Zeer slechte winkel. Besteld maar bestelling niet aangekomen. Je wordt opgelicht waar je bij staat. NIET BESTELLEN. €500 kwijt nu.
Smokings besteld waarvan de levering heel lang op zich liet wachten. Verkeerde levering en maat blijkt niet goed. Omdat Dobell telefonisch niet bereikbaar is overleg via de e-mail. Heel gecompliceerd... Mehr ansehen
Bestelling geplaatst met spoed, niet bezorgd 27 maart een mail gestuurd waar ons product blijft. Nog steeds geen reactie. Bezorgbedrijf heeft onze jasjes maar wil alleen bezorgen als dobell contact m... Mehr ansehen
Dobell stuurt verkeerde maten/verkeerde producten en laat je vervolgens opdraaien voor de verzendkosten. Als je dan de verkeerd geleverde producten in de verkeerde maten terug stuurt, word er gedaan... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dobell heeft een grote selectie in formele kleding voor heren en jongens in Nederland en Belgie. Wij bieden behalve smokingen, trouwkostuums, rokkostuums, vlinderdassen, overhemden, formele heren schoenen, cumberbunds en accessoires ook stijling advies en volgende dag levering aan. Met een 5-sterren klantenwaardering is Dobell een prijs winnende webwinkel voor formele herenkleding, die de grootste collectie van smokingen en accessoires biedt in Nederland en Belgie, voor prijzen tot 50% goedkoper dan in de winkel. Dobell – "de webwinkel voor kwalitatief hoogwaardige, formele herenkleding en smokingen - tot 50% goedkoper dan in de winkel."
Niederlande
- info@dobell.nl
- dobell.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service!
Expres levering gekozen voor 10 euro maar buiten de aangegeven termijn ontvangen. Nu zeggen ze dat er werd aangegeven dat het product niet op voorraad was en dat ze daarom de te veel betaalde verzendkosten niet terug willen betalen. Ik had natuurlijk nooit gekozen voor expres levering als ik wist dat het niet op voorraad was! Slechte service.....

Antwort von Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
Slechtste advies en slechtste service die ik ooit heb gehad
Ik had een bestelling geplaatst met levering van 2 tot 3 werkdagen, toen even contact opgenomen om te vragen of ze zicht hadden op wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dat was er niet, maar om er zeker van te zijn dat de levering de volgende dag geleverd zou worden kon ik kiezen voor een express verzending van 10 euro duurder. Top dacht ik, doe maar. Maar dat kon niet bij de huidige order want ze moesten daarvoor de huidige bestelling cancellen en dan kon ik hem opnieuw inschieten in de webshop. Nou dat was ook nog prima, dus zo gezegd zo gedaan, alleen het product was opeens niet meer beschikbaar in de shop. Dus ik weer contact opgenomen dat de order die zij gecancelled hebben maar weer op mijn naam konden zetten met een express verzending en dat ik het geld zou overmaken. Toen kreeg ik letterlijk deze reactie terug (quote - inclusief de spelfouten):
Bedankt voor de email.
Wanneer het niet langer op de wensite beschikbaar is betekend dat helaas dat deze maat uitverkocht is. Als wij u nog ergens anders mee van dienst kunnen zijn, laat het ons dan even weten.
Wat een service, ik krijg een advies van hun, zij cancellen mijn order en sturen mij vervolgens dit. Geen stijl en absoluut het slechtste advies en de slechtste service die ik ooit van een webshop heb ontvangen.
-> wat hieronder staat is niet waar, want om 17:13 kreeg ik een advies om voor een andere gilet te kiezen - hierop heb ik direct om 17:17 akkoord gegeven. Veel sneller kan bijna niet. Dus niets "na sluitingstijd gereageerd", we waren volop in contact met elkaar.

Antwort von Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
Ik heb mijn bestelling geplaatst en wacht nog steeds op aflevering
Ik heb mijn bestelling geplaatst en extra betaald voor een snelle levering.
(2-4 dagen)
Ik zie op mijn account nu na 4 dagen nog steeds niet of de bestelling onderweg is.
Dat is een behoorlijke tegenvaller.

Antwort von Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
slechte klantendienst zonder telefoon …
slechte klantendienst zonder telefoon nummer, heel moeilijk bereikbaar.
Alsook bieden ze extra betalende 'express' levering aan maar duurt dit even lang als een normale levering.

Antwort von Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
Snel antwoord op vragen gericht aan …
Snel antwoord op vragen gericht aan klantenservice. Het zou wel prettig zijn als retourneringen iets sneller afgehandeld kunnen worden, maar alles verloopt verder netjes.
Prima kwaliteit cumberband
Keurig binnen de termijn bezorgd en van prima kwaliteit cumberband.
Goed!
Ik heb een paar mooie schoenen besteld, en deze in perfecte staat ontvangen.
Wel vind ik dat een standaard levertijd van tien dagen niet meer van deze tijd is!
Uitstekend
Veel keuze, correcte service, goede kwaliteit, goede pasvorm.
perfect afgehandeld !
heel vaak bij jullie een aanbieding …
heel vaak bij jullie een aanbieding waar de maten al allemaal zijn uitverkocht van de week een jasje besteld krijg je een hele verkeerde en nu de maat er ook niet meer van balen en voor mij is het niet de eerste keer nu mijn jasje terug gestuurd jullie fout moet ik nog 7 euro ook nog groetjes martin versteegen
l

Antwort von Dobell (voorheen bekend als MijnSmoking)
Prijs vehouding prijs kwaiteit is in …
Prijs vehouding prijs kwaiteit is in orde,
Sommige aanbiedingen zijn zelfs erg aantrkkelijk.
Goed product aan een leuke prijs
Goed product aan een leuke prijs, alleen spijtig dat de snelle levering ( 2 -
4 dagen zoveel heeft gekost nl. 9,95 eur wat ik wat overdreven vind.
Een pluim voor Dobell
Betrouwbaar en voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.
De levertermijn
De levertermijn is te lange en deze wordt ook overschreden, mvg

alleen verzendkosten wel hoog
Prima service
Prima service. Snelle levering. Scherpe prijs !
Prachtig
Bestelde artikelen netjes en goed geleverd.
Zowel de schoenen als de gilet zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit.
Dus, een heel tevreden klant.
Prima website
Prima website, goede producten en super klantenservice!
Super tevreden
Super tevreden , betaalbaar en snelle levering ! Een aanrader !!
Ziet er goed uit en niet duur
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.