen informationen så ofta som varje månad. Tack vare vår övervakning får du notiser och kan dölja din information igen, snabbt och enkelt med bara ett klick.

Dessutom övervakar vi läckor på dark web, e-postadresser och lösenord.

Vi förstår att vår tjänst inte är för alla. Men om du i framtiden skulle ändra dig och vilja ha hjälp med att bli mer anonym och skyddad online, är du alltid varmt välkommen tillbaka.

Ha en fortsatt fin kväll!

Customer Success – Doldadress

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt bra tjänst när man behöver…

Otroligt bra tjänst när man behöver dölja sina uppgifter! Rekommenderas starkt!

5. August 2025

Hejsan Emil!

Tack så mycket för dina fina ord! 💙 Så kul att höra att du är nöjd och att du rekommenderar oss.

Om du någon gång har några frågor eller behöver hjälp med något, är du varmt välkommen att kontakta oss här:https://www.doldadress.se/support

Vi på DoldAdress önskar dig en fortsatt underbar sommar!

Soliga hälsningar,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jättenöjd!

Hej Wilma!

Vad kul att du höra att du är nöjd, det värmer verkligen.

Önskar dig en ljuvlig tisdag!💖💖

En super bra tjänst

En super bra tjänst! Kan varmt rekommendera Doldadress.

Antwort von DoldAdress.se

Ett super tack till dig! Både för att du är kund hos oss och för att du rekommenderar vår tjänst vidare. Det betyder verkligen mycket och gör oss extra glada och tacksamma att få ha så trogna kunder som dig 💙

Önskar dig allt gott framöver!

Ida på DoldAdress

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och tillförlitligt tjänst

Mycket bra och tillförlitligt tjänst. Precis den man behöver för att hålla sina personliga uppgifter dolda.

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för ditt fina omdöme 💙 Det gläder oss att höra att du upplever vår tjänst som tillförlitlig och att dina personuppgifter numera hålls dolda.

Önskar dig en fortsatt fin vecka! 🌟

Hanna på DoldAdress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

28% i dåligt omdöme är relativt högt va…

28% i dåligt omdöme är relativt högt va kontakt med dessa halv dålig info...sen bör man går in här så läser man vad ja nästan misstänkte de va synd skulle känt tryggare om en sån här funktion bara funkade genom att man gav sitt person nr att betala för att den få instruktioner ??ch*atgp* förklarar steg för steg hur man mer lr mindre blir osynlig på nätet så va är poängen ?

25. Juli 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi förstår att det är viktigt att känna sig trygg när man använder våra tjänster. Du har helt rätt i att vissa steg hos oss kan du också göra på egen hand. Det är dock både krångligare och mer tidskrävande, därför vill vi istället göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att skydda sig mot spridning av privat information online.

För att du ska få bästa möjliga hjälp i just ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss direkt, så ser vi till att stötta dig på bästa sätt. Här kontaktar du oss: https://www.doldadress.se/support

Önskar dig en fortsatt varm sommar!

Ida på Doldadress :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ni har dragit pengar från mitt konto…

ni har dragit pengar från mitt konto fast än jag inte är kund hos er , har inte Godkänt något som har kommit från er har heller inget konto .Det är omöjligt och få kontakt med er via eran formulär på hemsidan . Bluff sida

21. Juli 2025

Hej Aseyb,

Tack för att du hör av dig, även om det är tråkigt att du upplevt problem 🙁

Vi vill självklart hjälpa dig att reda ut detta. Det är inte möjligt att bli debiterad utan att ha ett aktivt konto hos oss, så vi behöver titta närmare på vad som har hänt.

Vi har inte kunnat hitta något ärende eller mejl från dig ännu. Vårt kontaktformulär fungerar som det ska ✅ . När formuläret skickats in korrekt visas alltid en bekräftelse på skärmen 📩

Vänligen kontakta oss via vårt supportformulär här:
👉 https://www.doldadress.se/support
Så ser vi till att hjälpa dig så snabbt vi kan! 💬

Ha en riktigt fin kväll!

Hanna på DoldAdress

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta är så fuc king sinnessjukt så det…

Detta är så fuc king sinnessjukt så det inte är sant att man ska behöva betala i månaden för att få sina personuppgifter dolda ska inte ens behöva hända eller att det ens personuppgifter ska behöva synas ute på nätet Sverige älskar verkligen kriminalitet och att folk dör varje dag av skiten

1. Juli 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du lämnar dina synpunkter

Jag kan tyvärr inte se att du är kund hos oss eller vilket namn ditt ärende gäller. Precis som du anser vi också att digital integritet är otroligt viktigt. Det är också därför vi finns, för att hjälpa människor i Sverige att slippa ha sina personuppgifter offentligt tillgängliga.

Vi är dock ett företag som, likt andra tjänsteleverantörer, tar betalt för den tjänst vi erbjuder.

Om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, är du varmt välkommen att kontakta vår support här:
👉 https://www.doldadress.se/kontakt

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konceptet är bra i sig men eftersom man…

Konceptet är bra i sig men eftersom man får ta bort länkarna själv så är det ju inte dold adress som gör arbetet

17. Juni 2025

Hej Jessica! 😊

Det verkar som att tjänsten har missförståtts lite. Du behöver inte själv ta bort några länkar från Google, den processen sköter vi åt dig. När du blir kund tar vi dessutom automatiskt bort länkar från upplysningssajter som Mrkoll och Ratsit, och om du hittar fler länkar kan du skicka in dessa efter dina egna önskemål på mina sidor, så tar vi hand om dem åt dig, bra va?✨

I en separat process hjälper vi dig också att bli borttagen direkt från upplysningssajternas egna webbplatser, till exempel Mrkoll, Eniro och flera andra. För det behöver du bara skicka in en borttagnings­begäran som vi förberett åt dig, eftersom sajterna kräver att den görs av personen det gäller. Vi ger dig tydliga, uppdaterade instruktioner och övervakar sedan dina uppgifter, skulle du bli återpublicerad meddelar vi dig direkt, så du slipper hålla koll själv.

Det betyder mycket för oss hur våra kunder upplever våra tjänster, och vi i teamet vill så gärna att du ska få uppleva vår tjänst för vad den faktiskt är. Du får gärna höra av dig till vår support så kan vi förklara tjänsten ytterligare.💖

Tack för din recension 🌸

Önskar dig en trevlig midsommar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good

Grym support, grym tjänst!

12. Juni 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig nöjd med vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga supporten.

Ida på DoldAdress ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dom håller det dom lovar

Dom håller det dom lovar. Snabb service från support. Pålitlig sida.

17. Juni 2025

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse av vår tjänst, vi är glada att du känner att vi lever upp till förväntningar och att du fått en snabb support från oss, vi strävar alltid efter att svara så snabbt vi bara kan ❤️

Ha en fin kväll!

Varmaste hälsningar,
Ida på DoldAdress

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr