Diodlagret Sverige Bewertungen 296

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beställde lite dekaler för typ en vecka sen när dem kom så har dem verkligen tryckt ner en dekal så den blir skryklig och knöglig och så även glömt en dekal betalade 501kr för det å då tycker jag att... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra kvalitet på dekalerna och de fäster bra, däremot hade jag beställt en vindrutedekal som de hade pressat ner i en så liten låda som möjligt (vilket jag förstår, tar mindre plats och kostar mindre a... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bra produkter men frakten och kundservicen är väldigt dålig. mejla deras support och fick inget svar där eller på diodlagrets direkt mejl. tillslut hitta jag ett telefon nummer som jag ringde men inte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Aufkleberfirma
  2. Kfz-Ersatzteilgeschäft
  3. E-Commerce-Dienst
  4. Lichtplanung

Vom Unternehmen geschrieben

säljer dekaler och tillbehör till bilar

Kontaktinformationen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fick ej beställning.

Beställde några lampor och ett klistermärke som dem påstod skulle ta 2-4 arbetsdagar att leverera. En och en halv vecka senare fick jag reda på att ordern inte ens var skickad och att det skulle dröja ytterligare en vecka för dem att skicka den.

Även minus poäng för att dem inte svarade mail eller telefon. Man kände sig riktigt lurad.

Avråder starkt ifrån att handla hos dessa och rekommenderar hellre Diodhuset eller även tyvärr Temu och AliExpress.

Ger en enda stjärna bara för att jag fick tillbaka mina pengar efter en hel del om och men. Ej kund här igen.

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vad ni än gör beställ inte härifrån

Vad ni än gör beställ inte härifrån!!! Betalt för grejerna, dom dyker aldrig upp. Mailat utan svar, ringt utan att få svar.. Det bästa ni kan göra är att handla från andra ställen!

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svarar inte på mail eller samtal när…

Svarar inte på mail eller samtal när man försöker nå dom. Dottern beställde den 27e december men beställning saknas fortfarande, skulle komma i förra veckan när man äntligen fick tag i någon men dök ej upp och nu svarar ingen igen. Luras på pengar utan info det är det enda dom är bra på tydligen, skamligt företag handla inte där

27. Dezember 2025

Dåliga varor o service

Först fick jag en ledslinga på 1 m med fjärrkontroll som inte fungerade. Fick en ny som lös-tvättade där den skulle vara med kemisk ren bensin. Dagen efter låg den på golvet. Kontaktade dom på mejl 2 ggr o inte ett ljud! 198kr i rest tunnan🤬🤬🤬

3. Dezember 2025

BLUFF FÖRETAG

Över 4 MÅNADER har gått, fortfarande inte fått svar från kundtjänst om varför mitt paket inte skickats ut, inte fått någon återbetalning heller...

4. Oktober 2025

Antwort von Diodlagret Sverige

Hej Peter, Jag hittar tyvärr ingen order i ditt namn. Hade du kunnat kontakta mig på 072-870 75 50 alternativt ringa supporten på 08-509 075 83 eller live chatten på hemsidan under bemannade tider. Hoppas på att vi kan lösa detta.

Hej igen Peter, lyckas inte få kontakt med dig. Vänligen hör av dig så vi kan hitta en lösning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde grejer och fick dom aldrig

Beställde grejer och fick dom aldrig, kontaktat dom 2 gånger men ingen återkoppling. Har nu bett dom att avbryta ordern men inte fått något svar där heller. Tur man tog det igenom klarna så slipper man ligga ute med pengar.

24. Oktober 2025

Antwort von Diodlagret Sverige

Hej Theo, Ber om ursäkt för att din order blev några dagar försenad. Anledningen var försening ifrån vår leverantör som jag förklarade för dig när vi pratades vid. Tack för din feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig kommunikation och leverans tid

Jag beställde några dekaler den 13 augusti. Efter nån dag skrev jag till support och fråga när det skulle komma fick svar direkt att det skulle komma veckan efter. Veckan efter skrev jag igen då de inte hade kommit och fick svar att den skulle komma måndag veckan efter. Nu är det över en månad sen jag beställde med inget svar när det kommer. Allt annat är bra förutom leverans tiden och kommunikationen

21. September 2025

Beställ aldrig härifrån

Jag beställde 3st lampor den 27e augusti. Efter att inte ha hört något så försökte jag ringa den 5e september blev då klickad och ombedd att skicka sms istället. Skickade ett sms och frågade vart min order va och fick radio tystnad tillbaka.

Väntade då till den 11 september utan svar så försök jag ringa igen. Får du ett sms där det sades att min order skulle komma i början på veckan efter. Den 15de september kom det en bekräftelse på att mitt paket var på väg.

Det är helt oacceptabelt att det ska ta nästan 3 veckor och jagande för att få sin beställning

Ur uselt

27. August 2025

Hej!
Efter att du kontaktat oss återbetalade vi dig 100% utav orderbeloppet och skickade ut din order kostnadsfritt som kompensation för förseningen utav din order.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dekaler

Helt okej dekaler, det tog väldigt länge att få sakerna. Hann få 2 packet ifrån Tyskland innan de kom

8. September 2025

Hej!
Lång leveranstid beror på att du beställt egen designade dekaler och valt portobetalt som fraktsätt vilket är ett väldigt långsamt fraktsätt men billigt. Vi har alternativet för kunder som inte har bråttom att få leveransen. Portobetalt tar i regel 5 arbetsdagar att levereras från att vi skickat.

Välj varubrev i framtiden så kommer ordern levereras markant snabbare.
Tack för ditt omdöme!

Ingen leverans, ingen återbetalning

Jag beställde en st dekal! Min första påminnelse skickade jag den 13 juni. Trots upprepade frågor från mig ang min beställning och svar från Diodlagret att den är på väg har jag fortfarande varken fått dekalen eller pengarna åter.

13. August 2025

Hej

Vi beklagar att din första försändelse inte kom fram som planerat. Vi ser att adressen i beställningen saknade lägenhetsnummer, vilket kan ha gjort att leveransen inte nådde fram. Eftersom du valt fraktsättet "porto betalt" är det tyvärr inte spårbart, vilket gör det svårare att lokalisera paketet när det väl lämnat oss.

Efter att du kontaktade oss har vi skickat ut ett nytt paket till dig, och vi hoppas att det nu når fram utan problem.

Tack för din förståelse och tålamod.

Vänliga hälsningar,
Martin
Diodlagret.se

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kommer aldrig mer beställa härifrån…

Kommer aldrig mer beställa härifrån finns inte en chans i universum att jag beställer från dom igen! Kommer ALDRIG mer beställa här ifrån se upp alla andra beställ någon annanstans istället!

11. Juli 2025

Hej!
Vi ber om ursäkt för att din order blev 2 dagar försenad. Vi krediterade dig för din order som kompensation då du önskade det.
Tack för ditt omdöme!

Dålig kundservice

Kundservicen är inte till någon vidare hjälp alls, beställt för 3 veckor sedan och inget paket eller uppdatering dem bara stänger ner chatten, enda jag har fått är att det skulle skickats 9 juni, en vecka sedan

17. Juni 2025

Antwort von Diodlagret Sverige

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning hos oss i ditt namn eller på den information vi har fått. Det är möjligt att din order gäller ett annat företag med liknande namn.

Om du tror att det ändå gäller oss får du gärna skicka ditt ordernummer och kontaktuppgifter till 072 870 75 50, så hjälper vi dig att kontrollera det direkt.

Vänliga hälsningar,
Martin
Diodlagret.se

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Grejerna var bra men paketeringen

Grejerna var bra och det som jag beställde. Men att få dom i ett omärkt kuvert från en privatperson utan någon följesedel eller något kändes bara oseriöst. Men grejerna var bra.

27. Mai 2025

Beställde varor 25'e april. Inga varor ännu

Beställde varor 25'e april. Betalade ordern, fick ordebekräftelsen.
Sedan är det helt tyst.

Inget paket, ingen information eller status. Ingen svar på mail från supporten.

Här blir det aldrig att beställt något igen.

15. Mai 2025

Hej

Vi beklagar verkligen att du inte fått någon information om din order. Produkten du beställt har dessvärre blivit försenad från leverantören, och vi missade tyvärr att meddela dig om detta i tid – det är vårt misstag och vi tar fullt ansvar för det.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr