Stichting Dierenlot incasseert naar ik heb vernomen jaarlijks ca 3 miljoen euro. Hiervan geven ze minimaal 1 miljoen uit aan reclames. Tel hierbij op de vette salarissen van directie, onderhoud en aan... Mehr ansehen
De reclame vind ik afschuwelijk. Geschooi van de bovenste plank. Gaat het om dieren of gaat het om de hobby van vrijwilligers. Oh ja, de directie verdient natuurlijk ook een fantastisch salaris. Advie... Mehr ansehen
Teveel dure reclame, gaat irriteren! Waarom moet de top zoveel verdienen. En…laat ook eens zien als een dier opgeknapt is, bv bij Teun de verwaarloosde hond. Natuurlijk moet reclame om geld binnen t... Mehr ansehen
Ik vind de reclame heel triest en wel omdat er onwaarheden en onduidelijkheden worden gepresenteerd. Er wordt gezegd dat er geen geld is, wanneer je echter de jaarrekening bestudeert leert dit dat er... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Teveel geld naar directie en reclames.
Teveel geld naar directie en reclames.
136.000 Euro gaat er per jaar naar een bestuurder (2x) voor een 32-urige werkweek. (Beloningsbeleid 2024, dat van 2025 is nog steeds niet gepubliceerd op dit moment).
Dit betekent dat er alleen al om het bestuur te betalen, 272.000 mensen een Euro moeten doneren.
Als je dan die irritante stroom aan nietszeggende, want al jaren dezelfde inhoud, reclames op al die zenders moet betalen, dan blijft er weinig over voor het doel.
Het lijkt mij hier dus vooral om zelfverrijking te gaan.
Ik doe niet mee. WNF lijkt mij een veel betere besteding.
Stichting Dierenlot is niet landelijk!
Goede intenties. Al denk ik dat het geld van de commerciële TV reclames beter ten goede kan komen aan de dieren… zo komt er misschien ook een minder vertekent beeld over deze stichting. Let op Nederlanders; Stichting Dierenlot is voor dieren alleen actief in Utrecht en omstreken. Er worden wel landelijke acties gehouden en donaties gevraagd maar die komen ten goede aan een deel van de Randstad. Hier rijden er nergens Dierenlot ambulances! Wilt u goed zijn voor dieren in uw directe omgeving? Controleer dan eerst welke organisatie een dier steunt, redt en opvangt in uw eigen woonplaats. Voordat u een andere provincie spekt!
DOODSE STILTE
Naar aanleiding van verzoek om donatie verhoging via een telefoonische benadering, heb ik gevraagd via email om te kijken of dit een legitiem verzoek was.
Zelfs na twee keer mailen geen enkele reactie!!
Heb mijn donatie dus meteen gestopt.
Donateurs zijn geen automatische geldmachines, maar mensen die om dieren geven.
Behandel de donateurs dus ook correct.
Heel onprofessioneel en zelfs onbeschoft om niet te reageren op emails.
De bedoeling is goed, maar de uitvoering?????
Ik onderschrijf de doelstelling van Stg. Dierenlot volkomen. En € 1,85 per maand is ook nog te overzien. Echter wat gebeurd er met mijn €1,85 per maand. Als jullie goede gebruikte busjes zouden gebruiken ipv nieuwe zou er veel meer geld voor de dieren overblijven. En als het dierennieuws per mail naar de leden verstuurd zou worden ipv de bladen te laten drukken en bezorgen zou er weer een boel geld overblijven. En dan de dagelijkse sterreclames die duizenden euro's per dag kosten helpen mij niet te overtuigen dat AL mijn gelds ten bate komt van de dieren die het zo verdienen. Zo zie ik alleen maar nieuwe auto's rijden (zelfs vanaf de milieustraat aan toe). En wat eerder geschreven is, de salarissen van de ceo's van de goede doelen organisaties (niet alleen jullie overigens) zijn buitensporig hoog dus wat ik zie is een verdienmodel voor een aantal mensen over de rug van de dieren die het nodig hebben. Jammer voor al die goed bedoelende vrijwilligers die zich voor jullie inzetten. Zij en de dieren verdienen beter en transparanter inzicht.
Ik heb dit verhaal ook op hun pagina van facebook geplaatst maar het moet eerst door de censuurcommissie voordat het geplaatst wordt. Ik vrees dat dit niet gaat gebeuren maar de tijd zal het leren.
Dierenmishandeling
In Nederland en verder de wereld in lijden dieren een vreselijk bestaan dan zou je zeggen dat deze dierenorganisaties een helpende hand zijn maar niets is minder waar katten leven op straat treurig wachtende op hun dood en dan willen ze dat je geld doneert DOE DAN WAT red deze kwetsbare dieren!
En dan op tv laten zien de "zgn"
goedwillendheid
Kwetsbare zwerfkatjes die op straat leven tot ze niet meer kunnen sterk vermagerd, UITGEPUT, niet meer op hun pootjes kunnen staan komen bij een adoptiemoeder terecht aan het eind van hun Latijn waar ze naar enkele wkn sterven is dat liefde, is dat liefde?!
Als je hier belt naar die (zgn) dierenambulance dan doen ze NIETS werkelijk NIETS .
Ik probeerde ze tebereiken maar dat kan…
Ik probeerde ze tebereiken maar dat kan alleen voor donaties, niet voor een dier in nood…
Ik vind het echt heel erg dat het deze…
Ik vind het echt heel erg dat het deze dieren allemaal overkomt maar toch Doneer ik niks en weet je waarom niet?
De directeur van DierenLot verdient bijna 100000 euro per jaar ik ga dit niet faciliteren ik vind dat een schande deze directeur moet zelf maar wat inleveren van zijn of haar salaris dan hoeven al die zielige spotjes niet op tv te worden uitgezonden dat kost ook veel geld
Daarom zal ik nooit geld geven aan dit soort acties dat geldt ook voor Stichting AAP trouwens al dat soort instellingen
Dus al die directeuren van dit soort spotjes geef lekker zelf wat van je salaris dan hoeven mensen niet constant lastig gevallen te worden
De andere kant van DierenLot
Als vrijwilliger ben ik werkzaam bij een dierenopvang centrum. Als ik al deze negatieve reviews lees, zou ik ze graag bij ons uit willen nodigen wat er met het gedoneerde geld gebeurt is. Want dankzij DierenLot rijdt er een ambulance om dieren op te halen ( dood of levend). En nog heel veel meer wordt er gedaan dankzij de donaties van hen. Dat er iets mis kan gaan bij een organisatie is menselijk. Maar om bijvoorbeeld je gift te laten afhangen van een antwoord wat je van een meewerkende dierenarts hebt gekregen. Als zulke dingen per mail gaan is de kans groot dat het van een medewerker komt. Dus daar zou ik me niet door laten leiden.
Reclames die een goed doel nastreven worden anders gefactureerd als bijvoorbeeld een unie lever. Dat ze je de keel uit kunnen gaan hangen kan ik ook begrijpen. Maar op het gebied van geld zou u meer research mogen doen voor dat u losgaat.
Nogmaals ik zal niet ontkennen dat er dingen mis kunnen gaan. Maar het doel wat DierenLot voor ogen heeft mag u zeker niet vergeten..,
Want we leven nu in juni 2025. En straks beginnen de zomervakanties weer. En dan begint het leed van nog veel meer dieren. Ze worden gedumpt achtergelaten etc. En baasje komt ze nooit meer halen.
En dan gaan al die mensen in opvangcentra weer aan het werk. Met ook donaties vanuit de DierenLot organisatie.
Tot slot wil ik u laten weten dat ik géen medewerker ben bij DierenLot. Ik ben een vrijwilliger die dankbaar is dat DierenLot bestaat want dan had er bij ons wellicht niet gelijk een ambulance kunnen rijden. En nog veel meer
Ik vraag me af wat er nu werkelijk naar…
Ik vraag me af wat er nu werkelijk naar de dieren gaat.dikke salarissen en tv reclames betaal ik niet voor.
En mijn laaste ervaring was zo verschrikkelijk, ik ben gestopt met doneren
Peperdure reclames wekken irritaties op
Die reclames en spots op televisie hangen me de keel uit. Ik vraag me af waarom een stichting als Dierenlot zo veel geld uitgeeft aan reclamespots, en vervolgens de burgers om giften durft te vragen. Alle diergerelateerde stichtingen krijgen van mij geen rode cent meer. Bekijk het salaris van de leiding van Dierenlot maar eens. Je schrikt je te pleuris.
Broodfokker krijgt geld van stichting
Zonde dat de stichting nu ook geld geeft aan mensen die slecht zijn voor dieren, bijv de mevrouw uit Duizel de broodfokker , die een verbod heeft en nu geld krijgt van de stichting om een asiel over te nemen….hoe in godsnaam kun je dit doen mensen die dieren mishandelen en niet goed verzorgen!? Dierenlot
Droomcheques (???) uitdelen.
Droomcheques (???) uitdelen.
In werkelijkheid zijn het LENINGEN aan mensen/organisaties die WEL goede intenties hebben en die je daarmee opzadelt met een enorme schuld aan Dierenlot.
Te schandalig voor woorden dat DIERENLOT op deze manier donaties inzet: het is een verdienmodel van giften geworden! In werkelijkheid verdwijnen giften in de diepe zakken van bestuurders: in 2023 bijna 2 ton euro’s voor 2 bestuurders, opgebracht door dierenliefhebbers!
Voor mij meer dan genoeg redenen om dier.nu geen enkele euro te doneren!
Meer kosten dan goed doen
Meer kosten dan goed doen
Deze ‘Stichting zonder winstoogmerk’ maakt zoveel reclame op radio en tv, dat het onwaarschijnlijk is dat de inkomsten naar het doel gaan.
De directiesalarissen zijn ook dusdanig, dat hier volop aanleiding is voor CBF om een onderzoek in te stellen.
Het geld lijkt op diverse manieren weggeleid te worden naar externe bedrijfjes die hier heel veel beter van worden.
Garagebedrijven die auto’s leveren en onderhoud plegen klagen ook over Dierenlot.
Denk daarom goed na of u uw geld hier wel aan wilt doneren.
waarom allemaal grote en dure auto's en…
waarom allemaal grote en dure auto's en ik geld overmaken. jullie zijn voor mij geen kloppende organisatie waar ik geld in stop.
Ik irriteer me mateloos aan ellenlange…
Ik irriteer me mateloos aan ellenlange tv reclames dagelijks een paar keer per dag. Wat dit wel niet moet kosten. Men zegt dat ze afspraken hebben en op “resttijd” zitten maar dan nog. Ze krijgen van mij geen cent. Dat ze het gedoneerde geld maar gebruiken waarvoor het nodig is.
Verschrikkelijk dat dit nog bestaat
Verschrikkelijk dat dit nog bestaat
Ooit een keer ( om precies te zijn 1 dag) voor gewerkt
Je moest mensen ( en met name oudere mensen met een hart voor dieren ) ronselen om na hun verstuurde smsje van die slecht reclame op tv , gaan oplichten met nep praat zodat ze maandelijks zouden doneren
Er zat een shiftlaeder mee te luisteren of je het wel goed deed
Ik kots elke keer als ik die reclame zie
Wat een slecht verhaal
Zelf verrijking
Ik heb helemaal genoeg van de filmpjes…
Ik heb helemaal genoeg van de filmpjes die zijn vlgs mij ook nog best duur en dat geld komt niet tengoede aan de dieren. Bovendien heb ik gelezen dat beide bestuurders in 2023 bijna ieder een ton verdienden, goede doelen hebben lange strijkstokken, blijkt maar weer.
Discutabele organisatie
jaarmaximum € 145.444 inclusief vergoedingen en pensioen. De vergoeding aan de bestuurders over 2023 bedraagt € 98.340 per persoon. Hoe wordt dat bekostigd ?
Een ree-tje in nood is voer voor een…
Een ree-tje in nood is voer voor een wolf en moet niet geholpen worden, bemoei je niet met de natuur.
Ik steun deze stichting nooit omdat ze donateurs proberen te winnen door medelijden te wekken met hun achterlijke spotjes.
Wordt doodziek van die rot reclame die…
Wordt doodziek van die rot reclame die 3x per uur langs komt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.