Dam & Hovgaard A/S Bewertungen 44

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har af DOGH fået installeret et luft-vand varmepumpe Bosch awi 7000 i vores sommerhus. Anlægget er 4 år gammel, og vi har et udelt positiv oplevelse med rådgivning, service og konduite og informa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utrolig god service! Har lige fået installeret jordvarmeanlæg. Der var rigtig mange "komplikationer" såsom rådne vandrør, stoppet kloak, toilet, der løb og meget andet. De folk fra firmaet t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublim kundeservice og håndværk i top. Har fået installeret 2 x varmepumper samt 1 x toilet. Alt spiller. De kommer som aftalt til tiden, arbejdet udført professionelt og sunde priser. Vh Jesp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter 5 måneder og stadig ikke helt færdiggjort installation trods flere anmodninger, må jeg konstatere, at der absolut ingen kundesupport findes fra Dam og Hovgaard. End ikke et svar får man, når m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Klempner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VVS Firma i det midtjyske bred viden indenfor mange forskellige VVS og energiløsninger. ... VVS – ARBEJDE MED OMTANKE, Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere – og dem har vi! ... Når vi siger VVS-arbejde med omtanke, er det, fordi vi tænker hele vejen rundt. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer – både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Det betyder også, at vi knytter en fast kontaktperson til din sag, stor eller lille, som kender sagen til bunds.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej Jens, Ja, nu har vi kontakt. Hvordan mine mails har forvildet sig rundt i systemet er ikke godt at vide. Men n holder jeg fast i tovenden ;-) vh Erik

End ikke et svar får man, når man henvender sig via deres hjemmeside.
Det er utroligt ringe.

12. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung
Dam & Hovgaard A/S-Logo

Antwort von Dam & Hovgaard A/S

Hej Erik
Nu har vi endelig fået fat på hinanden. Vi snakkede sammen per telefon. Skal man have fat på os bedes man altid ringe 96875500. Du nævnte at du havde sendt en e-mail og jeg gennemgik vores uønskede post og vi fandt aldrig ud af hvad der skete. Men hvor om alting er var det et kabel du skulle have isat engang ved lejlighed da det ikke var klar da vi installerede anlægget,. For at du kunne spare lidt penge ville vi tage det til næste service besøg - og det er også det vi har aftalt per telefon nu.

Igen ring endelig en anden gang. din e-mail bestod af en række tal - om det var det som gik i et spam filter vides ikke... Men vi fik ihverfald ikke din e-mail.

med venlig hilsen Jens Hovgaard

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overholder leveringstermin, men absolut ingen opfølgning

Firmaet Dam & Hovgaard leverer og installerer bl.a. varmepumper luft til vand. Kommer som aftalt, bliver - næsten - færdige som aftalt og montørerne udfører er fint arbejde. Og der er ryddet pænt op, når installationen er gennemført. Dertil venlige og kompetente montører.

Ikke i den billigste ende af skalaen. Det skal også tilføjes, at der ikke har været nogen som helst eftersalgs kontakt, og de svarer heller ikke på skriftlige spørgsmål fra kunden, så hvis den slags har betydning for dig er det nok ikke her, du skal handle.

Erik Rytter

6. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung
Dam & Hovgaard A/S-Logo

Antwort von Dam & Hovgaard A/S

Hej Erik

Det er jeg glad for at høre

med venlig hilsen
Jens Hovgaard

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr