Digitaliseringsstyrelsen Bewertungen 230

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en klaphat organisation under det danske styre. Første pris i dumhed på VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gøre at man introducere et system som nærmest en borger adgang til at administrer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

d.d. Nu virker de digitale postløsninger ikke igen, igen. Måske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at få bare E boks til at kører optimalt inden de finder på nye finurlige postløsninger. Man... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? Længe skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg får ikke engang nogen godkendelse n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time på at forsøge at overføre et beløb via Netbank. Først problemer med at logge på Netbanken med MitId, så problemer med... Mehr ansehen

1. Agentur für Soziale Medien
  2. Pressedienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.

1.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

OMMER!!!!

Det er selvfølgelig fint at man vil sikre borgerne så meget som muligt på internettet,
og når man så vælger at skifte fra en ting til en anden så burde man måske netop i overgangsperioden gøre tingene lidt nemmere for borgerne.
feks burde man gøre det muligt at kunne henvende sig i sin banks afdeling for at kunne få udleveret en aktiveringskode til mitid istedet for at det kun kan ske på borgerservice. og specielt når man vælger bankerne som det første at lukke helt ned for at kunne bruge nemid. det ville 1 aflaste de alledere belastede borgerservicer på kommunerne og det ville også betyde man ikke skal være tvunget til at vente 1 måned for at kunne få en aktiveringskode for at kunne tilgå sin bank.
hvis man som jeg betaler sin husleje manuelt så giver det jo ligesom et problem når man ikke kan tilgå sin netbank d 1 fordi jeg har fået en ny telefon og ikke er ejer af et gyldigt pas og først kan få tid på borgerservice i min kommune om 1 måned.
og da jeg jo tydeligvis ikke er alene om at stå med det problem så forstår jeg ikke hvorfor digitalstyrrelsen ikke kommer op med en alternativ løsning så folk som står i samme situation som jeg kan få løst proiblemet og ikke mindst få mulighed for at få betalt vores regninger til tiden.
det er jo ikke os borgere der har valgt at skifte fra nemid til mitid. alternativt så burde digitalstyrelsen gå ind og kompencere borgerne for de rykkere man rissikerer at få fordi man bliver nægtet adgang til sin netbank og derfor ikke kan nå at betale sin(e) regninger til tiden

17. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter næsten 2 ugers bøvl med…

Efter næsten 2 ugers bøvl med nets-nemid support, indgav jeg i går en mundtlig klage til digitaliseringsstyrelsen…
Her til formiddag blev jeg ringet op af digitaliseringsstyrelsen…
Super service, forstående Konsulent, som hjalp mig videre.
Nu kører det hele igen…
Tusind tak til DS.
Mads Lund - Danline Innovation A/S

13. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MitID er det værste uigennemskuelige…

MitID er det værste uigennemskuelige møg der nogensinde er sat igang, der er fuldstændig umuligt at bruge, der er ingen sammenhæng i noget som helst, at få fat en aktiveringskode online skal man lede efter i en uendelighed, og skulle man ved et tilfælde få fat i det rigtige sted, finder man det ikke igen for man har søgt over alt og har fuldstændig mistet overblikket. Skrot det elendige ubrugelige skidt.

Frank Schmidt

8. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter et par dage med låst MitId konto…

Efter et par dage med låst MitId konto er det endelig lykkedes for mig at få tid til at nå forbi borgerservice. Her opdager jeg at man kun kan henvende sig når man har booket et aftale. Fair nok. Der er så bare lige det at den næste ledige tid er om 36 dage. Har forsøgt at få låst konto op via MitId telefonservice, men blev her oplyst om at det skulle foregå via Borgerservice. Havde man så bare haft muligheden for at anvende dit NemID i mellemtiden havde jeg nok kunne leve med dette, men det kan åbenbart ikke anvendes længere til min bank. Er ikke imponeret.

6. Juli 2022

Katastrofe og meget farligt

Man skal virkelig lede længe efter et så lidt brugervenlig system som MitID
Træt at alt skal være digitalt og at digts.dk stopper alt muligt l… op i røveren på danskerne. Håber en dag der sker noget meget alvorligt, så man finder ud af, hvor afhængig vi er blevet at deres system.
Det er en farlig vej vi er på vej ned af

4. Juli 2022

Skrammel MitID

Aldrig har jeg haft en dårligere app i mine hænder.
Det er besværligt, latterligt og spild af alles tid. Hold nu kæft noget tis. Tænk at mine skatte penge går til sådan noget afføring.
Gad vide om det skal være så besværligt at få MitId, blot for at nogle har et job og er bange for at de ellers bliver arbejdsløse.

26. Juni 2022

Et skrækeksempel

Digitaliseringstyrelsen er ganske simpelt et skrækeksempel på hvor galt det kan gå i det offentlige Danmark! Smittesporingsappen... Processen med at flytte borgerne fra NEMID til MITID... Og nu et tredjedagsnedbrud... Makværk!

24. Juni 2022

Virkelig dårlig erstatning på NEMID

Simplehent så besværgerligt at få det til at virke på appen, når man skal have adgang til sin bank, registrere den ikke ens anmodning. OG så skal man vente som nr. 31 i kø for at få hjælp til aktiveringskode.

14. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen under al kritik at man laver…

Simpelthen under al kritik at man laver noget der er fuldstændigt umuligt for ældre medborgere. At man så også giver forkerte oplysninger. Der er der så også på de sedler man får udleveret. Bl.a. står der at supporten er døgnåbent men når man ringer til det i weekenden får man beskeden at du har ringet udenfor åbningstiden!

12. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr