Skønne produkter jeg modtog og dejlig ekstra overraskelser til både hunde og mennesker i form af godbidder og slik. Super service fra firmaet da min pakke var mistænkeligt længe om at komme, tog de a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde lidt problemer med forsendelsen ( ikke problemer med Dogs and friend ) Sendte en chat besked problemet blev løst og havde min pakke få dage senere. 👍 God service kan varmt anbefales 😊
Fin hunde bilsæde i lækker kvalitet. Skrev med dogandfriends inden jeg købte, fordi jeg havde nogle spørgsmål og de var hurtige til at svare tilbage. Hvis ikke vores hund sidder på forsædet sidder vor... Mehr ansehen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mange stjerner herfra. Dogsandfriends.dk leverer en hel fantastisk og personlig kundeservice. Hvad enten jeg skrev tidlig morgen eller sen aften, fik jeg hurtig svar og rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til dogs and friends, din danskejet hundewebshop, hvor kæledyrspleje og fornøjelse mødes! Hos os finder du et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter, lige fra plejeartikler og sundt snacks til legesager og stilfuldt tilbehør, alt sammen skræddersyet til at forkæle din bedste firbenede ven. Vi tror på at skabe en unik og personlig kundeoplevelse, hvor kundeservice er i højsædet. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til din hunds behov og din livsstil. Vi stræber efter at gøre shopping hos os til en glædelig oplevelse fra start til slut.
Alsikevej 12, 8920, Randers NV, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mange stjerner herfra.
Dogsandfriends.dk leverer en hel fantastisk og personlig kundeservice. Hvad enten jeg skrev tidlig morgen eller sen aften, fik jeg hurtig svar og rigtig god vejledning.
Desuden var der et sødt klistermærke på emballagen, da jeg modtog min pakke, en håndskreven hilsen og en snack.
Dogsandfriends.dk går skridtet længere end mange andre 🍀
- og forresten er mine varer også tiptop 👍🏼😃
Det er helt sikkert en webshop jeg husker og det er ikke sidste gang at jeg har handlet der 😊

Antwort von Dogs and friends
Fantastisk oplevelse fra start til slut! 🤩
Jeg kan varmt anbefale Dogs and friends, produkterne er af super kvalitet, kundeservicen er helt i top, og pakken blev hurtigt leveret 🙌🏻

Antwort von Dogs and friends
Hurtig afsendelse af orden, gode priser og fantastiske ting der følger med i pakken! Vi ses helt sikkert igen!
Kan kun anbefale hjemmesiden.

Antwort von Dogs and friends
Ville gerne kunne give flere stjerner.
Modtag pakken hurtigt også endda med håndskrevet kort og lille godbid til både hund og menneske.
Rigtig god service, og bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra

Antwort von Dogs and friends
Kæmpe anbefaling herfra!!! Kanon god service og hurtig levering

Antwort von Dogs and friends
Nemt og overskuelig hjemmeside hurtig levering 5 stjerner til Milo og Team’et bag
🐶😀

Antwort von Dogs and friends
Super hurtig levering, da jeg havde bestilt mere end hvad lageret tillod, fik jeg med det samme en mail, med muligheder for alternativer. Fik dejlige små godbidder både til mennesker og hunde, og er fint håndskrevet kort, så det var dejligt at man kunne føle mennesket bag butikken, og det ikke føltes som et stort foretagen hvor det gælder om at få flest mulig penge ud af kunderne. Så bestemt ikke sidste gang jeg ligger en ordre hos Dogs and friends

Antwort von Dogs and friends
Jeg bestilte en pakke med forskellige ting deribland en filt spray til min hunds pels. Desværre havde låget løsnet sig i transporten og var løbet ud i pakken.
Jeg skriver så og fortæller hvad der er sket og om vi kan finde en løsning.
Elizabeth svarer rigtig hurtigt og tilbyder tilbage betaling af filtspray plus en rabatkode på næste køb.
Enormt god kundeservice!
Der var ikke en finger at sætte på produkterne og leveringstiden var super hurtig.
Der lå også en godbid til min hund i pakken som faldt i god jord.
Jeg kommer 100% til at bestille herfra igen!

Antwort von Dogs and friends
Kan varmt anbefales! Hurtig levering!
Hyggelig besked med i pakken - inkl. lille ting til hund og ejer. 5 stjerner herfra!

Virkelig fair priser
Stort udvalg og god beskrivelse af produkterne
Handler helt sikkert her igen

Antwort von Dogs and friends
Rigtig god betjening samt levering allerede dagen efter bestillingen og endda med en personlig håndskrevet hilsen og en ekstra snack både til ejer og hund

Antwort von Dogs and friends
Hurtig levering. Med ekstra godbid til både hund og ejer :-), samt et skønt håndskrevet kort.
Uden tvivl det bedste sted at bestille fra.

Antwort von Dogs and friends
Jeg er VILD med Dogs and friends! Upåklagelig kundeservice fra start til slut. Og så er jeg bare mega fan af Milo's favoritter (se deres Instagram for sjove opslag om kvalitetskontrolchefen 😍)
Kan varmt anbefales 🐶

Antwort von Dogs and friends
Første gang jeg har handlet her, og var en super oplevelse, super hurtig levering, TAK for det :)

Antwort von Dogs and friends
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.