DEX Rozen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als schoolleider bestelde ik 150 dieprode rozen als bedankje voor de ouders van onze school. De bestelling werd keurig op tijd en netjes afgeleverd. De rozen zagen er prachtig uit en werden door de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij bestellen aan het einde van elk schooljaar voor onze diploma uitreiking prachtige rozen bij Dex. Wij zijn ontzettend tevreden en de rozen zijn altijd prachtig! Bedankt Dex!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Mehr ansehen

1. Blumengeschäft
  2. Blumenlieferung
  3. Blumenmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.

Hervorragend

97 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heel goed bedrijf!

Heel goed bedrijf!
Ze reageerde meteen s,avonds laat nog en de volgende dag werdt t bezorgd

11. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Geen dank Wilma. We hebben zelf ook altijd een hekel aan als er laat op vragen wordt gereageerd, dus dat proberen we ten alle tijden te voorkomen, we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt, en bedankt voor je mooie review.

Super mooie rozen.

Om te beginnen hebben ze prachtige rozen en niet duur. In overleg leveren de rozen hoe je maar wil. Ze zijn goed bereikbaar en je krijgt snel een antwoord op je vragen.

28. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Heel erg bedankt voor je review Marianne. Daar doen we ons best voor en we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt

Mooie website

Mooie website, telefonisch vriendelijk te woord gestaan.
Meedenkend, prachtige bos van 80 rozen met vaas besteld, deze werden gebruiksklaar bij onze tante bezorgd.
Via WhatsApp op de hoogte gehouden vd bezorgtijd.

27. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Heel blij mee Claudia, super bedankt, en het was een leuke verrassing voor haar 😀

Rozen

Besteld one line en stond keurig klaar

22. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Heel erg bedankt voor je review Theo, en veel plezier met de rozen

Goede kwaliteit rozen

Goede kwaliteit rozen, bezorging keurig briefje achtergelaten omdat ik niet thuis was en ook nog gebeld om te melden dat ze bij de buren afgeleverd waren.

13. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Goed om te horen Rob, dank je wel.

Prachtige rozen

Mooie rozen, vers en prima bezorging

20. März 2025

Antwort von DEX Rozen

We zijn erg blij dat je tevreden bent, daar doen we het voor, dank je wel

Weer prachtige rozen

Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex.
Erg fijn om zo mensen blij te maken met mooie rozen tegen een goede prijs.

17. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige rozen die na een week nog…

Geweldige rozen die na een week nog steeds prachtig bloeien! Wanneer ik ze in de supermarkt koop hangen ze na 2 dagen al. Bij Dexx zijn ze geweldig!

17. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Voor deze keer zie ik het door de vingers dat je ze ook wel eens in de supermarkt haalt, maar nooit meer doen he. Heel erg bedankt voor je mooie review

Super service

Ik had 2x 100,rozen en hebben ruim een week gestaan. Ze waren prachtig

9. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Goed om te horen Angelique. Deze aanbieding was niet de sterkste roos uit ons sortiment, maar daar was de prijs dan ook naar. Blij om te horen dat je tevreden bent, graag tot ziens

Top communicatie

Top communicatie, kon het zelfde avond nog ophalen.

6. März 2025

Antwort von DEX Rozen

Bedankt Jef, als we de bloemen al binnen hebben is dezelfde dag ophalen geen probleem

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel geregeld via de ap en een…

Super snel geregeld via de ap en een super snelle bezorging.

6. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von DEX Rozen

Bedankt Esther. Op het moment van je bestelling reden we toch al in Amsterdam, en we hebben de navigatie linea recta naar Wierjngerwerf gestuurd 😀

Super vriendelijk en persoonlijk

Heel erg vriendelijk en persoonlijk geholpen, zelfs iets buiten de zone waarin bezorgd wordt geleverd! Prachtige rozen en een zeer aantrekkelijke prijs.

28. Februar 2025

Antwort von DEX Rozen

Enorm bedankt voor je review Niels, en voor ons is het ook altijd een feestje om de verbazende blik te zien van degenen die verrast wordt met zo'n megabos. We hopen dat ze er lang plezier van heeft. Groeten Dex

Super Service!

Vriendelijk, snel en meedenkend!
Prima Service, hij kwam persoonlijk en op tijd brengen 👊🏾🙌🏾

Vrouwlief was meer dan 😀
Super en bedankt 🙏🏾

20. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von DEX Rozen

Hartelijk dank voor je positieve review Kirupa. We proberen elke klant tevreden te houden, en we hebben het graag gedaan. Graag tot een volgende bestelling.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr