Dolce Gusto Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enorm teleurgesteld in de Dolce Gusto Neo Latte! Niet enkel is de app een RAMP, ook manueel werkt het apparaat niet zoals vermeld in handleiding. De hoeveelheden kloppen nooit en meestal moet je gaan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dolce Gusto Colors. Pas på med køb at dette produkt. Vi har hele 5 kaffekapselmaskiner fra Dolce Gusto, som vi desværre har købt, inden vi så alle disse dårlige anmeldelser på Trustpilot.dk.... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dolce Gusto Piccollo maskinerne holder ikke længe - ofte kun lidt over 1 år hvilket ikke er tilfredstillende. Så ryger kompressionen og maskinen brummer bare uden at føre vand igennem systemet. Har ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har prøvet flere forskellige kaffemaskiner og dette er absolut den ringeste. Kaffen smager ganske fint, men bliver ikke ordentlig varm og ydermere, løber alt vandet ikke fra kapslerne, så de skal tø... Mehr ansehen

Ungenügend

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utæt kaffemaskine

Den er generel utæt og vandet samler sig på steder, hvor det efterlader kalk. Efter en periode gør kalken, at der fosser mere og mere vand ud - også når den ikke bliver anvendt. Afkalkning afhjælper lidt men ikke helt - også selv du skiller apparatet ad for at fjerne kalk indvendigt. Der lander altid en sø af vand under apparatet (som nu har ødelagt den hylde som den står på). Da min pointen med en kapselmaskine var at lave en enkelt kop i weekenden, så vil jeg skylle gammelt vand ud inden brug. Men det kræver at kapselholderen er isat (uden kapsel selvfølgelig, da der skylles), hvilket medfører at meget vand lander andre steder end i opsamlingsbeholderen = endnu en sø under apparatet = mere kalk alle mulige steder = meget læk næste gang.
Kaffen er okay, men apparatet er af temmelig dårlig kvalitet.

10. Dezember 2016

En succes :)

Dejligt nemt at bestille og derefter bare afhente i nærmeste postboks/posthus. Har brugt 20% rabatten to gange uden problemer, samt modtaget min velkomstpakke.

15. Juli 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig produktkvalitet. OK kaffe, men dyrt.

Jeg har haft min Dolce gusto kaffemaskine i 2 år, og den er nu holdt op med at virke. Jeg gav min mor samme maskine (købt i to forskellige lande) og den stoppede med at virke efter et år. Det siger meget om deres evne til at bygge et langvarigt brand op. Køber ikke mere fra dem.

26. Juni 2016

Dårlig kundeservice

Fik en dolce-gusto i fødselsdagsgave, i pakken medfølger der et kort, hvorpå der står at man får en gratis prøvepakke med ved første bestilling på deres webshop, men fik ingen med ved min første bestilling. Skriver derfor til dem, men hører intet. DET VAR SÅ SIDSTE GANG JEG HANDLE DER, OG FRARÅDER ALLE AT HANDLE MED DEM. :-(

5. April 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DROP DOLCE GUSTO - Elendig kundeservice og behandling.

Jeg købte sidste år en Melody III kaffemaskine. Under et år efter bliver den utæt og jeg henvender mig til Dolce Gusto om at få den repareret. De lover straks en ny kaffemaskine dette var før jul og jeg sender den retur. Det underlige er at Melody kaffemaskinen er ved at udgå og man kan se på nettet at mange har problemer med kaffemaskinerne. Efter 1 måned rykker jeg for svar på at min maskine er ikke dukket op. Her for 2 dage siden så kommer min kaffemaskine og jeg er glad nu er der gået 1 1/2 måned....... Nej ikke så længe, de sender en billigere model retur og tror nu er det klaret. Magen til amatør firma skal man lede længe efter. Jeg skriver retur og ingen reaktion. Kunde konsulenten hedder Siri og er måske lige så fjern som hjælpefunktionen på en iPhone.
Det virker at de forsøger at skjule de leverer kaffemaskiner af så ringe kvalitet at de ikke skal leve mere end de 2 år de er under garanti/reklamationsret, så ledes man køber flere.

LAD VÆR AT KØBE DERES PRODUKTER OG KAFFE ELENDIG KVALITET OG SERVICE.

Jeg har nu haft 2 defekte Dolce Gusto maskiner og de sover i timen.

Den sidste kaffe maskine jeg har vil jeg smide på et bål og se det sidste med det elendige firma... Går op i røg.

ØV

12. Februar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice... og hvor er mine varer

Hold nu fast en piv ringe kundeservice i har... ringer man til jer, trykker 2 for dolce-gusto... havner man bare i "3 klang". Mailer man til jer er der intet svar (fik dog svar på første mail).... og min ordre er heller ikke leveret.

I lover levering indenfor 2-3 dage, det er nu over en uge siden jeg bestilte men min ordre står stadig som behandles. I jeres mail til mig i fredags lovede i at det blev sendt mandag, det er nu tirsdag og ordren behandles stadig...

8. Dezember 2015
Dolce Gusto-Logo

Antwort von Dolce Gusto

Hej Martin! Mange tak for din feedback. Jeg er meget ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, og at det tog unormalt lang tid før du fik din pakke. Er det noget vi kan hjælpe dig med nu? I så fald vil vi gerne at du sender os en e-mail til forbrugerkontakt@dk.nestle.com, så vil vi hjælpe dig videre. Med venlig hilsen Stine, Dolce Gusto

Usmidig hjemmeside

Usmidig, Uanvendelig, Ubrugelig, Ugennemskuelig hjemmeside.
Jeg prøvede at gøre brug af deres 'velkomst' rabat uden held og efter mere end 12 telefon opkald og flere af opkaldende venter jeg mere end 15 minutter og bliver dermed automatisk 'smidt af'.... :-(( får jeg endelig kontakt til et menneske som fortæller at velkomst rabatten er gået tabt og kan ikke genetableres, selvom hun erkender at det er deres system som skaber fejlen :-((( Det skal også lige siges at jeg har sendt Dolche-gusto 3 mail's som de heller ikke har ulejliget sig med at svare på.
Selve besøget på Dolce-gusto's hjemmeside var også en laaang og dårlig oplevelse, ét sted bliver det oplyst at jeg skulle handle for mere end 300,- for at opnå fri levering ét andet sted (til sidst i min handel) skulle jeg handle for mere end 650,- !!?? :-(( Hertil skal det siges at jeg også blev 'pålagt' at købe en Thai Tea Latte som jeg prøvede at frasige mig, men igen uden held, RIGTIG dårlig oplevelse for mig !!!
Jeg glæder mig i skrevne stund over at der findes flere alternative hjemmesider som levere præcis det samme produkt med 20 % rabat og fri levering (på min adresse) og uden at jeg bliver pålagt at købe ekstra produkter som jeg ikke ønsker.

8. Dezember 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaffemaskinen går i stykker kort tid efter garantiens udløb

Et par måneder efter garantiens udløb på min Dolce Gusto Melody III begyndte maskinens motor at ryge og en meget ildelugtende røg kom ud af maskinen. Herefter stoppede den med at virke og den er formentlig "brændt af".

Jeg har fulgt den anbefalede vedligeholdelse af kaffemaskinen og afkalket den ifl. anbefalingerne fra Dolce Gusto med det dertilhørende meget dyre afkalkningskit. Jeg har også været i kontakt med dem, og de vil ikke hjælpe med reparation eller erstatning af kaffemaskinen.

Derfor må jeg konkludere, at du ikke skal regne med at din Dolce Gusto holder i meget mere end to år da byggekvaliteten desværre ikke er særlig god. Det er stærkt kritisabelt.

1. Dezember 2015

elendig service

Jeg købte en Dolce Gusto d. 31/5-2015 , hvor der var en "Cash Back" på men denne har jeg stadig ikke efter utalalige mail og opringninger stadig ikke fået denne cash back, selvom de lover at man får den inden 7 dage.
Så nu er det videre til forbrugerstyrelsen og hvem der gerne vil have denne historie

29. Juni 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Langsom levering og dårlig side

Jeg fik en maskine i julegave, hvortil der fulgte rabatkoder med til 20% ved første køb + en blandet æske, hvilket var herligt.

Det mest irriterende er at man ikke kan få leveret med mindre man køber og betaler for 300 kr (hvilket ikke betyder at man så også får leveret til døren)...

Da jeg skulle bestille, kunne jeg ikke nøjes med at købe for de 170 kr som jeg ville ha, man SKAL købe og betale for 300. Hver gang jeg smed noget i kurven, kom der selvfølgelig 20% på, hvilket ikke fik min levering meget nærmere 300, men der kom også nye rabatter til: først -100 kr, så en gratis æske kapsler, så en æske kapsler oveni hvis jeg købte 7 forskellige slags kapsler... selvfølgelig rart med rabat, men at gå fra 4 ting til 11 ting er lidt voldsomt, men det virker jo også dumt ikke at tage i mod rabatter nu de er der...

Det tog 8 dage før tingene var leveret til nærmeste posthus, der skulle yderligere 50 kr oveni hvis det skulle leveres til døren.

Jeg køber ikke fra hjemmesiden igen, men tingene er gode, så det kan alligevel anbefales med en maskine

12. Januar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt site og ubrugeligt kundeservice

Totalt latterligt at man kan vælge dankort som en mulig betalings form, når det åbenbart ikke er muligt at betale med dankort på deres site?!
det er først en info man kan finde frem til hvis man kontakter firmaet, som derudover har et virkeligt latterligt kundeservice, der mest af alt, virker trætte af deres job og ikke synderlig interesseret i at hjælpe og løse problemet andet end at komme med et standard skriv.
ordren er endelig gået igennem, men det har kun været for 100 kr. rabat - første og sidste ordre derinde!

3. Januar 2015

Elendig kundeservice

Der står på siden at man ved første køb får 100kr i rabat, men da jeg nåede til betaling blev de 100kr ikke trukket fra. Jeg skriver en mail til dem med det samme, men får først svar efter en uge - og får i øvrigt besked om, at de ikke kunne se nogen fejl med min ordre. Så de 100kr vil de ikke trække fra, selvom jeg aldrig har købt hos dem før. Så det blev første og sidste gang jeg handlede hos dem, og jeg vil bestemt ikke anbefale det til andre!

23. Dezember 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Jeg er tilfreds med min dolce gusto maskine, jeg bruger den hver dag, og det bliver der ikke ændret på.
De har hurtig levering fra hjemmesiden, når man KØBER noget. Jeg var så uheldig, at købe en æske kaffe, hvor mange af kapslerne var revnet, og der lå kaffepulver ud i hele æsken. Jeg klagede til dolce-gusto.dk og fik et hurtigt svar om, at de ville sende en ny pakke kaffen til mig. Dette blev jeg lovet den 14/8 2014 men jeg har aldrig fået kaffen fra dem. Virkelig dårligt at love noget, som de ikke overholder.

21. Oktober 2014

Latterlig kundeservice

Så at de havde tilbud på en vare og kontaktede kundeservice d. 6. november for at få at vide hvor længe tilbuddet varede... Fik at vide at det varede i november, men 6 dage senere var det udløbet.
Skrev og spurgte hvad der var sket siden jeg fik så forkert besked, men blev spist af med et ubrugeligt svar om at de forbeholdt sig retten til at ændre tilbuddene....
Jeg er glad for min maskine men køber for fremtiden mine varer på andre sider.

21. November 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og gode tilbud

Har handlet hos dem flere gange. De har tit gode tilbud som gør at det er billigere at handle her end i butikkerne. Og så er udvalget enormt
Eneste minus er at det ikke kan bringes til døren men skal afhentes på posthuset

2. November 2013

Fin side - elendig service

Jeg synes simpelthen at de ansatte burde skamme sig. 3 gange har jeg skrevet uden at få et svar. 2 gange har jeg skulle modtage en "tak for hjælpen gave" Men har ikke modtaget en fis med mine andre betalte varer.
Hvis jeg drev virksomhed sådan, ville min butik nok lukke inden årets udgang.
De burde egentlig have nul stjerner, men siden er faktisk nem og god at finde rundt på.

27. September 2013

Super lækker shop.

Super gode varer, velsmagende kapsler og fine maskiner. Nem shop og hurtig levering - jeg synes godt om at pakken ikke bliver leveret til døren, fin detalje med sms påmindelse om at den nu er på posthuset.
Eneste minus er priserne på kapslerne samt kapselholder...

16. Januar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr