Døgnflyt og Logistik Bewertungen 707

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) på tværs af landet, inklusiv fuld nedpakning. Både planlægningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var også servicemindede. En lille detalje:... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Døgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi er det flyttefirma som du står og mangler Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Ekstraordinær ordinær oplevelse

Døgnflyt var igennem hele processen særdeles professionelle. Fra logistik til selve flytningen med Zack og Stewart, var det hele gennemtænkt og en særdeles positiv oplevelse. Vil helt klart anbefale Døgnflyt til enhver som ikke slippe for alt det bøvl der er omkring flytning. Vi var ovenud tilfredse med indsatsen!

21. Juni 2024

Super god service

Super god service! Særligt Kamil gjorde et stort stykke arbejde med min flytning fra Aarhus til København. Jeg vil helt sikkert ringe til dem, når jeg skal flytte igen i fremtiden.

13. Juni 2024

Super firma

Super firma. God hurtig og grundig service. Tak til zak og valde for god flytning. Kan varmt anbefales. MVH Tine W

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og søde flyttefolk

På trods af at den ene flyttemand akut måtte melde afbud, så klarede flyttemanden Kamil det til UG - simpelthen så sød og hjælpsom, og så klarede han at flytte en 2v lejlighed inkl seng og sofa alene 😀🙌🏻 Vildt imponerende. Så stort tak for jeres hjælp og service med lån af flyttekasser.

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig positiv resultat på flytning

Virkelig positiv resultat på flytning.
Flyttemændene ankom til tiden
Flyttemændene var søde, hjælpsomme og foretog en hurtig og pæn og nænsom flytning
Flyttefirmaet er alle stjerne værdig
Vil bestemt anbefale flyttefirmaet til andre

25. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have hjælp til at flytte og…

Vi skulle have hjælp til at flytte og valgt Døgnflyt. Det viste sig at være det rette valg. De mødte op præcis til tiden Kim og co. var super venlig, dygtig og meget hjælpsomme. Tusind tak for en rigtig god oplevelse. kan helt klart anbefales

17. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe hånd til de to flyttemænd og…

Kæmpe hånd til de to flyttemænd og Daniel.
Vi skulle ret hurtigt flytte fra lejlighed til plejehjem og det blev gjort top professionelt med venlige, dygtige flyttemænd, som var fleksible, hurtige og passede på tingene. Tak 👌

30. April 2024

Klasse flyttefirma

Klasse flyttefirma.
Selve flytningen gik super godt, flyttemændene var super søde og imødekommende.
Kommunikationen med kontoret har også været fejlfri, og så har prisen var helt i orden.
Stor anbefaling herfra!

15. März 2024

Above and beyond

Very professional and on time. The two staff members who were assisting me went above and beyond to make sure that our moving went according to plan and with no problems. I highly recommend them.

24. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Daniel og hans team er de bedste på markedet!

Daniel og hans team er de bedste der findes! Har flyttet med dem 3 gange, og hver gang har der været stort fokus på ordentlighed, ærlighed og service. De passer på dine ting, de er smilende og de er altid hurtige med svar! Jeg kan kun anbefale DL for så kan du flytte med ro i maven! Og prisen - den finder du ikke mere fair for den kvalitet du får! TAK for jer DL.

18. März 2024

hurtige og respektfulde

utroligt venlige, dygtige og hurtige flyttefolk. også ved flytning for mennesker med udfordringer, blev det klaret hurtigt, præcist og med god respekt og venlighed overfor borgeren. kan helt klart anbefales

15. März 2024

Det bedste flyttefirma

Jeg har kun kæmpe ros til Døgnflyt og Logistik. Utrolig rare, høflige og dygtige flyttefolk. Jeg har flyttet med firmaet 4 gange nu, og alle gange har det været top tjekket. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

19. Januar 2024

Helt fantastisk!

Det har været en helt igennem god og skøn oplevelse!
Kontakten før flytning var behagelig og tryg - både Daniel og Hasan var søde og gode til at forklare. Det gav en sikkerhed for, at de havde styr på hele processen. Mads kom og skulle hjælpe med flytningen, og han var bare helt genial, rar, serviceminded og knoklede på!
Tusind tak for en problemfri og rar oplevelse. I skal uden tvivl flytte for mig igen, når tiden bliver til det!

25. Januar 2024

Intet mindre end FANTASTISK😊

Intet mindre end FANTASTISK😊
Havde hyret firmaet til en opgave der både indebar at hente bord i søndervig og sofa i Vejle. De ydede en helt fantastisk service og fleksibilitet i forhold til opgaven og samtidig til en yderst rimelig pris.
Jeg kan kun anbefale andre at benytte dette firma og jeg vil til enhver tid kontakte dem en anden gang.
TAK!

20. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr