Total god oplevelse. To gode mænd var hurtige og effektive og ikke mindst yderst venligt. God kommunikation omkring hele flytningen. Jeg kan kun anbefale dem. Tak for en fremragende flytning.... Mehr ansehen
Vi havde en meget positiv oplevelse med Varebil.nu. Vi skulle have vores inventar flyttet fra en lejlighed på 2. til en lejlighed på 5. sal. Til trods for en smal og besværlig opgang + tunge møbler... Mehr ansehen
Kan på det varmeste anbefale varebilnu.dk. Jeg var egentlig i sidste øjeblik og havde en lidt kompliceret kombi-flytning (fra to adresser i Århus til to adresser i Kbh), men alt blev klaret hurtigt, e... Mehr ansehen
Nok den mest reelle flytning vi har været udsat for. Alle aftaler overholdt, fair tilbud, hensynsfuld og skånsom flytning af vort indbo fra Aarhus til København, og nogle fantastisk imødekommende flyt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Din professionelle flyttepartner for både privat og erhverv
sommervej 17, 8210, Århus V, Dänemark
- +45 22809898
- info@ditflyttefirma.dk
- ditflyttefirma.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super oplevelse
Super oplevelse. Skønne flyttefolk der professionelt og ordentligt flyttede vores ting fra hus til 3.sal.
Super god flytteoplevelse ved…
Super god flytteoplevelse ved firma-flyt.
Der har hele vejen igennem været en god kommunikation og Stig kunne stille samme dag, som jeg ringede efter tilbud, for at inspicere og vurdere mængden og pris.
Punktlighed, god håndtering, godt humør, effektivitet og god pris er alle ord og vendinger, som jeg synes passer godt på ditflyttefirma.dk
Jeg ville helt sikkert overveje at bruge ditflyttefirma.dk igen - også privat.
Et perfekt og tillidsfuldt samarbejde…
Et perfekt og tillidsfuldt samarbejde som jeg kun kan varmt anbefale til andre
Professionel og effektiv flytning, aftaler overholdes
Jeg brugte Dit Flyttefirma til en halvstor flytning i sommer og følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Stig Møller selv er superflink og samtidig meget professionel at handle med. Kasser og pakkepapir blev leveret, og kasser hentet igen (vi havde dem i 6 uger, intet problem). Flytteholdet var effektive, møbler og kasser blev behandlet ordentligt og nænsomt. Og så var flytteprisen inkl. forsikring. Alt i alt vil jeg give firmaet og Stig mine allerbedste anbefalinger.
I øvrigt valgte jeg firmaet på anbefaling fra nogle venner, som også havde været ovenud tilfredse.
Desværre måtte mester være efter…
Desværre måtte mester være efter gutterne, da de kom til at tage for lang tid.
God løsning, så tæt på det aftalte.
Ok process
Vi fik en fin service og hjælp i…
Vi fik en fin service og hjælp i forbindelse med vores flytning
Fremragende flytning fra start til…
Fremragende flytning fra start til slut. Hurtigt og effektivt!
Rigtigt god oplevelse
Rigtigt god oplevelse - det overholdt alle aftaler og flyttede alt på tidspunkt og sikkert til nyt hjem
En fremragende flytteoplevelse.
En fremragende flytteoplevelse.
Smilende, venlige, fleksible og hårdt arbejdende flyttemænd, der tog det hele med - indbo, ting fra redskabshus og garage samt udendørs blomsterkrukker.
Flytningen blev udført meget omhyggelig og nænsom. Ikke en eneste skade.
Vi kan i høj grad anbefale Dit flyttefirma.
Meget dygtige og venlige flyttemænd
Meget dygtige og venlige flyttemænd, behagelig flytning af stort flyttelæs med udfordringer til en absolut rimelig pris.
God dialog og kompetent udførelse
God dialog og kompetent udførelse, før - og under selve flytteopgaven.
Dit Flyttefirma APS.
Dit Flyttefirma APS.
Jeg føler at jeg har truffet det helt rigtige valg mht. Flyttefirma, Som jeg iøvrigt er blevet anbefalet af en bekendt.
Aftalen er indgået 09-10-2019
Der er ikke meget jeg skal gøre, ( for ikke at sige ingenting), da min aftale med Stig er), at alt pakkes ned, væggene ryddes, klædeskab og andre skabe, der evt. skal skilles ad under transporten samles igen i mit nye hjem.
Lamper tages ned og jeg skal selvfølgelig selv sørge for, at de bliver sat op og igen kommer til at virke.😍 udpakning af lånte flyttekasser sørger jeg selv for.
Mit lille klavér overlader jeg trygt til flyttemænd og opvask/vaskemaskine flytter også med til mit lille nye hjem.
På denne måde er det jo slet ikke særlig slemt at skifte bopæl, selvom man er en noget “ældre” model.
Jeg ser frem til, at min aftale bliver løst til topkaraktér.
Jeg vil videregive min gode fornemmelse for en god flytning til min omgangskreds. Så nemt kan det være😍
Super service samt professionel…
Super service samt professionel arbejde. Punktlig og omhyggelig samt gode priser.
Kan kun give de bedste anbefalinger til dem/Stig!
Super professionelle og venlige…
Super professionelle og venlige medarbejdere, som var meget omhyggelige i forbindelse med håndtering af sart møblement.
Min flytning var i gode hænder !
Kompetent og hurtig flytning
Kompetent og hurtig flytning. Eneste minus var, at der under flytningen faldt en metalholder ud af den ene af mine reoler. Jeg fandt den heldigvis senere i den gamle lejlighed. Men ellers passede de på mine ting på forsvarlig vis.
Det er ikke de billigste, men man får, hvad man hvad betaler for.
Dygtige
Dygtige, hurtige og meget serviceorienterede
Desværre kan man ikke give syv…
Desværre kan man ikke give syv stjerner. Det var ellers den bedste flytning nogensinde.
Virkelig professionel
Virkelig professionel - omhyggelig med møbler.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.