Devliert Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Zwaar teleurstellend bedrijf

Onze ervaring met De Vliert is helaas allesbehalve positief geweest.

Kort na het plaatsen van onze bestelling kwamen wij erachter dat er door een menselijke rekenfout te veel tegels waren besteld. Deze wijziging hebben wij al binnen enkele dagen doorgegeven. Vervolgens duurde het weken voordat het teveel betaalde bedrag werd teruggestort. In die periode heb ik meerdere keren zelf moeten bellen om achter mijn eigen teveel betaalde geld aan te gaan. Pas nadat ik had aangegeven verdere stappen te zullen ondernemen, werd de creditering verwerkt.

Daar bleef het helaas niet bij. Ik ben vervolgens meerdere keren door verschillende medewerkers gebeld met steeds dezelfde vragen over de wijziging van onze bestelling. Iedere keer moest ik opnieuw uitleggen waarom het aantal vierkante meters was aangepast. Het is erg frustrerend dat intern kennelijk niet goed wordt gecommuniceerd en de klant steeds opnieuw hetzelfde verhaal moet vertellen.

De levering stond al maanden gepland op 30 juni. De dag vóór levering heb ik nog telefonisch bevestigd gekregen dat de bestelling tussen 16.00 en 18.00 uur geleverd zou worden. Op de dag zelf werd ik opnieuw gebeld met vragen over de bestelling. Er werd beloofd dat ik die middag teruggebeld zou worden, maar dat is nooit gebeurd. Uiteindelijk is de levering zonder enig bericht niet doorgegaan.

Toen de bestelling uiteindelijk wel werd geleverd, verliep ook dat allesbehalve zoals je mag verwachten. Wij hebben €85 aan bezorgkosten betaald, maar de bestelling kon niet bij onze woning worden afgeleverd omdat er werd geleverd met een vrachtwagen van 23 meter lang, die de draai naar ons plein niet kon maken. Dat is een keuze van het bedrijf en geen probleem dat door ons is veroorzaakt.

Als gevolg daarvan moesten wij zelf een pompwagen regelen en de zware pallets meerdere straten verder vervoeren naar onze woning. De chauffeur was vriendelijk, dacht met ons mee en gaf aan dat de pallets prima met een pompwagen vervoerd konden worden. Hij raadde ons zelfs aan om dit op die manier te doen. Ook gaf hij aan dat dit probleem vaker voorkomt en dat hij hierover al vaker klachten heeft ontvangen.

Tijdens het verplaatsen bleek echter dat de pallet door de constructie aan de onderzijde niet goed in het midden kon worden opgepakt, omdat daar twee houten balken zaten. Hierdoor moest de pompwagen iets uit het midden worden geplaatst, waardoor de pallet tijdens het verplaatsen uit balans raakte en omviel. Als gevolg hiervan zijn meerdere tegels beschadigd geraakt en zijn verschillende opsluitbanden gebroken. Deze situatie was volledig voorkomen als de bestelling direct op de juiste locatie had kunnen worden afgeleverd.

Wat deze ervaring voor ons zo teleurstellend maakt, is niet dat er een fout is gemaakt. Fouten kunnen gebeuren. Het gaat erom hoe ermee wordt omgegaan. Gedurende het hele traject hebben wij zelf overal achteraan moeten bellen, afspraken werden niet nagekomen, de interne communicatie liet duidelijk te wensen over en uiteindelijk hebben wij extra tijd, stress én schade aan onze bestelling gehad, terwijl wij nota bene ook nog leverkosten hebben betaald.

2. Juli 2026

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Veel producten konden al direct uit voorraad geleverd worden & veel van de artikelen staan ook gepresenteerd in hun showtuin.

Onwijs fijn geholpen door de verkopers van De Vliert, ze nemen echt de tijd voor je! Ik zou het iedereen aanraden!

28. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met de vliert. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het hele proces verliep soepel en zonder problemen.

Wat ik vooral waardeer, is dat er echt werd meegedacht. Er werd geluisterd naar mijn wensen en er kwamen goede, praktische suggesties waar ik zelf niet aan had gedacht. Dat gaf mij veel vertrouwen.

De communicatie was helder en afspraken werden netjes nagekomen. Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt, misschien zelfs nog beter.

Kortom: een zeer prettige ervaring en absoluut een aanrader!

5. April 2026

Super tevreden

Super tevreden. Stratenmaker had tijd, door de grote voorraad van de Vliert konden ze binnen 2 dagen leveren.

9. April 2026

Waardeloos

Echt waardeloos. Op advies van De Vliert Varistone voegmiddel aangebracht op onze Schellevis tegels onder onze overkapping. Alles wat buiten de overkapping valt ziet er netjes uit, maar alles onder de overkapping is een groot drama. Alle tegels zijn gevlekt. In eerste instantie gaf men aan dat dit door het temperatuurverschil zou kunnen komen. Dit zou goed op te lossen zijn door de tegels met een oplosmiddel te behandelen. Toen dat niet bleek te werken kregen wij ineens de schuld. We zouden het product niet goed verwerkt hebben. Toch heel raar dat alles buiten de overkapping wat in dezelfde arbeidsgang is gedaan, er wel goed uitziet. We zijn nu zes maanden verder en het probleem is nog steeds niet opgelost. Er wordt alleen maar geschermd met rapporten die er wel en dan weer niet zijn en nu dus met het feit dat wij het probleem veroorzaakt hebben. Verder wordt het totaal niet met je meegedacht. Echt verschrikkelijk dit. Let goed op wanneer je bij de Vliert om advies vraagt. Zolang het goed gaat is het prima, maar zodra er iets mis is, ben je de pineut.

23. Oktober 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, en dan vooral met name Florus Brundel.
Hij en het bedrijf zelf negeren je berichten, maar sturen je wel een rekening. En via de telefoon is hij zogenaamd niet aanwezig. Officiële klachten worden ook genegeerd en gaan de prullenbak in.

Dus je mag wel betalen, maar uitleg erover krijgen....ho maar.

10. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr