Terugbetaling waarborg na inlevering mobilhome liet serieus op zich wachten. Om een mobilhome te lenen en om hun service te krijgen moet alles stipt betaald worden. Bij inlevering moet je op tijd zijn... Mehr ansehen
We hebben een gebruikte camper bij Dicar gekocht en onze Nederlands gekentekende camper ingeruild. Bij de aankoop zijn er diverse extra’s aangebracht. Alles tot grote tevredenheid, zowel de verkoop a... Mehr ansehen
Tot aan de afhaling van de nieuwe camper zijn ze allemaal heel vriendelijk en behulpzaam! Daar zeker geen klachten over. Maar de diensten naverkoop trekken op niets. Communicatie laat de wensen over,... Mehr ansehen
Wij Hebben Bij Dicar een zo goed als nieuwe Camper Gekocht voor een hele scherpe prijs ! En er wat extra Accessoires op hebben laten plaatsen die we bijna tegen inkoop prijs erbij kregen ! Top Bedrijf... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Een absolute ramp
Een absolute ramp. Alles gaat goed tot je alles betaald hebt. Dit geval gaat over de verhuur van een camper voor 10 dagen. Vanaf de moment dat alles betaald is (huurprijs en waarborg) begint de miserie. Bij afhaling wordt vlug een rondleiding gegeven in de camper en zegt men als er vragen zijn contacteer ons gerust. Onderweg begon een lampje te branden dus ik contacteer ze met de simpele vraag wat is dit? Moet ik een garagist contacteren zeggen ze nogal bruut want ik zit bij dienst herstellingen??? Uiteindelijk bleek dit de ad blue te zijn terwijl ze mij iets anders wijsmaken( herstellingen zullen goed gedaan worden). Kom ik de camper exact 10 dagen later afzetten zelfde tijdstip als ophalen, 3 uur telaat 50€ per u. Na 3 weken nog geen waarborg terug gekregen noch antwoord op mijn mail of telefoon. Ik vraag me af of ze in het hoofdbureau in Geel weten welke praktijken zich afspelen in de Wetterse afdeling? Heel onvriendelijk en duidelijk ongeïnteresseerd. Mij zien ze hier NOOIT meer terug.
Mobilhoom nog onder garantie en toch de…
Mobilhoom nog onder garantie en toch de factuur mogen betalen....garantie nu voorbij en mij zien ze er nooit meer.
Nu alle stickers VAN DC nog verwijderen
We zijn op vakantie en hebben niks…
We zijn op vakantie en hebben niks leefbatterij. Enkel elektriciteit via kabel. We hebben zonnepanelen maar blijkbaar bij zonnig weer en 40 graden doet dat niets. Campervan in november afgehaald. Eerste verlof.
Eerste testreis gedaan en alles zeer…
Eerste testreis gedaan en alles zeer goed meegevallen. Geen enkel probleem gehad
Proficiat Dicar.
Vandaag bij dicar wetteren geweest voor…
Vandaag bij dicar wetteren geweest voor uitleg en eventueel een offerte . We werden doorverwezen naar een jongeman die met weinig enthousiasme en interesse naar verkoop toe ons te woord stond.We vonden dit zeer onprofessioneel en tijdverspilliend.Jammer .
Vriendelijk geholpen aan de balie
Vriendelijk geholpen aan de balie
Nu kunnen we gerust op vakantie vertrekken :-)
Bezint eer ge aan Dicar begint.
We kunnen niet spreken van slechte service. Er is sprake van GEEN service.
En excuses hebben ze nog geen enkele keer gemaakt. Waardeloos bedrijf.
Heb even twee exact dezelfde ervaringen als ik zelf heb uit de review van een ander genomen.
Het maken van een excuus of het toegeven van fouten doen ze nooit.
Ook ik zou zeggen ga alstublieft naar een kleinere dealer. Dicar neemt alleen je geld en heeft daarna geen enkele tijd voor je.
Zelf bij aantoonbare fouten geven ze niet thuis en liegen en bedriegen alles bij elkaar wat ze kunnen. Ook als heb je het zwart op wit op papier hier doen ze ook echt niets mee.
Nogmaals wil je alleen waarschuwen want ieder woord wat je spendeert aan een bedrijf als dicar is er 1 teveel.
Ga eerder naar een kleinere verdeler dan naar DICAR.
Wanneer je een wagen koopt die op de parking staat weet je natuurlijk onmiddellijk wat je in handen hebt, als dit een occasie is kunnen kleine details zich voordoen. Dan nog is het de Dicar na service die woord moet houden en dit moet oplossen, waar ik ook niet al te beste verhalen over heb vernomen. Echter bestel NOOIT een nieuwe wagen bij Dicar. 6 weken aflevertermijn voor een voertuig dat in stock was, worden plots 5 maanden aangezien het voertuig toch niet in stock bleek zijn. Dit wisten we pas na zelf verschillende malen gebeld te hebben. Aangezien we de wagen asap nodig hadden gingen we akkoord met een andere wagen. Wel nog eens €2000,00 opleggen. Bij aflevering bleek de wagen een 2024 model te zijn terwijl we betaald hadden voor een 2025 model. Deze wagen tijdelijk mogen gebruiken tot nogmaals een ander wagen zou geleverd worden, hun voorstel het showroommodel. Echter nog maar eens €1000,00 opleggen. Bij aflevering van deze wagen werd er niet de moeite gedaan om het hefdak correct te vergrendelen, tableau vooraan kwam los na enkele km's rijden en rijden op navigatie was concentreren aangezien de bluetooth connectie geen geluid doorgaf naar de wagen. Bij aankomst thuis bleek dat de leefbatterij ook niet werkte. Heel dit spelletje is ondertussen 4 maand bezig, ik vraag mij af wanneer er eindelijk een einde aan komt en ik een auto heb die 100% in orde is.
Zoals steeds tevreden van de service…
Zoals steeds tevreden van de service voor onze Benimar 463. 👍
Ik was op 16 juni bij Dicar in…
Ik was op 16 juni bij Dicar in Wetteren: warm en zéér vriendelijk onthaal door beide dames!
Top!
Een fijne en degelijke ervaring
Verbindende communicatie, open mind, helderheid, behulpzaam en vriendelijk. Het zijn enkele van de woorden die bij me opkomen wanneer ik bij Dicar Wetteren langsga.
En daarbovenop gaan ze de extra mile wanneer dat nodig is.
Dank aan de fijne mensen aan het onthaal en de helpdesk en evenzeer voor zij die achter de schermen werken want zij verdienen evenzeer een pluim.
Zijn deze week op afspraak langsgeweest…
Zijn deze week op afspraak langsgeweest om 2 hoekdelen aan de achterzijde te vervangen om reden van 2 scheurtjes.
Zijn opnieuw prima geholpen, en het werk is in korte tijd prima uitgevoerd onder garantie.
Prima service op alle vlak.
Camper gekocht bij Dicar.
Camper gekocht bij Dicar.
Normaal konden wij de camper pas op 18 juni ophalen.Maar Arno heeft er voor gezorgd dat het 12 dagen vlugger kon.Daar zijn we hem enorm dankbaar voor.
Een klein minpuntje , afspraak maken online loopt niet perfect .
Groetjes Mia,Ronald,Dion,Wim-Jan , Kris en Christel
Bezint eer ge aan Dicar begint.
We kunnen niet spreken van slechte service. Er is sprake van GEEN service.
Wachten al sinds eind februari op onze splinter nieuwe camper. We worden op geen enkele wijze uit eigen beweging op de hoogte gehouden over de voortgang van levering. En excuses hebben ze nog geen enkele keer gemaakt. Waardeloos bedrijf.
Een gloednieuwe camper met helaas schade toen we hem ophaalde en nu 7 maanden later nog steeds niet gemaakt!
Op 02/09/2024 onze nieuwe camper opgehaald bij Dicar in Geel. Helaas zat er schade op een strip rechtsachter maar dat zou zo snel mogelijk gemaakt worden, de lijst zou besteld worden. Verschillende keren telefonisch contact opgenomen, zou besteld zijn maar tekorte geleverd en zouden ons op de hoogte houden, helaas telkens zelf contact op moeten nemen. Maar nu ruim half jaar later nog niet gemaakt! En er niks meer over gehoord! De lekkage is wel gemaakt gelukkig! Maar de schade aan de achterkant nog steeds niet!!!!!!!! Dus zou Dicar niet aanbevelen aan niemand, gelukkig is mond tot mond reclame de beste die je kunt hebben. Maar hoop dat de lijst binnen een maand vanaf heden gemaakt word want anders post ik dit ook op Google! Dit poste ik op hun enquete over de service op 10/03/2025 op 12/03 en 14/03 een mail van hen dat ze 1 onderdeel binnen hadden en op nog een onderdeel zaten te wachten en me op de hoogte zouden houden! Sindsdien niks meer van hen gehoord! Het is een schade die hun gereden hebben toen we onze gloednieuwe camper op gingen halen helaas met schade 🤬
En vandaag krijg ik een mail het onderdeel is opeens binnen SUPER.
Nu nog een afspraak maken want ze hadden een weekafspraak gepland!
Van woensdag tot woensdag maar denk dat het dan ook van maandag tot vrijdag kan en we de camper niet in het weekend kwijt zijn!
VERKOOP MOBILHOME
Correcte en snelle afhandeling verkoop. Mobilhome Was in goede staat, geen gepingel over prijs etc. Na overeenkomst werd het bedrag overgemaakt dat vooraf vooropgesteld was. Heeft niet meer dan een uur in beslag genomen. Uistekende en vlotte samenwerking met Sandra.
Vriendelijk onthaal
Vriendelijk onthaal
Perfecte service
Dicar Geel Top!
Bedankt Dicar Geel om de mankementjes zo snel op te lossen.
Binnen de afgesproken tijd mooie…
Binnen de afgesproken tijd mooie stangen geplaatst in de garage.
Vriendelijke en bekwame dame bij de receptie en lekker bakkie koffie.
Dank voor de service en het meedenken.

Antwort von Dicar
Nooit meer
Heb de indruk dat goede reviews , door dicar geplaatst zijn .
Bij ons allerlei pietluttigheden , die ongemakken bezorgt . Bij aflevering uit toonzaal model , niets nagekeken . Onderdelen beschadigd , niet gemonteerd en ontbrekend .
Zelfs geen korting op toonzaal model .
Mss onze eigen schuld als beginnende campers . Maar voor ons nooit meer dicar .
Hadden 468 gevraagd daar deze F2F is , ipv 463 L - salon minder ruimte . Niet meer beschikbaar bij ophalen stonden er terug 2 in de toonzaal . Zelfde bouwjaar . Was duidelijk dat de toonzaal leeg moest .

Antwort von Dicar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.