Dit flyttefirma Aps. Bewertungen 221

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total god oplevelse. To gode mænd var hurtige og effektive og ikke mindst yderst venligt. God kommunikation omkring hele flytningen. Jeg kan kun anbefale dem. Tak for en fremragende flytning.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en meget positiv oplevelse med Varebil.nu. Vi skulle have vores inventar flyttet fra en lejlighed på 2. til en lejlighed på 5. sal. Til trods for en smal og besværlig opgang + tunge møbler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale varebilnu.dk. Jeg var egentlig i sidste øjeblik og havde en lidt kompliceret kombi-flytning (fra to adresser i Århus til to adresser i Kbh), men alt blev klaret hurtigt, e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok den mest reelle flytning vi har været udsat for. Alle aftaler overholdt, fair tilbud, hensynsfuld og skånsom flytning af vort indbo fra Aarhus til København, og nogle fantastisk imødekommende flyt... Mehr ansehen

1. Transportunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Din professionelle flyttepartner for både privat og erhverv

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hele vejen fra start til slut.

Efter blot et opkald til varebilernu.dk blev min situation omkring en nykøbt sofa ændret fra katastrofe til ren tryghed og ro. Boligbutikken hvor jeg havde købt sofa kunne ikke få sofa ind ad hoveddør. Det tog varebilnu.dk blot 32 sekunder. Mine anbefalinger er i top. Høj femmer herfra.

26. September 2016

Seriøs, hurtig og ansvarlig

Har brugt varebilnu.dk efter anbefaling fra flere forskellige, både kunder og kollegaer. Kan kun give firmaet topkarakter - både indehaveren Stig og de øvrige medarbejdere imponerer ved deres forståelse for kunders behov.
Det er ikke det billigste, men du får til gengæld lige det ekstra, der imponerer og gør en stor forskel.

3. September 2016

fremragende service

Det er sjældent at møde så behagelige og flinke folk, hvor jeg virkelig kunne mærke de gik ind for at servicere folk på den bedste måde.
Det er ikke sidste gang jeg bruger jer.

3. September 2016

Perfekt flytning

Jeg var ikke selv til stede under flytningen. Men da jeg ankom til lejligheden var flyttekasserne fint stablet i et hjørne. Sengen var i soveværelset og sofaen i stuen
Jeg kan klart anbefale Varebilnu.dk

11. Juli 2016

God service!

Virkelig god service - jeg ringede med kort varsel, men fik alligevel en aftale på plads, som passede mig. Samtidig var det ikke noget problem at tage flere møbler med, end jeg først havde aftalt med dem. Begge flyttemænd var meget samarbejdsvillige og klarede min flytning hurtigt. Et plus ved varebil.nu er også, at de ikke tager tillæg, hvis ens inventar skal flyttes fra fx 3. sal. De fleste andre firmaer, jeg var i kontakt med, skulle have tillæg, hvis det var over 2. sal - og yderligere hvis der ikke var elevator. Varebil.nu kan helt sikkert anbefales! :-)

7. Juni 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sikker og god behandling

Flytning af produktionsmaskiner skete på en hurtigt og effektiv måde. Varebilennu stod for al planlægning, så det var nemt og bekvemt.

6. April 2016

Super tilfreds med flyttefirmaet

Jeg har brugt flyttefirmaet til 2 forskellige flytninger de er effektive venlige og hjælpsomme. De kommer som aftalt og holder prisen. Vi har intet at udsætte.
Vi har været yderst tilfredse begge gange - vi vil helt sikkert anbefale dem til andre og selv bruge dem igen.
Solide flyttekasser og masser af silkepapir til indpakning.
Mvh Vibeke Elgaard

9. März 2016

God service, god pris

Fik med kort varsel flyttet hele mit indbo. Prisen var rimelig og der var kreativ løsning på en adgangsproblematik. Alt i alt er jeg meget tilfreds!

26. Januar 2016

Gjorde som aftalt

Kun positiv oplevelse. Ringer tilbage som aftalt, kommer hos os som aftalt, gør som aftalt, fakturerer som aftalt.

13. Januar 2016

Godt og pålideligt selskab

VI flyttede mellem jul og nytår og havde en rigtig god oplevelse med Varebil.nu. De var dygtige høflige og professionelle. Eneste minus var at de var ramt af lidt sygdom så flytningen trak lidt længere ud end forventet.
Alt i alt et rigtigt godt firma at betro sin flytning til.

10. Januar 2016

hurtige og effektive

Jeg kan kun anbefale flytning osv. med varebilnu.dk - alt kørte til tiden - kom helt frem - alle var effektive og hurtige.

24. November 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr