De verzending ging erg traag. Kreeg een link die niet werkte. Maar na ruim een week kwam het pakket toch. Plafondventilator moet volledig in elkaar worden gezet. Niet handige personen moeten er niet... Mehr ansehen

Mijn negatieve review bleek onterecht. I.v.m. vakantie werd er niet gereageerd op mijn twee vragen. Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Plafondventilator op tijd geleverd in februari. Had problemen met trillingen met alle toeren. Steeds overlegd via de app i.v.m. de problemen. Zal een nieuwe krijgen. Alles ging mis met de leve... Mehr ansehen
Een duidelijke site en snelle levering. De eerste ventilator die ik hier besteld had was bagger (de venbladen scheurde steeds heb ze verschillende keren gelijmd maar hielp niet en hij was niet stil) d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Klimaanlagengeschäft
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Möbelgeschäft
- Beleuchtungsgeschäft
Über De Ventilatorenbaas
Vom Unternehmen geschrieben
De Ventilatorenbaas - Dé Specialist in Ventilatoren!
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Waarom kiezen voor De Ventilatorenbaas?
- Ruim assortiment: Van energiezuinige plafondventilatoren tot stijlvolle designmodellen.
- Hoge kwaliteit: Wij selecteren uitsluitend ventilatoren van topkwaliteit met stille en efficiënte motoren.
- Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte ventilator.
- Snelle levering: Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonden.
- Uitstekende service: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee en bieden oplossingen.
Ventilatoren voor elk interieur
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
Onze beloftes
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Niederlande
- info@deventilatorenbaas.nl
- deventilatorenbaas.nl
Hat 23 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Veel beter communiceren.
Het apparaat wat geleverd is voldoet prima maar een mailtje wordt niet beantwoord en track en trace nummer sturen doet men niet en dat is blijkbaar niet de eerste keer. Dus communicatie verbeteren en doen wat je beloofd met track en trace nummers
Het product komt overeen met de…
Het product komt overeen met de afbeelding 👌
Was alleen jammer dat post nl het niet aan huis bracht, maar ik het op kon halen in Apeldoorn.
Snel geleverd, eenvoudige instalatie
Snel geleverd, duidelijke instructies, goed verpakt en kwaliteit produkt zeker ok!
Tevreden
Snelle levering en Snelle reacties op mail. Uiterst tevreden over de plafondventilator.
Alleen jammer dat de beloofde wifi-module een extra remote controller module is geworden
ik bij deze bedrijf een heel mooi…
ik bij deze bedrijf een heel mooi produkt gekocht.
toppie
Goede prijskwaliteitverhouding, matige klantenservice
Ik ben tevreden over de prijskwaliteitverhouding van de producten, maar de klantenservice laat wel te wensen over. Er was vertraging in de levering van mijn bestelling, wat op zich kan gebeuren, maar ik moest er zelf herhaaldelijk achteraan blijven bellen om iets van informatie te krijgen. Er werd telkens beloofd mij terug te bellen, maar dat is nooit gedaan. Uiteindelijk was de bestelling na 2 weken binnen.
Ten tweede, heb ik een product retour gestuurd en ook daar moest ik zelf achteraan blijven gaan om de terugbetaling te regelen.
Oliver is een prima ventilator
Oliver is een prima ventilator. Makkelijk te installeren en te bedienen met de afstandsbediening.
Prima ven die doet wat hij doen moet.
De ventilator werd degelijk verpakt binnen een paar dagen bezorgd en voldoet goed. Geruisloos en op de laagste stand geeft hij een heerlijk verkoelend briesje.
Nu moet de kat er nog aan wennen, die denkt blijkbaar dat ik een roofvogel in huis heb gehaald en vlucht naar een veilige plek als de ven aanstaat.
De communicatie met deventilatorbaas was ook goed.
Zeer goede afhandeling
Vanaf de bestelling tot aan de levering een goede begeleiding van Matthew.
Bedankt voor de goede service.
Gewoon goed
ventilator
Goede omschrijving van de ventilator. Idd eenvoudige installatie en fluisterstil.
De plafondventilator is super,de 6…
De plafondventilator is super,de 6 standen zijn geruisloos,verdeeld de koude lucht en warmte super.
Geïnstalleerd door een elektricien, dat heb je wel nodig.
Beschrijving prima.
Kan beter
Na bestelling ca. 2 weken moeten wachten en toen bleek dat het een deellevering was. Alleen de motor en afstandsbediening werden bezorgd. Geen track&trace code zoals beloofd. Moeizaam contact, moet steeds om updates vragen, die komen niet klantgericht vanuit de leverancier. Uiteindelijk toch geleverd nadat bleek dat deellevering was blijven liggen bij DPD.
Het was best een klus om op te hangen
Het was best een klus om op te hangen, maar het resultaat is geweldig! Ik merk alleen aan de wind dat hij afslaat, niet aan het geluid.
Laadt de hittegolf maar komen.
Teleurstellend !
Een ventilator besteld, levering duurde dagen langer dan beloofd.
Ding was niet inelkaar te zetten, moet echt een professioneel iemand bij.
Wat een drama.
De spullen weer ingepakt en de volgende dag retour gezonden.
Wacht nog steeds op mijn geld, al enkele weken geleden.
Ik had graag een positieve ervaring geschreven maar helaas.
Inmiddels na 4 weken en een app keurig mijn geld terug ontvangen.
Goede service en een prima plafondventilator.
Vooraf een vraag gesteld over de voor mij belangrijke diameter van de montage ring. Kreeg vrij snel in eerste instantie de totale diameter van de plafondventilator. Na verduidelijking duurde het even, maar kreeg toen bericht van Matthew, dat hij vakantie had gehad en mijn vraag bij een medewerker had neergelegd, maar graag wilde weten of ik al antwoord had gehad. Dat was niet zo. De volgende dag al kreeg ik bevestiging van de juiste diameter. Dus gelijk de ventilator gelijk besteld. Die werd na twee dagen keurig en netjes ingepakt bezorgd. Inclusief de montagehandleiding en bedieningsinstructie van de afstandsbediening en batterijen daarvoor.
Eenmaal geïnstalleerd functioneert de plafondventilator uitstekend.
Prima product snel geleverd.
Levertijd veel langer dan website aangeeft.
Voor 15.00 uur besteld is vandaag verzonden staat erbij. Volgens de website was de bestelde ventilator wel op voorraad. Op 21 juni besteld, pas op 7 juli gekregen, zonder communicatie hierover. Zelf een mail gestuurd, reactie was summier, geen uitleg of excuus voor de late levering. Op zich niet erg dat iets wat langer duurt maar laat het dan wel even weten.
Ventilator bevalt prima, écht stil!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.