Din-Server.dk ApS Bewertungen 134

TrustScore 4 von 5

3.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med din-server.dk. De svarer hurtigt, og deres support er super sød og hjælpsom. Hvis man har spørgsmål eller problemer, bliver man hjulpet med det samme, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har haft en Valheim-server hos din-server.dk i over et år nu, og servicen er kun blevet bedre med tiden. Har lige kæmpet lidt opdatering af serveren, som ellers har kørt fint det meste af tiden. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tror aldring jeg har fået hurtige support, og dette på et problem som slet ikke var relateret til Din-server.dk men derimod et problem der ligger hos spiludvikler af ASKA. Med den service og komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig forfærdelig oplevelse. Deres servere er både langsomme, og lever ikke op til deres krav. TILFØJELSE: De har nu svaret som kommentar herinde på Trustpilot. Men dette er ikke godt nok... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Cloud-Speicher-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Ved Din-Server finder du Danmarks bedste serverhosting og DDoS beskyttelse.. Alle vores servere er hostes i Danmark ...

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

134 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde en forventning til da jeg…

Jeg havde en forventning til da jeg valgte at være kunde hos dem, at supporten var lige så god som hos idhosting, den anden hosting udbyder, hvor jeg er kunde. Men nej deres support er sku en by i rusland. Der gået f... flere timer og stadig regere de ikke på at få ændre omvendt dns for de ip jeg beder ændret, den anden hosting udbyder har sku forlængst regere og ændre på de server jeg har hos dem, skal det tage flere dage at regere på anmodning, synes jeg sku i så skal tag og gøre det muligt at man kan ændre så noget selv for sit kontrolpanel. :-(

23. März 2024

Hej Mateo,

Først og fremmest vil jeg udtrykke min beklagelse over, at behandlingen af din sag ikke levede op til dine forventninger med hensyn til hastighed. Det er vigtigt for os at understrege, at din ticket blev besvaret og de nødvendige justeringer vedrørende dine PTR records blev foretaget samme dag, som din anmodning blev modtaget. Det er værd at nævne, at oprettelsen af flere tickets ikke nødvendigvis fremskynder processen. Vores mål er altid at håndtere og løse tickets så effektivt som muligt, og selvom vi oftest løser sager hurtigere, kan det i visse tilfælde tage op til 24 timer.

Som tidligere meddelt, er vi også opmærksomme på ønsket om at give alle kunder mulighed for selvstændigt at administrere deres PTR records. For de fleste af vores kunder er dette allerede en mulighed, men på grund af specifikke tekniske udfordringer for en begrænset gruppe kunder, arbejder vi på at finde en løsning, så denne mulighed bliver universel.

Til trods for din oplevelse med denne specifikke sag, håber jeg inderligt, at du fortsat vil finde værdi i din VPS-service hos os.

Med venlig hilsen,
Benjamin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornuftig pris super go service med…

Fornuftig pris super go service med hjælp til opsætning alt i alt super godt tilfreds

2. Januar 2024

Hej Nicolai

Tak for den fine anmeldelse. Jeg håber du forsat er glad for din server.

Med venlig hilsen Benjamin

Fantastisk service hjælpsomhed & pris

Fantastisk service og hjælpsomhed da vi købte vores server ved jer vi kan kun anbefale jer på det varmeste vi har fået meget mere end man kan forvente af hjælp til den pris som det vi giver for at have en server her og det er med det nyeste af hardiske og ram + cpu og jeg vil tro det er top 3 og det billigste man kan finde og så selvfødgelig en 1 plads i kundeservice som man kun ville kunne forvente ved at have en server hvor det er dyrest.
Så konklusionen er 1 plads i pris og support.
5 ud af 5 mulige stjerner herfra.

27. Oktober 2023

Hej Claus

Tak for de fine ord som vi sætter meget pris på :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Manglede ny host til fivem server

Manglede ny host til fivem server, søgte en dansk host som man kan skrive med og der er forståelige! Derfor valgte vi din-server.dk.

Oprettelsen var hurtig og nem, da vi efter ca 7 timer spurgte om hvornår den var klar. Fik vi svar på de var igang med opsætning ( ca. kl 22.30 ) halv time efter kørte den👍🏻

20. September 2023

Hej Kenneth
Tusind tak for feedback, sætter vi stor pris på :)

Man kan finde beder

Jeg køber en VPS
Jeg kan ikke komme ind på den. Den siger den ikke kan oprette forbindelse. Jeg laver en ticket og har stadig ikke fået svar der er nu gået over 24 timer

12. August 2023

Hej Marcus

Jeg er kede af du ikke har fået en vps der virker med det samme og at du ikke har fået hjælp til og få det løst.

Du er velkommen til og smide en mail til mig på morten @ din-server.dk hvis du får lyst til og få en prøve vps :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Din-Server til en attraktiv pris!

Din-Server er det rette valg til en attraktiv pris, samt deres kundeservice er helt i top. Kunne ikke forstille mig at vælge et andet sted!

29. Juli 2023

Hej Marki

Tak for de fine ord, det sætter vi pris på :)

Super service

Takker for en super service, til trods for vi ikke kunne få det til at virke. Tak til Rune/Smølf for en ekstraordinær service, det er mere end man kan forvente.

Har kun rosende ord til overs.

29. Juni 2023

Antwort von Din-Server.dk ApS

Hej Peter. Vi er så glade for dit feedback, sætter vi pris på, Håber vi ser dig en anden god gang. ;-)

Hej Jonas.

Supporter

Fed service

alt hjælp er der bare når man har brug for det det er bare det beste sted at have en server

19. Februar 2023

Hej Michael.

Supporter

Konge host

Når du først har købt en server tager det ikke lang tid før den er oppe. Og hvis man mangler hjælp og skriver til dem får man hurtig svar.
Rune han er rigtig god til og hjælpe.

26. Januar 2023

Hej Andreas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega godt service og når man skal bruge…

Mega godt service og når man skal bruge hjælp går der ikke længe inden man har svar på sin ticket og serverne køre uden problemer

21. Januar 2023

Hej Maria.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

dårlig support

15. Januar 2023

Hej Daniel

Som jeg skrev til dig i går var vi ved og kigge på den og vil skrive når vi havde fundet fejlen og det har vi så i dag men så har du valgt og opsige den inden vi kunne skrive til dig.

Du er velkommen til og skrive en mail til os og så finder vi ud af noget :)

Hilsen Morten
Din-Server

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig service og ikke korrekt leveret service

Der er ikke meget ved at leje en server i DK, for at skulle lade forbindelsen køre over Holland og som minimum have en ping til serveren på 40ms, hvilket man ikke informeret om når man køber produktet.
Man truer med at hvis man ikke vælger DDoS beskyttelse, som åbenbart kører over Holland, så lukker man bare forbindelsen til serveren, hvis man mener at der er et angreb.

Ekstrem dårlig kundeservice og ikke særlig løsningsorienteret.
Reverse DNS? - Ja det skriver de at de har, men virker det? Nej..

2. Januar 2023

Hejsa

Du fik af vide hvis du ikke skulle have ddos beskyttelse på så skulle du have ny ip og det er sådan vores net er bygget op og du ville ikke have ny ip og så kan vi jo ikke gøre mere når du ikke vil skifte ip.

Hvis du har læst Brugsbetingelse igennem som du har sagt ja til da du har købt din vps så står det der nu også at vores Vores DDoS beskyttelser routes igennem Holland og hvad der sker hvis man ikke har tilkøbt ddos beskyttelse og der kommer et angreb mod en.

Kan ikke se der har været en ticket om Reverse DNS så er det jo ikke nemt og hjælpe dig :)

Hilsen Morten
Din-Server

Hej

Du bestilte en Arma 3 server og opsige det samme dag som du bestilte den Uden at lave en ticket så er det ikke nemt at hjælpe dig

Vi beklager mange gange vi ikke levede op til forventningerne og det betyder meget du har brugt tid til og skrive end anmeldelse...

Mvh jack Bundgaard

flyttede fra nitrado

flyttede fra nitrado, til din-server.
1. det kørte overhovedet ikke
2. dlc og mods havde start problemer
3. pladsmangel til mods
blev dette løst... ? JA DET TROR JEG NOK...
fik kæmpe hjælp over discord. sammen sad vi med løsninger og fik hele tiden respons. server er meget mere stabil, og hurtigere end nitrado. ved godt det koster lidt penge. men der er også forskel på at køre skoda, end mercedes. ja folkens kvalitet koster penge, og ja belastende med tickets. før hjælp på discord. men tænker det er statistikker.... DKMadmax fantastisk.. 5 stjerner selvom hård opstart

18. August 2022

Hej Morten

Tak for de 5 stjerner og den gode anmeldelse.

Med venlig hilsen Benjamin

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det dårligste support jeg nogensinde har været ude for

jeg skrev til jer den 7/1/22 kl 12:21 I support at jeg godt vil have opdateret min CPU til en Realtime CPU og fik at vide at det kunne sagtens lade sig gøre Han skulle bare lige lukke hele server ned og så skrev jeg til ham at Det måtte han gerne gøre så hurtigt som muligt også fik jeg besked tilbage at han havde prøvet at rette lidt på min server og så skrev jeg til ham igen at jeg godt kunne tænke mig at få opdateret min CPU og så skete der ikke mere Jeg har prøvet at ringe til jer et par gange men for bare at vide at i har skrevet til ham der sidder med min supportsag og så sker der ikke mere og har prøvet at ringe til jer her til morgen og har fået at vide i 40 minutter at jeg er nummer 1 i køen

8. Januar 2022

Hej

Vi har vært inde og se på din server flere gange i går.

ang vente i telefon skal jeg være den første til og beklage men du kan altid lave en ticket om vi vil ringe dig op så vil du modtage et opkald hurtigst muligt....

kan se du har opsagt din server med det samme så kan vi ikke gøre mere her fra...

DU kan altid sende en mail på jack@din-server.dk så vil jeg undersøge sagen for dig

Med Venlig Hilsen/ Kind Regards

Jack Bundgaard

Din-Server.dk
jack@din-server.dk

Fint firma

Det startede med dårlig support men blev Ok igen

26. Dezember 2021

Hej

Din support sag er blevet svaret og man kan betale med betalings kort...

Du er velkommen til og sende en mail på Jack@din-server.dk i besked emne felt skriver du Trustpilot så skal jeg undersøge din sag

Mvh Jack

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunde-support dårligt / Vps'erne Dårligt.

Jeg synes deres kunde support er dårligt på deres supportsager på hjemmesiden. Fordi de fortæller mig at de har aktiv support på deres sager 24/7. Men jeg følere sku det er ned af bakke hele tiden. Fik et svar, men så har jeg heller ikke fået et svar igen. Glad for det ikke er min main hosting. For ellers havde jeg sku godt nok fået grå hår på hovedet. >:( Deres VPS'er siger også Datakrypting og for ikke svar hvorfor eller mulighed på noget hjælp? >:(

8. November 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr