Dinoslegeland Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god oplevelse. Stort legeland, med masser af aktiviteter for børnene. Gode siddefaciliteter for de voksne. Stedet fremstår meget rent, selv toiletterne. Fine priser på mad osv, i forhold ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg så at lederen i dino land i ishøj lavede min mad lige efter hun havde pillet næse uden at have vasket hænder eller brugt hansker. mAden var også mega kold og uden nogen smag. Der var ikke noget sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg kan ikke klage over selve jeres legeland i Ishøj, ej heller ikke jeres mad. Men det trækker så meget ned at jeres toiletter er så klamme og beskidte, selv når man henvender sig til jeres persona... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dinos Legeland, Ishøj kan meget. Børnene elsker det, de er underholdt i timevis og man må medbringe mad. Men hold da op, hvor er der møgbeskidt. Det kan gå an i legeområderne, men cafe-området, og is... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Manager Ishøj skræmte min børn. Hun var sur 😳

Forfærdelig behandling
Jeg plejer går til dinoslegland tit men efter i dag så tvivler jeg på jeg gider tager min børn der.
Mig og mine 2 børn var på vej ud og men børnen skulle lige have en is til bilen
Men en som jeg fandt ud af er åbenbare manager stopper mig rigtig irrerteret og siger jeg skal have strømper på
Jeg siger jeg er på vej ud med mine børn og har lige taget den af fordi den blev våde og leger alligevel ikke længere
Så gentager hun igen uden at lytte hvad jeg sagde at jeg skal købe strømper
Jeg siger nej jeg køber ikke strømper for jeg går lige om lidt og det er mens at mine børn venter på deres is men jeg får ikke lov til at betale og hun bliver ved med at sige jeg skal ud nu og hun var rigtig sur .
Det er virkelig ikke i orden den opførsel og slet ikke foren mine børn som blev bange af den måde hun var på . Jeg blev nød til at gentage mig 2 gang igen og sige vi går nu for hun stopper og ikke genere mine børn . Så står hun der og kigger og jeg blev meget stresset over situationen og glemt min trøj for jeg skulle bare ud og mine børn ikke opleve en og en gang den opførsel .
Jeg synes det er slet ikke i orden
Folk kommer for at hygge sige med sine børn men hun ødelagt alle oplevelsen for mine børn .
Hun kunne jo bare sige det med respekt og Sille og roligt
Kommer ikke tilbage til dinolegeland igen

17. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes godt om legelandet det var…

Jeg syntes godt om legelandet det var stort og godt vores børn hyggede sig. Men maden var ikke særligt godt , halv fordærvet kød som smagte mærkeligt. Og intet smag havde. Pomfritterne var slatne og var ikke smagt til. Jeg fik ondt i maven efter en time vi havde spist jeres oksekød burgere. I Ishøj. Få styr på jeres fødevare og nogle der ved hvad de laver 🤢😡😡

20. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem lang ventetid på ens mad pga de…

Ekstrem lang ventetid på ens mad pga de er underbemandet af h…… til.
3 ungarbejdere til at passe alt på en påskefredag. Kan vide om de overhovedet får pause på sådan en dag???
Derudover forlanger de penge for sugerør til slushice… for grisk kan man da være?

18. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har to gange holdt fødselsdag for…

Jeg har to gange holdt fødselsdag for mine børn i Dinos Legeland i Fredericia. Begge gange har været super gode oplevelser. Til den ene fødselsdag bestilte vi mad - pommes frites, nuggets og juice. Maden var god og der var rigeligt. Der var pænt rent og personalet var søde. Kan klart anbefale en fødselsdag i Dinos Legeland.

5. April 2025

Ud over alle forventninger🎉

Ud over alle forventninger bliver man mødt af et fantastisk sødt personale.

Der var mange ting der gjorde besøget super godt og selv om køkkenet ikke var åbnet var det ingen problem at bestille og få maden hurtigt!

Tak til personalet for at gøre både min og min datters oplevelse rigtig god.

Sted: Dinos Ishøj

27. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beskidt og mange ting er i stykker

Jeg har nu været flere gange her med min 2 årlig datter og min søsters dreng på 3 og hver gang vi kommer så er der simpelhen så beskidt og støvet alle steder. Jeg har aldrig set det sted at være rent. I jeres kaffe har der aldrig været en medarbejder som har tørret en eneste bord efter andre som har spist der. Sidst var vi hos jeg det bar 23.02.25 og der var ting som har ikke virket de sidste halve år. En el dino virker ikke. En el bil som jeg skulle skubbe fordi den kørt så langsomt at andre har overhalet. Jeg har nævnt det til personalet men de har ikke gjort noget. Vi har heller ikke fået tilbud en ekstra mønt til en ny el bil. Andre stedet er ting ødelagt og det ligger skum fra madrasser alle steder. Kommer I nogensinde oppe og tjekker hvordan ting ser det oppe ud?Fordi som skrevet tidligt rengøring har ikke været der og kigget i laaaangtid.
Jeg har forsøgt at skrive anmeldelse på deres side men de vil ikke slår den op

23. Februar 2025

Meget overraskende

Ishøj Dinoslegeland Tak for en virkelig god oplevelse og lækker cheeseburger i har vi blev glædelig overrasket, normalt er det jo sådan lidt kedeligt mad sådan nogle steder, personalet gjorde os virkelig noget for det var hyggeligt og en oplevelse man har lyst til at prøve igen.

4. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dinos legeland Ørestaden

Dinos legeland Ørestaden.

2 voksne og 2 børn. 3 og 5 år.

Meget positivt overrasket over legelandet, stort, fine ting og meget renere end Ishøj. Vi var meget tilfredse, MEN. 2 gange på 2,5 timer kom der skolebørn med deres lærer, som overtog hele legelandet, larmene og meget vilde. Fyldte det hele. Helt til grin, min søn og mig var ved at blive smidt væk fra fodboldbanen. Det er en ommer. Vi betalte dyre domme for at lege der og så overtager skolerne legelandet. Håbløst.

10. Januar 2025

Fun day activity

Huge indoor playground with a ton of dinosaurs
Is it expensive? Yes
Can your kid play for a whole day? Yes
The food is not very good, but you can bring your own and eat in the cafeteria area. The small kids zone is great for the tiny ones.

9. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dinos legeland er absolut ikke det…

Dinos legeland er absolut ikke det bedste legeland i verden, men til prisen er det absolut mere end godkendt. Hvis man undgår de værste prisfælder (som fx maden derinde), så er det forholdsvist billigt sammenlignet med fx Leos Legeland. Prisen for årskort er dog til grin, men alt i alt en god legeoplevelse.

21. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan simpelthen ikke forstå

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan 450 kr i entré for 2 børn og én voksen, kan retfærdiggøre, at der ydermere kræves småbeløb for eksempelvis radiobiler. Det er dybt anstrengende. Det er et generelt problem i Ørestaden, at man konstant skal betale, for at opholde sig der, og det er seriøst til grin, at man i By og Havn har kunne frasælge de byggegrunde til kapitalfonde, hvis hovedformål er profit . Lidt ligesom Dinos Dinero land.

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dinos legeland er tydeligvis stedet man…

Dinos legeland er tydeligvis stedet man går hen for at få sygdom med hjem.. I reklamere via YouTubere, at det er et fantastisk sted at være med far og barn der har feber 🙄 Virkelig dårlig reklame
SanneVilleFamily laver for jer.

9. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt man skal stå i kø for at få lov…

Dårligt man skal stå i kø for at få lov til at spille bordtennis i har to borde
Men kun et sæt bat samt Boldt.
Man kommer jo næsten op og skændes. Når man spørger om man ikke kan komme til
Men for så at vide at der ikke ingen begrænsning er for udlån af bat

20. Oktober 2024

Min mail til dem

Min mail til dem

Hej jeg var igår og besøge jeres legeland med min mand og mine 3 børn.
Jeres rutsje baner brænder folks tøj i stykker og giver brandsår. Min mand og jeg har begge brandsår på albuerne og min søn har på begge sine knoer. Mine bukser blev ødelagt på en rutsjebane og et brandsår på balen. Tænker i skal finde en løsning på det. Et tæppe folk kan sidde på evt så man ikke brænder sig.
Mvh Chele

Deres svar på mailen

Hej Chele,

Jeg beklager meget den oplevelse, du har haft i legelandet.
Må jeg spørge om det var én specifik rutsjebane eller forskellige?

Med venlig hilsen

Bare ikke i orden at man skal komme til skade.

4. August 2024

Perfekt til børnefødselsdage

Vi har lige fejret min datters 5 års fødselsdag i Dinos legeland i Ishøj, og det var en kæmpe succes! Dejligt sted med mange forskellige legemuligheder for børnene, utroligt sødt og venligt personale; en særlig tak til Jakob, som tog sig godt af os og tjekkede jævnligt, om vi havde brug for noget. Tak for en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen :-)!!

24. Juli 2024

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr