Reparerede DEFEKT bil for 6000 kr
Enten er denne mand kæmpe svindler eller bare virkelig virkelig dårlig til sit arbejde. Ja jeg beklager, for du virkede sgu så venlig (nu forstår jeg hvorfor).
Vi afleverede en bil med en motor, der lød mildest talt mærkelig - han hælder olie på, skifter filter og ringer efterfølgende til mig og fortæller at den nu kører igen, men at jeg absolut ikke må fortsætte videre uden ny bæreare samt nye bremser både for og bag. Jeg er glad for at bilen tilsyneladende kører igen og giver ham lov til at skifte reservedelene… da vi kommer igen har han sat sin kone til at udlevere bilen til os (nok fordi han godt vidste at det ville blive en pinlig affære). Vi når lige at køre på motorvejen (2-3 km) og så er lyden af defekt motor der igen.. Det går op for mig at du velvidende har repareret en defekt bil for 6000 kr og i hvert fald ikke efterprøvet dit eget arbejde.
Jeg kan se du svarer igen på nogle af dine anmeldelser og forsøger at redde værdighed. Jeg er virkelig spændt på om du tør at give din søforklaring offentligt her. Mest af alt er jeg dog spændt på om du selv foreslår at give os pengene tilbage for sådan en omgang mekaniker-scam eller om du skal tvinges :)
Skal nok give jeg alle en opdatering når jeg ved hvordan sagen ender