Endnu en klaphat organisation under det danske styre. Første pris i dumhed på VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gøre at man introducere et system som nærmest en borger adgang til at administrer... Mehr ansehen
d.d. Nu virker de digitale postløsninger ikke igen, igen. Måske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at få bare E boks til at kører optimalt inden de finder på nye finurlige postløsninger. Man... Mehr ansehen
Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? Længe skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg får ikke engang nogen godkendelse n... Mehr ansehen
Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time på at forsøge at overføre et beløb via Netbank. Først problemer med at logge på Netbanken med MitId, så problemer med... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kontrol er ikke sikkerhed
Kontrol er ikke sikkerhed! I er en politik styrelse og derfor vare tager i ikke borgens interesse men kun diktatures!
Hvordan kan man ellers misbruge så mange af folkets penge på at lave verdens dårligste og mindst sikre produkt, når der allerede er flere produkter på marked og ville koste en brøkdel at give en hver borger afgang til disse, hvis det handlet om sikkerhed!
MitID !! Tyranni.
MitID !!
Jeg har for få måneder siden købt en ny iPad til over 5.000 kr., idet jeg ikke længere kunne bruge mobilepay på mine tre gamle iPads og min telefon. Nu viser det sig jeg ikke en gang kan få MitID på den nye iPad. Jeg finder det ganske uacceptabelt og nærmest tyranni når det tillades at behandle borgene på denne måde.
Før jul skrev jeg til styrelsen og forelagde mit problem, men hvad er efterfølgende sket, har jeg fået svar? Nej.
BESVÆRLIGT !!
Værre hø!
Er langt fra imponeret. Besværlig at få indstalleret, bøvlet at bruge. Det sgu en ommer
Penge i brand og nul talent
Jeg gider ikke engang Google hvor meget, det har kostet at udvikle MitID — klonen af NemID, som bare er dårligere og mindre sikker.
I gider heller ikke forklare mig, hvorfor jeg skal skifte til det.
Mit brugernavn er nu mit kodeord og mit kodeord er nu tvunget til at være en seks-cifret PIN. Knivskarp strategi af sikkerhedsoraklerne i Retarditaliseringsstyrelsen.
Et af mine nytårsforsætter er at holde op med at bande, så jeg kan desvære ikke skrive mere. Kys og kram fra Onkel Drabslysten.
Hvorfor skal vidnet have MitID?
Min 82-årlige mor var knoklet op til Borgerservice for at få hjælp til at oprette MitID. Det kunne hun imidlertid kun få, hvis hun kunne møde op med et vidne, SOM ALLEREDE HAVDE MITID, til at bekræfte hendes identitet, til trods for, hun havde alskens legitimation med. Jeg har ikke MitID endnu, da min telefon er for gammel, så jeg kan ikke gå med hende. Hvad er det for noget utidigt pres og kontrol? Lever vi stadig i et frit land?
I har ikke godt styr på det
I har ikke godt styr på det, MitID udrulning er noget BS. Find dog kompetente personer lav tests!!!!!! MitID virker ikke
Hilsen tidligere IT konsulent
nu har jeg 3 gange bestilt fået…
nu har jeg 3 gange bestilt fået…
nu har jeg 3 gange bestilt fået nøgleviser som spærre adgang til konto . det er forkastelig det her . det er det mest grotesk måttet bestille en ny og bede mitid om at lukke op og de spørgsmål til identitet er totalt hen i hegnet for og at folk skal bruge pas istedet for kørekort. det er det mest uduelig system der er oprettet i behold nemid. det her er dyrt og virker ikke
Skifter ikke til MitID
ER nu blevet opfordret til at skifte til MitID fra Digitaliseringsstyrelsen, men med så mange tilbagemeldinger siger jeg nej tak.
L0rtet virker åbenbart ikke.
Elendig app
Bæhul app, virker ikke når man skal aktivere den. Kan ikke logge på Nordea før jeres puha virker, skod i numsen
Virker absolut ikke
Virker absolut ikke. Og desuden bruger de mysterie shoppers uden at betale for dem der arbejder for dem.
En af de nye største skuffelser i dansk sikkerhed.
I stedet for at skrive de negative…
I stedet for at skrive de negative kommentarer på trustpilot, hvor digitalstyrelse alligevel ikke svare, kan jeg kun opfordre til at man sender det til
mitid.erst.dk
bare udskift . med et @
Det er deres inbox, har lige hængt i telefonen det meste af en time, fordi min mobil webbank app kun giver en javascript side og blev af deres "support" bedt om at skrive direkte til de "tekniske" folk
Ps. mitid synes det er en fantastisk ide at man manuelt skal åbne sin mitid app, når man tilgår webbanken, det gør nemlig det hele meget mere sikkert, må sige at når jeg ser mitid produktet og prøver funktionaliteten, så frygter jeg virkelig for sikkerheden
NU truer Digitaliseringsstyrelsen med…
NU truer Digitaliseringsstyrelsen med at man skal give kopi af chip i pas hvis ikke man vil udlukkes fra sin bank. Hvorfor skal vi ikke også afgive en DNA prøve til regimet som mere og mere ligner overvågning som i Kina. Regimet bliver stadig værre.....
Digitaliseringsstyrelsen er regimets nye ridefoged.
Låst ude af min egen bank.
Jeg mistede min telefon for lidt siden og dermed mit simkort. Dette skete mens jeg er i Norge på udveksling og jeg har nu været låst ude af min bank i to uger... Der er INGEN måde at få adgang til SIN EGEN BANK igen hvis man mister det. Jeg prøvede at ændre telefon nummeret hos mitID men skulle i den forbindelse svare på de mest sindssyge spørgsmål om hvor jeg boede for 7 år siden og hvor min far blev født. Det er altså ikke viden jeg lige sidder med ved hånden og jeg har flyttet ekstremt meget de sidste mange år og har ikke oplyst det hver gang. Det er for sindssygt at det er den eneste måde at komme ind på. Skræmmende. NemID virkede så fint, hvorfor skal alt være digitalt?
Nej tak til mitid
Når man laver en app der er så elendig dårlig også tvinger folk til at bruge den.. jamen det er flot.. nej tak også skal I bare lige sørge for at ordne alle de problemer I lige har skabt..
Hvad var der galt med nem-id
Hvad var der galt med nem-id? hvorfor skal man tvinges til at bruge noget som ikke virker optimalt?! Når man skal godkende noget tager det virkelig lang tid for mitid processen er gennemført.... Man tænker der er sket en fejl og opdaterer.... og så afbryder den alt og spærrer appen...... spild af tid.. meget frustrerende!
Det er da godt nok en gang hundelort
Det er da godt nok en gang hundelort. Virker overhovedet ikke. Hvem f..... kan lave sådan noget.
MitID virker fortrinlig
MitID virker fortrinlig. Har ikke haft noget bøvl med det siden installation for en måned siden.
Eneste mangel er at der ikke popper besked op som hos NemID.
Og nej, jeg er ikke ansat hos Digst.
Helt igennem vanvittigt dårligt
Helt igennem vanvittigt dårligt, det virker jo ikke, på min bank kan jeg ikke få lov til at komme videre end til at taste mit personnr. og så "denne funktion er ikke tilgængelig .. bla bla bla" hverken banken eller jeres support kan hjælpe. men ta gebyr det kan alle. helt igennem en forfærdelig dårlig situation. og glem det.. jeg har forsøgt på alle tænkelige browsere, iphone, ipad, macbook, pc og android tlf. der virker for andre.... men sgu ikke mig.
En gang bras med det mitid
En gang bras med det mitid. Jeg er ligesom mange andre træt af bruge så meget tid på noget, som jeg ikke kan få til, at fungere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.