Total god oplevelse. To gode mænd var hurtige og effektive og ikke mindst yderst venligt. God kommunikation omkring hele flytningen. Jeg kan kun anbefale dem. Tak for en fremragende flytning.... Mehr ansehen
Vi havde en meget positiv oplevelse med Varebil.nu. Vi skulle have vores inventar flyttet fra en lejlighed på 2. til en lejlighed på 5. sal. Til trods for en smal og besværlig opgang + tunge møbler... Mehr ansehen
Kan på det varmeste anbefale varebilnu.dk. Jeg var egentlig i sidste øjeblik og havde en lidt kompliceret kombi-flytning (fra to adresser i Århus til to adresser i Kbh), men alt blev klaret hurtigt, e... Mehr ansehen
Nok den mest reelle flytning vi har været udsat for. Alle aftaler overholdt, fair tilbud, hensynsfuld og skånsom flytning af vort indbo fra Aarhus til København, og nogle fantastisk imødekommende flyt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Din professionelle flyttepartner for både privat og erhverv
sommervej 17, 8210, Århus V, Dänemark
- +45 22809898
- info@ditflyttefirma.dk
- ditflyttefirma.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
HELT GENNEMFØRT PERFEKT
professionel
professionel, behandler tingene godt og er meget venlig og imødekommende.
Fik en rigtig god service og flinke folk
Highly recommend it
Varebilnu.dk is a moving company I can honestly say I was impressed with. I moved from Copenhagen to Aarhus. They came 1 hour late due to traffic, but kept me posted about it. They were very careful with the furniture, to not scratch it or bump it, they secured it in the van and covered it with blankets. The price was exactly as stated on their website, no hidden expenses and they answered quickly to my emails. I will definitely hire them again and recommend it to people.
Et ærligt og punktligt flyttefirma
Et ærligt og punktligt flyttefirma
Jeg skulle have flyttet en købmandsdisk fra en adresse til en anden. Jeg ringede til Varebilnu.dk for at få en pris. Prisen var fornuftig, og de kom på det aftalte tidspunkt og flyttede møblet til den aftalte adresse. Jeg kunne ikke være til stede på adressen, hvortil møblet skulle leveres, men ingen problemer. Varebilnu.dk havde lige så fint sat købmandsdisken, hvor vi havde aftalt den skulle stå. Jeg kan godt anbefale Varebilnu.dk
Alt i orden
Minimalistisk kommunikation; aftaler på plads og overholdt.
Fin flytning med god behandling af ting, kasser i rigtigt god stand leveret i god tid inden.
assistance for offload 12 to truck with householdgoods in Aarhus
5 stars :) :) :) :) :) and 5 smiles for removal company Varebilnu and Mr. Möller. Thank you very much for Your assistance and for Your help.
Brigitta Hueber
Spedition Hueber
Innsbruck Austria
Stig og Varebilnu.dk - altid klar. Fornuftig prisniveau
Stig og Varebilnu.dk har været et godt og positivt bekendskab.
Der findes altid en god løsning eller et godt alternativ.
Kan varmt anbefale at benytte Varebilnu.dk
Fremragende lille flytte firma
Fremragende lille flytte firma. Effektive, professionelle og yderst behagelige at samarbejde med. Fleksible, hensynsfulde og overholder indgåede aftaler. Kan kun på det varmeste anbefales.-
God og præcis flytning
Hurtig og effektiv flytning uden …
Hurtig og effektiv flytning uden problemer. Rare mennesker at være sammen med.
Kan kun anbefales
Bedste service, bedste flytning fra Århus til København. Kan kun anbefales. Alt gik efter planen
God info inden flytningen
God info inden flytningen, så vi ikke var i tvivl om at de var til at regne med. Selve flytningen gik fuldstændig uproblematisk med masser af overskud og godt humør på trods af, at der virkelig blev rykket igennem.
Jeg kan kun varmt anbefale Varebil.nu.
Jeg kan kun varmt anbefale Varebil.nu.
Jeg havde en behagelig flytning og ingen problemer. Trods mange møbler og 1 tungt terrarie, gik hele flytningen fint. Godt humør fra start til slut.
En virkelig behagelig oplevelse
En virkelig behagelig oplevelse. Ingen uheld undervejs, alt klappede som det skulle.
Anbefalelsesværdig
Hurtig ekspedition
god behandling
flinke mennesker
Anbefales
Det var anden gang vi benyttede varebilnu.dk Endnu engang en helt perfekt flytning. Holder alle aftaler, er effektive og flytter med godt humør. Der bliver passet godt på tingene. Kan helt sikkert anbefales.
Alt gik præcist som det skulle
Har aldrig haft problemer når jeg har …
Har aldrig haft problemer når jeg har hyret dem