De Vries Wonen Bewertungen 71

TrustScore 2 von 5

2.1

Elektrisch bureau besteld en uiteraard betaald. Niks meer van hen gehoord buiten een mail waar ik een vraag kon stellen, maar tot nu toe geen teken van leven meer gekregen. Ik geef het nog een wee... Mehr ansehen

Week na bestelling niks gekregen. Na eindeloos mailen en uiteindelijk dreigen met juridische stappen kreeg ik ineens om 23u ‘s avonds antwoord dat het verstuurd ging worden. Uiteindelijk alles gekrege... Mehr ansehen

Zou graag de bestelde goederen ontvangen die op 11 september zijn besteld.Er stond levertijd 1-5 werkdagen deze zijn reeds verstreken. Lees erg slechte verhalen over dit bedrijf over oplichting. U kun... Mehr ansehen

Wij willen degenen die een minder goede/slechte waardering hebben geschreven niet tekort doen, maar wij hebben en goede ervaring. Het enige minpunt werd door DPD veroorzaakt. Levering op verkeerd huis... Mehr ansehen

2.1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Uiteindelijk toch geleverd.

Een week geleden een bureau besteld en betaald, daarna niks meer gehoord en de belofte dat er binnen 24 uur een track & trace gestuurd zou worden zijn ze ook niet nagekomen. Mailen helpt ook niet komt ook geen reactie op!! Na dreigen kwam er wel reactie en is het bureau wel geleverd.

19. Juli 2024

Beste Chris,

Uw bestelling is onderweg. Als u geen mail kunt vinden met een Track & Trace probeer dan in de spam te kijken.

Een bestelling geplaatst maar nooit…

Een bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Ook geen reacties meer op mijn mail. Niet bestellen hier!!!

5. Juli 2024

Beste Kim,

Uw bestelling is geannuleerd en u ontvangt uw geld automatisch terug op uw rekening.

Onze excuses voor het ongemak!

Waarschijnlijk oplichters

Ik wilde hier iets kopen, maar checkte het KVK nummer en dit komt niet overeen met De Vries Wonen. Er is daadwerkelijk een winkel in Nederland die zo heet, maat de site devrieswonen.nl is hoogstwaarschijnlijk NEP. Niets kopen dus!

17. Juli 2024

Antwort von De Vries Wonen

Beste Jasmine, MWE Projects is een onderneming die hoort bij De Vries Wonen. Wij hebben als handelsnaam De Vries Wonen en die kunt u opzoeken met onze KVK nummer die aangegeven staat op de website. Het is niet netjes om ons zomaar als oplichters te beschuldigen als u geen ervaring of contact met ons heeft gehad. Deze review heeft namelijke grote impact terwijl dit niet waar is. Wij verzoeken u vriendelijk om uw review te verwijderen.

Beter laat dan nooit

Spullen hier besteld na 1 week nog steeds geen track en trace geen update over mijn bestelling. Bedrijf is alleen via email bereikbaar. Reactie 2 weken later ontvangen dat ze druk waren met de sale maar ik moet wel zeggen dat ik mijn bestelling in goede orde heb ontvangen

4. Juli 2024

Antwort von De Vries Wonen

Beste Donny, onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Uw bestelling is verzonden en u heeft een mail ontvangen met de status van de levering. Wij hebben met de sale iets teveel hooi op ons vork genomen. Als u ooit weer eens wilt bestellen bij ons, laat het ons dan weten zodat wij u een leuke korting kunnen geven!

Pas op met deze website

Pas op met deze website. Kvk komt niet overeen met hun naam. Trustpilot link op hun site werkt ook niet.

5. Juli 2024

Antwort von De Vries Wonen

De Vries Wonen is toegevoegd als handelsnaam op onze KVK.

Reactietijd kan veel beter

sneller reageren en informeren over levering na bestelling. Tussen de bestelling van 19/6 en informatie op 26/6 met betrekking tot leveren is er teveel tijd overgegaan. Meer dan de aangegeven 5 dagen. En nergens een telefoonnummer terug te vinden om naar te bellen, enkel een mailadres.

1. Juli 2024