Ik heb een fixerende brace voor een klapvoet besteld. Er is maar een maat. Het product kwam uit Zweden. Duurde meer tijd dan gezegd . Maar het vervelendste is dat deze Brace totaal niet geschikt is... Mehr ansehen
Na de keuze van de producten, afreken proces zeer snel tracking gegevens ontvangen. Levering vlot,?netjes verpakt en het product is exact als op de site is weergegeven.
Betreft: Antislipspikes (stalen tanden) Vlot en correct geleverd. Binnen de beloofde termijn. Wel uit Zweden terwijl wij, misschien omdat we niet zo digitaal onderlegd zijn, dachten met een Nederlan... Mehr ansehen
De kwaliteit valt heel erg tegen, het is goedkope rommel. Verwacht je niet bij een Scandinavische winkel, eerder bij een Chinese webshop. Plastic vijltje, waar de lijmklodders opzitten. Een slap nage... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Maatvoering pantoffels veel te klein
Ik heb pantoffels besteld in de maatvoering 46/47, Mijn normale maat is 44/45. Echter de pantoffels zijn nog te klein. De binnenmaat van de schoen is 26 cm.
Het zou een stap voorwaarts zijn om deze waarde op de website te vermelden. dat voorkomt een hoop heen en weer versturen.
Let wel de kwaliteit van de pantoffel ziet er goed uit. Ik heb geprobeerd deze passend te lopen voor mijn voetenmaat. Dat is niet gelukt en daardoor kan ik deze ook niet retour sturen. Toch geeft het een domper op de deal.
Super blij mee .
Zit perfect om de been heen ,goede…
Zit perfect om de been heen ,goede steun aan
Wacht nu 14 dagen op mijn bestelling
Wacht nu 14 dagen op mijn bestelling. Komt blijkbaar uit Zweden. Antwoord krijg je ook niet. Zijn meerdere sites die bij deze partij horen. Beter niets kopen.
Slechte service
Slechte service, ik stelde een vraag en kreeg een heel dom antwoordt terug . Als of ze niet geinteresseerd zijn in je.
Voldoende keus, producten voldoen aan de verwachting
Afhandeling van de bestelling ging volgens het boekje.
Producten voldoen aan de verwachting.
Hele fijne/mooie zwemschoentjes.
Hele fijne zwemschoentjes, iets steviger door het zooltje!
Goede steunzolen gekocht hier
Goede steunzolen gekocht hier. Werkt erg goed tegen mijn platvoeten.
Snelle levering!
Na ruim twee weken nog steeds niks…
Na ruim twee weken nog steeds niks ontvangen. Reactie: sturen nieuw, maar omdat nu niet leverbaar gaat dat minimaal twee weken duren voordat zij het weer hebben. Tel daarbij weer de belachelijk lange verzendtermijn vanuit Scandinavië ( ze zitten niet in Nederland) en we zijn weer ruim een maand verder.
Goed product en goede bezorging.De…
Goed product en goede bezorging.De producten komen uit Scandinavië van het merk scandifoot dus het duurde wat langer voor mijn brievenbus pakje bezorgd werd.
Zit goed!!!
Ziet er professioneel uit en geeft…
Ziet er professioneel uit en geeft feedback.
Ik kreeg verkeerde producten waarbij ik…
Ik kreeg verkeerde producten waarbij ik alle bewijsstukken per mail met bijgaande brief verstuurde. Met verzoek mijn geld terug en retourlabel voor terugzending.
Ik kreeg een standaardbrief terug, met geen antwoord op mijn mail alsdat het niet gelezen was. Ik voel me bestolen. Telefonisch is men niet bereikbaar. Heb besloten niets meer bij de voetenshop te kopen. Vind hen onbetrouwbaar
Prima kwaliteit!
Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Siliconen inlegzooltjes besteld.
Siliconen inlegzooltjes besteld.
Moesten in de schoen geplakt, maar waren heel klein.
Gingen natuurlijk los, waardeloos.
Terugsturen mocht op eigen kosten naar….Zweden
Geen reactie meer van de Voetenshop.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Door pronatie inlegzolen geen problemen meer bij het lopen. Zeer tevreden
Ik heb de sport kousen besteld snel…
Ik heb de sport kousen besteld snel binnen geven goed steun
Helaas voor mij wegens neuropathie en diabetes 2 niet hele dagen draagbaar een kennis heeft een paar van me getest ze loopt een hele dag staat lang voor haar is het perfect
Betere omschrijving maatvoering
Betere omschrijving maatvoering. Mijn bestelde zooltjes zijn erg krap.
wat belooft is aan kwalitijd is ook…
wat belooft is aan kwalitijd is ook gelevert.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.