Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Mehr ansehen
Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Mehr ansehen
Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊
Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Möbelgeschäft
- Bettenfachgeschäft
- Beleuchtungsgeschäft
- Bettwarenfachgeschäft
- Wohnmöbelgeschäft
- Geschäft für Gartenmöbel
Vom Unternehmen geschrieben
Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg
Ramtenvej 7, 8581, Nimtofte, Dänemark
- kontakt@djursmoebler.dk
- djursmoebler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode møbler og fantastisk service!
God oplevelse.
God oplevelse.
Bestilte en skænk, og modtog den efter et langt stykke tid.
God snak med medarbejderne, når jeg ringede.
Nu er den kommet, og den lever op til forventningerne.
Tror den har været længe undervejs p.gr. af Corona og krig. 😊
Ringe service
Jeg bestilte et møbel midt april 2021 og fik det leveret i slut september 2021. Jeg havde flere gange fået udsat leveringstiden, men først da jeg selv kontaktede dem, da de ikke kom til aftalt tid. På et tidspunkt blev jeg så træt af dem at jeg bad dem om at annullere ordren. Det skete så bare ikke for seks uger senere står de her pludselig med mine vare uden forudgående aftale. Så det var da et held at jeg var hjemme. Jeg valgte desværre at tage imod varene og tænkte alligevel , dejligt langt om længe. Men i oktober får jeg et opkald fra dem at pengene er blevet returneret til min konto, så der er derfor ikke betalt for mine vare. Det tjekker jeg selvfølgelig på min konto og kan ikke se at have modtaget pengene retur. Dette meddeler jeg dem og aftaler at de må finde ud af hvad det her drejer sig om og så ringe tilbage. Jeg hører derefter intet fra dem , men til gengæld får jeg en mail ra en advokat at den er sendt til inkasso. Herfra begynder jeg så selv at tjekke op på alt, da jeg har købt flere vare hos dem og mener der er betalt. Har erfarer jeg at det er løgn at pengene er blevet returneret, da der aldrig er blevet betalt, da deres lange leveringstid har gjort at mit bankskifte har påvirket at kortet var lukket og keg havde fået et nyt. Jeg vælger jo selvfølgelig at betale med det samme, men meddeler dem at jeg ikke vil betale advokatgebyret, da de ikke har overholdt deres aftale om at ringe tilbage vedr. Betalingen. Så nu ryger den i retten. Så Djurs møbler tusind tak for en ekstra regning på 2500 kr. JEG HANDLER ALDRIG HOS JER MERE. OG KAN JEG GØRE NOGET FOR AT ANDRE HELLER IKKE VIL HANDLE HOS JER. SÅ ER MISSION COMPLETE. 😡😡😡😡😡

Antwort von Djurs Møbler
Kan varmt anbefale firmaet som over…
Kan varmt anbefale firmaet som over holdt alle aftaler om levering
Højt serviceniveau
Højt serviceniveau
Utroligt at der ligger så stor en møbelforretning, med så mange flotte møbler, så langt fra alting.
Et fantastisk serviceniveau og med priser på møbler så de fleste kan være med.
God og hurtig betjening
Nem bestilling og fin levering så snart…
Nem bestilling og fin levering så snart varen kom fra fabrikken.
Spisebordsstole.
Sidste levering tog længere tid end forventet dog ikke Djurs Møblers skyld,corona m.m.
Jeg har absolut intet at klage over al…
Jeg har absolut intet at klage over al gik som aftalt og der var ikke andet end god betjening.
Super betjening fra start til slut...!!!
Fin betjening og god kvalitet
Egentlig ville jeg gerne give Djurs…
Egentlig ville jeg gerne give Djurs Møbler 5 stjerner, for alt hvad angår selve bestillingen og kommunikationen gik som smurt. Men leveringen af møblet til vort hjem gik ikke som aftalt. Fragtmændene var småmænd flinke og dygtige nok, men de var ikke informeret om, at de skulle bortskaffe vores gamle sofa. Den gamle blev dog taget med. Den nye sofa blev efterladt hos os fuldt emballeret. At fjerne denne emballage var ikke nemt for en person der har fået en maveoperation, så jeg måtte få hjælp udefra. Hvor fejlen ligger omkring leveringen ved jeg ikke. Men min operation var årsagen til, at vi bestilte og betalte for de nævnte ydelser.
Men vi er glade for en rigtig god handel med Djurs Møbler, og vi er meget glade for vores nye sofa.
Jeg kan kun sige at alt vare godt og…
Jeg kan kun sige at alt vare godt og god vejlednin
God service.
God service.
Møblerne var forsinket 4 uger, men forventeligt efter corona.
De stillede møblerne op uden problemer.
Og der mødte en ekstra mand op for at hjælpe.
I give 5 stars to Djurs møbler for…
I give 5 stars to Djurs møbler for customer service because of how they handled transaction of reclamation of product that had mistake in production. Well done ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg har handlet i mange år hos Djurs…
Jeg har handlet i mange år hos Djurs Møbler.
Og man får altid en fantastisk service :-)
De leverer altid møblerne hurtigt.
Så helt sikkert et besøg vær.
Meget tilfreds
Købte en Grandsoir02 Seng og fik en god rådgivning undevejs. Levering gik problemfrit, rar chauffør. Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.