Djurs Møbler Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊

Unternehmen hat geantwortet

1. Möbelgeschäft
  2. Bettenfachgeschäft
  3. Beleuchtungsgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft
  5. Wohnmöbelgeschäft
  6. Geschäft für Gartenmöbel

Vom Unternehmen geschrieben

Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg

Hervorragend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og holder hvad de lover.

Jeg bestilte et Mistral vitrineskab fra Djurs Møbler der netop er leveret af en venlig chauffør. Selvom leveringstiden desværre var lang (jeg forhørte mig ved andre forhandlere også), så holdt den lovede leveringstid jeg fik udmeldt.

Jeg kan anbefale køb af mistral ved Djurs Møbler.

4. Oktober 2021

Kære Birthe

Et stort tak for din meget fine anmeldelse. Jeg giver straks rosen videre til vores chauffør.

Rigtig god dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nano laminat

Fin service i butikken.
MEN det købte Meza nanolaminat spisebord,lever absolut ikke op til det lovede.
Gentagne klager, preller af. De siger det er mig selv der har lavet ridser, pletter.
IKKE et bord der kan bruges.
Køber ALDRIG i den butik igen.
Så har i svaret. Jeg har sagt det er kommet ved almindelig brug.
Det er noget jeg pludselig opdager, sammen med andre hvide pletter.
Så i er ret useriøse

30. September 2021

Kære Jytte

Det er ikke helt den korrekte udlægning, du kommer med her. Du har overfor os selv nævnt, at du er kommet til at lave en ridse i bordet - hvilket dit tilsendte billede til os ligeledes bekræfter. Det er rigtig ærgerligt, og vi er villige til at gå langt for at løse det, men at give dig et nyt bord uden beregning, er for meget at forlange. Derfor tilbød vi dig en ny bordplade til indkøbspris og levere/montere den gratis for at imødekomme den uheldige situation. Men dette ønskede du ikke. Tilbuddet står stadig ved magt, så du skal mere end velkommen til at tage fat i os.

Det er super ærgerligt, at vi ikke har kunne løse situationen, men vi kan desværre ikke imødekomme dine krav fuldt ud.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Jeg bestilte en lænestol/drejestol og fik god hjælp og vejledning under bestillingen. Jeg skulle have den betrukket i noget andet stof, som jeg valgte ud fra stof- og farveplancher. Jeg var lidt usikker på det, fordi farver på nettet ikke altid svarer til virkeligheden, men sælgeren var meget kyndig og lyttende. Jeg har fået stolen leveret i dag, og den lever helt og aldeles op til mine forventninger, og farven er præcis, som jeg havde håbet.

28. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse

Jeg bestille et tæppe i starten af Juli hvor der stod 2-3 ugers levering. Jeg kontakter dem så og får af vide at det vil ankomme i uge 36. Nu er vi i uge 37 og jeg fik en besked om at tæppet endelig ville komme torsdag og deres fragtmand ville ringe en time før. Jeg har så ventet hele dagen uden noget opkald eller tæppe. Gad vide hvornår jeg får det tæppe?

16. September 2021

Hej Anja Maria

Tak for snakken over telefonen. Som nævnt forstår vi godt, at processen ikke har været OK, men vi er glade for, at vi kunne finde en fælles løsning :-)

Rigtig god dag herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for virkelig god service

Tak for virkelig god service! Elsker min sofa! I gør det virkelig godt! Desuden er jeres chauffør som kører ud også virkelig rar og yder en god kundeservice. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

16. September 2021

Meget fin kundeservice

6. September 2021

Hej Lene

Tak for din meget fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Rigtig god dag

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse.

Jeg købte en Cozy Logan sofa og fik i den forbindelse kompetent vejledning ift. valg af materiale og størrelse. Sofaen blev leveret til tiden, og den blev endda samlet inden de kørte.

Alt i alt en glimrende oplevelse.

31. August 2021

Kære Jonas

Vi er utrolig glade for, at du har oplevet god service både i butik og ved den efterfølgende levering. Vi håber, at du bliver glad for din nye sofa :-)

Meget fint

Meget fint, tilfreds

28. August 2021

Kære Erik

Et stort tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds!

Alt var fint.

27. August 2021

Kære Carsten

Et stort tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds.

Leveret som lovet

24. August 2021

Kære Torben

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er glade for, at du har været tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Møbler blev leveret som aftalt

Møbler blev leveret som aftalt. Rigtig god service. Her handler vi igen.

12. August 2021

Kære Finn

Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen - og held og lykke med dine nye møbler.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering fejlede

Havde bestilt levering til kantsten, men fik det ikke.

Butikken havde selv ændret dette efterfølgende, uden at informere mig, så jeg selv skulle afhente.

Så husk at få dette bekræftet, hvis i har bestilt levering til kantsten!

15. Juli 2021

Kære Michael

Ingen tvivl, det var en fejl fra vores side, så anmeldelsen er på sin plads.

Vi beklager mange gange, at leveringen ikke blev sendt med vores fragtmænd, men i stedet blev sendt med GLS. Det var desværre en menneskelig fejl i dette tilfælde, der gjorde udfaldet.

Vi tager til kritikken til os, og håber du engang har lyst til at komme tilbage.

Mikkel, Djurs Møbler.

Min nye sofa fra Djurs Møbler

Jeg har modtaget min nye sofa. den er smuk og meget dejlig at sidde i. Jeg er utrolig glad for den.
Lige så en rigtig god service fra Djurs møbler og ikke mindst fra fragtfirmaet, som monterede sofaen og fjernede min gamle.

9. Juli 2021

Kære Inger-lise

Et stort tak for din meget fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med din nye sofa og vores efterfølgende service.

Lige efter bogen

Lige efter bogen. Har fået god, hurtig og venlig ekspedition.

Vendte som lovet tilbage med hurtigt svar.

4. Juli 2021

Kære Susanne

Et stort tak for, at du har taget dig tid til at skrive en så flot anmeldelse af os. Vi er glade for, at du har været tilfreds med både ekspederingen og svartiderne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles god service og vejledning til…

Særdeles god service og vejledning til køb af seng.
Djurs møbler har et godt og stort udvalg af senge, hvoraf vi købte ReBeds.
Da skæring og udseendet gavlen ikke lige passede os + den havde fået en transportskade, var de hurtige til at imødekomme os og sende en ny.
God og nærværende kundeservice - og kun et opkald væk

22. Juni 2021

Kære Martin

Et stort tak for din meget fine anmeldelse af os. Det er dejligt, at du har sat pris på vores kundeservice - og vi siger ligeledes tak den anden vej en rigtig god kommunikation undervejs.

Vi håber, du bliver glade for din nye seng fra ReBeds :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og levering ;-)

Hurtig respons og levering ;-)
DET DUR HOS DJURS ;-)

14. Juni 2021

Kære Flemming

Måske du lige har hjulpet os med vores nye slogan? ;)
I hvert fald stort tak for din meget fine anmeldelse af os - vi er super glade for, at du har været tilfreds med at handle ved os!

Service mindet personale

Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen forventes lev imorgen.

10. Juni 2021

Kære Christian

Tak for din fine anmeldelse af os. Og godt vi hurtigst muligt fik løst misforståelsen ift. leveringstidspunktet. Vi håber, du bliver glad for dine nye møbler :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

udmærket service på levering af et par…

udmærket service på levering af et par sofaer; lang leveringstid men den holdt.

9. Juni 2021

Kære Arne

Tak for din meget fine anmeldelse af os. Covid19 er desværre ikke sjov for møbelbranchen, når det kommer til leveringstiden, men vi er glade for, at du har ville vente - og at vi selvfølgelig leverede den til aftalte tid.

Martin, Djurs Møbler.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr