Een maand geleden een jurk besteld, nooit geleverd en ook nooit meer wat over gehoord. In de bevestigingsmail stonden contact gegevens waarop ik gemaild heb naar het bedrijf. Hierop kreeg ik een geaut... Mehr ansehen
Dolcezza Moda
War er mis dat ze niks leveren en beloven al twee maanden lang dat ze het geld terug storten maar zelfs dat komen ze niet na. excuus is het licht aan de financiële afdeling.
Artikel nooit geleverd, 01-02-2024 besteld, is helaas nooit geleverd, eerst weken “zoeken” daarna al meerdere beloftes via de mail om geld terug te krijgen, maar er gebeurt niks, zijn nu alweer 4... Mehr ansehen
Jeetje, had ik maar de reviews eerder mogen lezen. Ik heb me product geroutineerd. Nu wacht ik op mijn geld en als email stuur naar hun zie ik dat adres ongeldig is. Weet iemand raad mee? Kunnen we er... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Artikelen zien er niet uit.
Artikelen zien er niet uit.
Je kan maar een Gmail adres mailen!!
Deze hebben niet eens een bedrijfs mail
Probeer m’n artikelen terug te sturen maar geen response.
Trap er niet in net als ik, €79 kwijt!
Oplichting
Oplichting! Trui besteld was op de afbeelding lekker wollig, echte trui is nog niet te gebruiken als werkkleding, zo lelijk, garen is anders en kleur ook totaal anders, dropshipping, dus retourkosten zelfde als trui houden.....35 euro, WEES GEWAARSCHUWD!
Oplichters
Een vest besteld van 34,95 dat ik binnen heb gekregen en lijkt op een poetsdoek. 35,00 retourkosten dus ik ben gewoon genaaid zoals ze dat hier zeggen. Ik heb er alleen zo´n 5 poetsdoeken aan overgehouden.
BESTEL NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT BIJ DIT BEDRIJF!! OPLICHTERS!!!!!
Geen bestelling ontvangen
Ik heb nog steeds mijn bestelling ontvangen
Order/klantreferentie:#4001
|Aankoopdatum: 14-10-2023
|Aankoopbedrag: 32,95
Inmiddels heb ik NietBezorgd ingeschakeld
Het vest dat ik ontvangen heb
Het vest dat ik ontvangen heb, lijkt TOTAAL NIET op het product op de foto. De mails die ik hierover verstuur, krijg ik onbestelbaar retour. Als ik het product terug wil sturen kost dat me €30/35, net zoveel als ik besteed heb. Totaal onbetrouwbaar bedrijf!!!!